Dr. Quinn se contrazice: Jane Seymour spune că nu și-a făcut niciodată operații estetice, deși a recunoscut în trecut că are implanturi mamare

Jane Seymour este recunoscută pentru faptul că pare să sfideze trecerea anilor prin forma sa fizică impecabilă. Actrița din serialul de succes „Dr. Quinn”, în vârstă de 71 de ani, a declarat recent că nu și-a făcut nicio operație estetică, deși a dezvăluit în trecut că și-a pus implanturi de silicon.
Fosta „fată Bond” a atras toate privirile la premiile Oscar și a declarat într-un interviu recent că look-ul său natural o ajută să se diferențieze de alte actrițe.


Vedeta pare să fi uitat că a apelat la operația de implanturi mamare la vârsta de 40 de ani, un detaliu pe care l-a dezvăluit cu câțiva ani în urmă, potrivit Daily mail.

„Sunt neobișnuită la Hollywood pentru nu am nicio operație estetică. Știu o singură altă actriță care nu s-a operat, deși acum poate că a făcut-o”, a declarat Jane într-un interviu pentru Daily Express.

Actrița a mai spus că nu și-a dorit să apeleze la operații estetice pentru că acestea i-ar fi putut afecta potențialul actoricesc, adăugând că are nevoie ca toate părțile mobile ale corpului „să se miște”. 


„Ca actriță, am simțit că este nevoie care toate părțile mobile ale corpului să se miște.
Și sunt în acel punct al vieții în care nu totul se rezumă la a arăta perfect - este vorba despre interpretare”, a declarat Seymour.

În ciuda declarațiilor din această săptămână, vedeta a dezvăluit în trecut că a apelat la implanturi mamare, lifting în zona ochilor și a încercat injecțiile cu Botox o dată.

În anul 2007 actrița a spus că a decis să își pună implanturi de silicon după nașterea gemenilor săi. Ea a dezvăluit la acea vreme că implanturile pe care și le-a dorit erau foarte mici, comparativ cu standardele de la Hollywood.


„Chirurgul meu estetician a trebuit să le facă pe comandă”, a declarat Jane într-un interviu pentru People. În anul 2012, actrița a dat mai multe detalii într-un interviu pentru Daily Mail despre intervențiile estetice la care a apelat.
Ea a spus la acea vreme că la vârsta de 40 de ani a decis să se opereze.

„A fost în urmă cu 20 de ani. Am alăptat primii doi copii și lucrurile nu mai erau ca înainte. Nu am avut niciodată un bust mare - am spus mereu că au fost nevoiți să facă implanturi mai mici special pentru mine, dar mi-am dorit formele înapoi. Hainele se potrivesc și se așază mai bine. A fost o decizie bună”, a declarat vedeta din „Dr. Quinn”.


Ea a dezvăluit în trecut că și-a făcut un lifting „minor” la nivelul ochilor, în anii '90.

„S-a întâmplat în urmă cu mai bine de zece ani. Am în mod genetic pungi sub ochi și fotografii au spus că nu vor să cheltuie bani la nesfârșit pentru a le îndepărta (n.
red prin editare)”, a declarat Seymour pentru People în 2007.


Jane, care s-a născut în Marea Britanie, lucrează la un nou film în care interpretează rolul unei profesoare devenită detectiv particular.

Ea a devenit celebră ca „fată Bond” în filmul din seria James Bond „Live and Let Die”, lansat în 1973, în care a jucat alături de Roger Moore. După ce s-a mutat în Statele Unite, Seymour a apărut în numeroase filme și seriale, inclusiv serialul de succes „Dr Quinn Medicine Woman”.

Foto: Hepta; Instagram/Jane Seymour
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod