Un hoț a intrat în locuința familiei Beckham, în timp ce David, Victoria și fiica lor de 10 ani erau în casă

Un hoț mascat a intrat în locuința din Londra a lui David și a Victoriei Beckham, reușind să fure bunuri de mii de lire.

Infractorul a pătruns în vila de 40 de milioane de lire a cuplului forțând o fereastră de la etaj, în timp ce David, Victoria și fiica lor Harper, de zece ani, se aflau la parter.

Spargerea nu a fost depistată până când Cruz, fiul în vârstă de 17 ani al starurilor, a venit acasă, după o noapte petrecută în oraș. Adolescentul a descoperit dormitorul devastat și a observat bucăți de sticlă de la o fereastră spartă.

David, în vârstă de 46 de ani, a sunat la poliție și a început să caute hoțul prin casă împreună cu Cruz, în timp ce Victoria și Harper au așteptat poliția.

Potrivit Daily Mail, hoțul face parte dintr-o bandă de spărgători de locuințe care au mai pătruns, în aceeași noapte, în alte două case din zona de lux a Londrei în care locuiește familia Beckham.

Poliția londoneză a confirmat spargerea și a declarat pentru publicația citată că până în prezent nu a fost arestată nicio persoană în acest caz.

„Din păcate, soții Beckham au fost victimele unor hoți profesioniști care au operat în zonă.
Din fericire, infractorii au pătruns într-un singur dormitor, apoi au plecat”, a declarat un apropiat al cuplului pentru The Sun.

„Securitatea locuinței este foarte bună, atât fizic, cât și tehnic. Hoții au spart o fereastră și au ieșit rapid înapoi prin același loc, cu câteva lucruri. Niciun obiect nu avea valoare sentimentală majoră pentru familie”, a mai spus sursa.


Familia a fost afectată de incident, însă nimeni nu a fost rănit.

Intrusul ar fi sărit poarta din fața casei, apoi a intrat în casă după ce a spart geamul de la un dormitor. Poliția analizează înregistrările camerelor de supraveghere.

Hoțul a furat din camera în care a pătruns haine de designer, accesorii și aparate electronice în valoare de câteva mii de lire.

Alte două proprietăți au fost ținta infractorilor, inclusiv o casă învecinată care era goală, precum și o locuință de pe aceeași stradă, dar în care nu au reușit să pătrundă.


„Poliția a fost sunată marți, 1 martie, la ora 00:37 pentru a raporta o spargere la o adresă rezidențială din zona W11 din Kensington.
Spargerea se crede că a avut loc luni, 28 februarie, între orele 20:30 și 23:30. Au fost furate unele obiecte. Nu au fost făcute arestări. Ancheta este în curs de desfășurare”, au transmis reprezentanții Poliției Metropolitane din Londra, potrivit Daily Mail.

Deși incidentul s-a petrecut în urma cu o lună, niciunul dintre cei doi soți nu a dezvăluit faptul că familia lor a trecut printr-un moment șocant. 

Spargerea locuinței nu este singurul incident care a afectat securitatea familiei Beckham în ultima perioadă. O femeie a fost acuzată că îl urmărește pe David Beckham și că a încercat de câteva ori să pătrundă în locuința starului.
Sharon Bell, în vârstă de 58 de ani, a fost acuzată de hărțuire și de faptul că a încercat să intre în contact cu fiica fostul sportiv în luna noiembrie a anului trecut.

Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
31 Martie 2022
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod