A băut 3 litri de apă pe zi timp de o lună și arată cu 10 ani mai tânără

O britanică a schimbat un singur lucru în alimentația sa și în scurt timp a ajuns să arate mai tânără cu un deceniu.
După ce băut trei litri de apă pe zi timp de o lună, ea are o sănătate mai bună și un aspect mai tânăr, informează cotidianul britanic Daily Mail, citat de Agerpres.

Sarah Smith a luat această decizie la recomandarea unui neurolog și a unui nutriționist, pe care i-a consultat pentru durerile de cap și problemele de digestie de care suferea, iar rezultatul a fost spectaculos.

După prima săptămână, Sarah Smith a spus că se simte mai dinamică, reducându-se senzația de moleșeală.
În a doua săptămână, a pierdut un kilogram și durerile de cap au început să dispară. În a treia săptămână, metamorfoza a devenit vizibilă la nivelul pielii, care a devenit mai fermă.

"Mă simt mai în formă, mai sănătoasă, iar soțul și prietenii mei spun că arăt cu zece ani mai tânără", se bucură ea.

Efectele binefăcătoare ale apei asupra organismului sunt numeroase: o mai bună hidratare și oxigenare a țesuturilor, reducerea celulitei și a retenției de apă și eliminarea toxinelor.
De asemenea, a bea un pahar mare de apă înainte de masă va oferi senzația de sațietate, notează Agerpres.


Foto: Daily Mail
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Sorin pe 16 Dec 2014, 19:50
    nu exagerati cu lichidele

    http://www.observatorulph.ro/international/36551-a-murit-pentru-ca-a-baut-prea-mult-suc-de-struguri "Când o persoană brea prea mult suc sau apă, sângele devine atât de diluat încât împinge apa în organe pentru a scăpa de ea. Printre organele afectate se numără şi creierul, care se umflă cu apă, iar astfel se creează o presiune din cauza contactului cu cutia craniană. Asta s-a întâmplat şi în cazul fetiţei americane, care şi-a pierdut cunoştinţa, a paralizat şi în cele din urmă a murit din această cauză."

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod