Horoscopul săptămânii 4-10 aprilie. Schimbare, cuvântul cheie pentru Berbec

Schimbarea este cuvântul cheie al acestei săptămâni pentru zodia Berbec.


Descoperă previziunile astrale pentru zodia ta şi află cum vei sta cu dragostea, sănătatea, banii sau cariera în această săptămână!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Dragoste

Dacă ești hotărât/ă să rămâi exact acolo unde te afli în ceea ce privește dragostea, agățându-te de acea margine a stâncii cu degetele, atunci e posibil să primești o palmă serioasă care te va trezi la realitate.

Dacă te-ai săturat de o anumită situație și chiar te simți pregătit/ă să mergi mai departe, atunci ai putea primi ajutorul de care ai nevoie pentru a face schimbările necesare în viața ta amoroasă.

Bani

Există o mulțime de schimbări pozitive în viața ta personală, cât și profesională, indicând o achiziție, o vânzare sau mutarea biroului acasă. Secretul succesului constă în a nu încerca să forțezi nimic.

Chiar dacă nu excelezi la capitolul bani, nici nu ai motive să te plângi. Este important să știi să te bucuri de ceea ce ai!

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Dragoste

Alinierea planetelor din această săptămână aduce cu sine un eveniment care va avea un efect profund asupra vieții tale amoroase.

Se poate manifesta într-o mulțime de moduri, dar un lucru este sigur: nu vei mai vedea lucrurile la fel după aceea.

Indiferent dacă ai pe cineva acum sau dacă ai sperat să cunoști pe cineva special, vei descoperi că o anumită persoană are un efect foarte puternic asupra persectivei tale.

Bani

Este posibil să ai parte de unele schimbări nedorite la locul de muncă în această săptămână. S-ar putea să îți vină idei grozave într-un ritm rapid, dar e posibil ca alți oameni să nu fie încă dispuși să le audă. Este ca un pantof nepotrivit, nu trebuie forțat.

În schimb, adaptează-te la modul în care te comporți cu ceilalți în mediul profesional.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Dragoste

Dragostea te-ar putea lovi cu putere și pasiune atunci când și acolo unde te aștepți mai puțin. Energia acestei săptămâni te face să simți că săgeata lui Cupidon îți străpunge inima.

Vei trăi o experiență profundă, așa că nu uita să te aranjezi în fiecare dimineață înainte de a pleca de acasă. Nu se știe ce te așteaptă!

Bani

Va fi o săptămână cu susul în jos pentru tine. O energie imprevizibilă îți va afecta bugetul familiei și îți va dezechilibra viața profesională și financiară.

Trebuie să îți schimbi modul de gândire în ceea ce privește banii. Trebuie să muncești mai mult sau e mai bine să reduci din cheltuieli?

Citește și: Horoscopul lunii aprilie. Racul trebuie să se concentreze pe toate relațiile importante din viața lui

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Dragoste

Energia acestei săptămână poate duce la creșterea tensiunii arteriale și la un puls crescut al inimii. O anumită persoană este pregătită să te facă să te simți mai bine, iar zilele să prindă viață într-un mod cu totul special.

Impactul va fi, fără îndoială, foarte profund, deoarece acea persoană nu este una pe care o poți ignora. Fii pregătit/ă pentru orice se întâmplă!

Bani

Vei avea o oportunitate unică de a forma parteneriate profitabile din punct de vedere financiar cu unele cunoștințe personale sau profesionale.

Cineva pe care s-ar putea să nu-l fi văzut niciodată în această lumină arată acum ca persoana perfectă care să te ajute să-ți duci la bun sfârșit un vis.

Și, din moment ce accentul se pune pe predare și învățare, este timpul să îți asumi ceva provocator pentru a-ți pune puțin mintea la treabă. Banii vin atunci când faci ceva să evoluezi.

Leu(22 iulie - 22 august)

Dragoste

O conversație specială pe care o vei avea în această săptămână cu o persoană dragă te poate conduce către noi orizonturi. Mișcarea planetară din aceste zile înseamnă că veți începe să vorbiți despre nimic, când dintr-o dată începe să se dezvolte un nou mod de gândire.

Acest nou mod de gândire îți va oferi posibilitatea de a intra pe un nou teritoriu. Amândurora vi se prezintă o idee care ar putea face cu adevărat o diferență în viața voastră.

Bani

De obicei, poți rezolva orice dilemă legată de bani prin inteligență și tenacitatea, iar săptămâna aceasta nu este diferită.

Aspectele astrale indică succesul prin proprietăți și investiții comune, precum și moșteniri care provin din surse neașteptate.

Efortul suplimentar pe care îl depui la locul de muncă îi impresionează atât de mult pe șefii tăi, încât ești următorul la rând pentru o promovare. Totuși, ferește-te să nu obosești prea mult.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Dragoste

Mișcarea planetelor din această săptămână reprezintă o oportunitate de aur pentru a întâlni pe cineva care poate să fie în intregime numai al tău. Cu toate acestea, nu te aștepta ca totul să se întâmple deodată, ia lucrurile încet.

Această persoană va avea o viziune unică și originală asupra vieții, una care nu se potrivește întotdeauna cu ideile de normalitate ale altora. Dar asta te va atrage cel mai mult la ea!

Bani

Ai o echipă grozavă în spate, mai ales când vine vorba de bani. Ai multe idei grozave și deții puterea în jurul celor din jurul tău, așa că totul va funcționa minunat.

Aspectele astrale te favorizează din punct de vedere financiar, dar pe lângă asta ai nevoie de dragoste, familie și distracție.

Începerea unei afaceri potrivite este în cărți pentru tine!

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Dragoste

S-ar putea să crezi că atitudinea cuiva important pentru tine este foarte superficială și că nu abordează cu adevărat miezul problemei. Mișcarea planetară din această săptămână vă încurajează, de fapt, pe amândoi să faceți un pas înapoi și să vă priviți problemele dintr-o perspectivă mai detașată.

De asemenea, vă îndeamnă să vă tratați relația ca pe o aventură, mai degrabă decât pe ceva care a devenit o corvoadă.

Bani

Ești dornic/ă să te eliberezi de toți și de toate. La locul de muncă, în relațiile personale și în public vrei să lași totul să vină de la sine, dar cariera și salariul pot avea de suferit dacă mergi prea departe cu această atitudine de indiferență.

Mai așteaptă puțin până culegi recompensele muncii depuse, după care te poți lăsa purtat/ă de val. Cel mai mare succes îl vei obține dacă îți asumi un rol de autoritate.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Dragoste

Mișcarea planetară din această săptămână te încurajează să ieși și să faci ceva diferit. Dacă ești deja într-o relație, atunci planifică o aventură, ceva care vă oferă amândurora o percepție diferită asupra lucrurilor.

Dacă te afli în stadiile incipiente ale unei relații amoroase, mergeți într-un loc care vă provoacă curiozitatea intelectuală nativă. Va merita din plin!

Bani

În această săptămână, lucrurile pot părea să se miște cu încetinitorul sau chiar să dea înapoi, mai ales în ceea ce privește afacerile, parteneriatele sau unele proiecte.

Nu-ți face griji, îți vei găsi liniștea în cele din urmă. Între timp, cel mai bine este să-ți ții banii la adăpost. În câteva luni va fi mai ușor să îți muți obiectivele mai aproape de îndeplinire. 

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!   

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Dragoste

Uneori, procesul de gândire poate aduce o rază de soare într-o situație care părea imposibil de vindecat.

Mișcarea planetelor din această săptămână te încurajează atât pe tine, cât și pe cel/cea de lângă tine să profitați de această influență pentru a vedea situația dintr-un alt punct de vedere, mai ales dacă v-ați învârtit în cerc. Înainte să știi, vei vedea capătul tunelului.

Bani

S-ar putea să te simți puțin tensionat/ă în această săptămână. Oamenii din jurul tău, mai ales cei din mediul profesional, se pot comporta în moduri neașteptate sau pot să fie absenți atunci când ai nevoie de ei.

În plus, cineva poate scoate la suprafață tot felul de secrete legate de bani și datorii care îți pot strica imaginea. Așadar, asigură-te ca de acum înainte să îți verifici de două sau de trei ori soldurile nelătite. Nu mai vrei astfel de surprize!

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Dragoste

Mișcarea planetară din această săptămână creează o oportunitate de a cunoaște alți oameni care împărtășesc cu tine o abordare plină de căutare și aventură a vieții.

Dacă participi la un eveniment în care ai șansa de a cunoaște oameni noi, s-ar putea să fii surprins/ă de câți prieteni îți vei face. Și... s-ar putea să găsești unul care te va atrage în mod deosebit.

Bani

Ai o energie ciudată legată de chestiuni financiare ori de carieră. Ceea ce a fost aici ieri poate să nu fie acolo mâine, așa că cel mai bine este să îți conservi resursele.

Experții financiari îți sugerează să faci cheltuielile de trai strict necesare, astfel încât să poți pune ceva bani deoparte.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Dragoste

Dacă te-ai îndrăgostit recent, felicitări! Cu toate acestea, s-ar putea să-ți placă să profiți de energia astrelor din această săptămână, ceea ce te încurajează să te retragi și să evaluezi situația.

Deși acest lucru poate părea oarecum cinic, te va ajuta să îți dai seama ce îți dorești cu adevărat. Apoi, poți fie să mergi mai departe, fie să te retragi în siguranță, știind că te-ai gândit și ai analizat bine situația.

Bani

S-ar putea să descoperi că este mai bine să ai răbdare în loc să urmărești orice obiectiv financiar în această săptămână.

Aspectele astrale afectează sectorul învățământului superior și călătoriile, precum și munca de zi cu zi.

Aceste domenii nu funcționează bine împreună, așa că nu este un moment potrivit pentru a insista asupra timpului liber pentru a studia sau a călători, dar nici pentru a încerca să schimbi ceva la locul de muncă.

Pești(19 februarie - 20 martie)

Dragoste

Energia săptămânii ar putea crea un scenariu interesant. Dacă te-ai simțit blocat/ă în ceea ce privește relația ta, atunci această combinație de energii îți va trezi spiritele.

Un lucru este cert: lucrurile nu vor mai rămâne la fel. În curând te vei trezi într-o aventură nouă și captivantă!

Bani

Pentru tine, această săptămână este despre aducerea unei schimbări atât de necesare familiei și copiilor. Vei găsi modalități grozave de distracție și petrecere a timpului cu cei dragi fără a cheltui prea mulți bani și fără a-ți epuiza bugetul.

Dacă apare ceva imprevizibil, amână orice cheltuială nouă!

Vrei să primești mai multe sfaturi astrologice și previziuni pe e-mail? Lasă-ne adresa ta și îți vom trimite. Înscrie-te AICI

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod