Liposucţia. Recapătă-ţi silueta rapid după ce ai născut

 
Ce presupune intervenția în cazul femeilor care au trecut printr-o sarcină?
 
Pentru început, medicul trebuie să evalueze starea de sănătate a pacientei, să determine localizarea depozitelor adipoase și să stabilească dacă a trecut suficient timp de la naștere pentru a putea efectua procedura chirurgicală. Cei mai mulți chirurgi plasticieni recomanda o perioadă de recuperare după naștere de aproximativ 6 luni, însă durata poate varia.
 
Lipoaspirația este o procedura chirurgicală ce presupune realizarea unor incizii foarte mici, de câțiva milimetri, prin care se întroduc niște instrumente lungi, denumite canule.
Canulele sunt conectate la un sistem de vid cu ajutorul căruia se aspiră grăsimea. Înainte de efectuarea procedurii de extracție se înfiltrează o soluție care ajută la dizlocarea cu ușurință a grăsimii aflate între piele și mușchi.
 
În urmă operației chirurgicale pot apărea senzații de discomfort în zonă operată, umflarea acestei zone, vânătăi. Este necesar că proaspăta mămică să aibă în considerare și perioadă de recuperare, care poate fi între 1 și 6 zile, în funcție de suprafața tratată.


Pentru menținerea rezultatelor o perioadă cât mai îndelungată, pacienta trebuie să adopte un regim de viață sănătos, care să includă atât mișcarea fizică regulată, cât și hrana sănătoasă. Beneficiile unei liposucţii sunt, în special în cazul femeilor care și-au pierdut siluetă ideală în urmă unei sarcini, atât de ordin fizic, cât și psihologic, îmbunătățind toate aspectele vieții acestora.
 
Prețul unei lipoaspiratii care cuprinde zonă abdominala și talia este cuprins între 1400 a€“ 1800 de euro.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod