Horoscopul dragostei pentru săptămâna 4-10 aprilie. Taurul va începe să gândească altfel

Taurul va începe să gândească altfel, în principal datorită unei alte persoane.


Află ce îţi pregătesc astrele pentru această săptămână pe plan sentimental şi vezi cum să atragi norocul de partea ta!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Dacă ești hotărât/ă să rămâi exact acolo unde te afli în ceea ce privește dragostea, agățându-te de acea margine a stâncii cu degetele, atunci e posibil să primești o palmă serioasă care te va trezi la realitate.

Dacă te-ai săturat de o anumită situație și chiar te simți pregătit/ă să mergi mai departe, atunci ai putea primi ajutorul de care ai nevoie pentru a face schimbările necesare în viața ta amoroasă. 

Citește și: Horoscopul lunii aprilie. Racul trebuie să se concentreze pe toate relațiile importante din viața lui

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Alinierea planetelor din această săptămână aduce cu sine un eveniment care va avea un efect profund asupra vieții tale amoroase.

Se poate manifesta într-o mulțime de moduri, dar un lucru este sigur, nu vei mai vedea lucrurile la fel după aceea.

Indiferent dacă ai pe cineva acum sau dacă ai sperat să cunoști pe cineva special, vei descoperi că o anumită persoană are un efect foarte puternic asupra perspectivei tale.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Dragostea te-ar putea lovi cu putere și pasiune atunci și acolo unde te aștepți mai puțin. Energia acestei săptămâni te face să simți că săgeata lui Cupidon îți străpunge inima.

Vei trăi o experiență profundă, așa că nu uita să te aranjezi în fiecare dimineață înainte de a pleca de acasă. Nu se știe ce te așteaptă!

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Energia acestei săptămâni poate duce la creșterea tensiunii arteriale și la un puls crescut al inimii. O anumită persoană este pregătită să te facă să te simți mai bine, iar zilele să prindă viață într-un mod cu totul special.

Impactul va fi, fără îndoială, foarte profund, deoarece acea persoană nu este una pe care o poți ignora. Fii pregătit/ă pentru orice se întâmplă!

Leu(22 iulie - 22 august)

O conversație specială pe care o vei avea în această săptămână cu o persoană dragă te poate conduce către noi orizonturi. Mișcarea planetară din aceste zile înseamnă că veți începe să vorbiți despre nimic, când dintr-o dată începe să se dezvolte un nou mod de gândire.

Acest nou mod de gândire îți va oferi posibilitatea de a intra pe un nou teritoriu. Amândurora vi se prezintă o idee care ar putea face cu adevărat o diferență în viața voastră.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Mișcarea planetelor din această săptămână reprezintă o oportunitate de aur de a întâlni pe cineva care poate să fie în intregime numai al tău. Cu toate acestea, nu te aștepta ca totul să se întâmple deodată, ia lucrurile încet.

Această persoană va avea o viziune unică și originală asupra vieții, una care nu se potrivește întotdeauna cu ideile de normalitate ale altora. Dar asta te va atrage cel mai mult la ea!

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!   

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

S-ar putea să crezi că atitudinea cuiva important pentru tine este foarte superficială și că nu abordează cu adevărat miezul problemei. Mișcarea planetară din această săptămână vă încurajează, de fapt, pe amândoi să faceți un pas înapoi și să vă priviți problemele dintr-o perspectivă mai detașată.

De asemenea, vă îndeamnă să vă tratați relația ca pe o aventură, mai degrabă decât ca pe ceva care a devenit o corvoadă.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Mișcarea planetară din această săptămână te încurajează să ieși și să faci ceva diferit. Dacă ești deja într-o relație, atunci planifică o aventură, ceva care vă oferă amândurora o percepție diferită asupra lucrurilor.

Dacă te afli în stadiile incipiente ale unei relații amoroase, mergeți într-un loc care vă provoacă curiozitatea intelectuală nativă. Va merita din plin!

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Uneori, procesul de gândire poate aduce o rază de soare într-o situație care părea imposibil de vindecat.

Mișcarea planetelor din această săptămână te încurajează atât pe tine, cât și pe cel/cea de lângă tine să profitați de această influență pentru a vedea situația dintr-un alt punct de vedere, mai ales dacă v-ați învârtit în cerc. Înainte să știi, vei vedea capătul tunelului.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Mișcarea planetară din această săptămână creează o oportunitate de a cunoaște alți oameni care împărtășesc cu tine o abordare plină de căutare și aventură a vieții.

Dacă participi la un eveniment în care ai șansa de a cunoaște oameni noi, s-ar putea să fii surprins/ă de câți prieteni îți vei face. Și... s-ar putea să găsești unul care te va atrage în mod deosebit. 

Vrei să primești mai multe sfaturi astrologice și previziuni pe e-mail? Lasă-ne adresa ta și îți vom trimite. Înscrie-te AICI

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Dacă te-ai îndrăgostit recent, felicitări! Cu toate acestea, s-ar putea să-ți placă să profiți de energia astrelor din această săptămână, ceea ce te încurajează să te retragi și să evaluezi situația.

Deși acest lucru poate părea oarecum cinic, te va ajuta să îți dai seama ce îți dorești cu adevărat. Apoi, poți fie să mergi mai departe, fie să te retragi în siguranță, știind că te-ai gândit și ai analizat bine situația.

Pești(19 februarie - 20 martie)

Energia săptămânii ar putea crea un scenariu interesant. Dacă te-ai simțit blocat/ă în ceea ce privește relația ta, atunci această combinație de energii îți va trezi spiritele.

Un lucru este cert: lucrurile nu vor mai rămâne la fel! În curând, te vei trezi într-o aventură nouă și captivantă!
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod