Dosar Eva: Cât costă frumuseţea? Preţul transformării totale

Cât trebuie să investeşti ca să te schimbi din cap până-n picioare

Chirurgia estetică s-a dezvoltat rapid în ultimii ani. Au apărut mai multe tehnici noi, mai multe clinici şi mai multe specializări, astfel că accesul la idealul de frumuseţe e mai facil, chiar dacă nu e la îndemâna oricărei femei. Costurile diferă nu doar de la medic la medic, ci şi în funcţie de metodele aplicate şi de numărul lor. O transformare radicală precum cea a Biancăi Drăguşanu sau de o amploare mai mare poate depăşi pragul de 20.000 de euro.

Chiar dacă nu dispune de o asemenea sumă, o femeie e curioasă să ştie cât costă operaţiile estetice, cum se realizează acestea şi ce "chinuri" trebuie să îndure imediat după intervenţie.Bianca Drăguşanu are faima că este cea mai operată vedetă din România. Fosta asistentă a lui Capatos a susţinut permanent că a suportat doar două intervenţii de chirurgie estetică: când şi-a mărit sânii cu implanturi şi pentru injecţii cu acid hialuronic în buze. Bianca arată însă total diferit faţă de perioada de
acum 12 ani, când apărea în Hunedoara la emisiunea "Din dragoste" a lui Mircea Radu. Avea atunci doar 17 ani şi vreo 10 kilograme în plus în zona taliei, părul blond ars de la permanent, o faţă rotundă, plină de aluniţe şi dantura plină de probleme. Bianca de astăzi nu mai are nicio legătură cu Bianca de acum 12 ani. "Mi-am pus silicoane, atât! 80% din femeile din România au făcut-o", a răbufnit ea, deranjată de imaginile vechi.

 

De unde ştie că 80% din românce au implanturi e greu de spus, dar ea ţine morţiş să spună că frumuseţea ei este naturală. Ei bine, n-are cum să fie, judecând simplu, după pozele cu ea de atunci şi de acum. Transformarea sa uluitoare dintr-o adolescentă banală într-un model sexy care a pozat în "Playboy" a fost posibilă doar cu o investiţie consistentă în intervenţii de chirurgie estetică. Dacă au fost făcute în România, aceste operaţii au costat-o pe vedetă (vorba vine, că doar n-a plătit ea!) în jur de 10.000 de euro, spun specialiştii. Iar tratamentele de întreţinere se ridică la aproximativ 2.000 de euro. Pe lună!

Adina Alberts, medic primar şi asistent universitar la Clinica de Chirurgie Plastică şi Microchirurgie Reconstructivă a Spitalului de Urgenţă "Bagdasar-Arseni" din Bucureşti, a analizat anul trecut, pentru ziarul "Ring", tipul operaţiilor estetice la care ar fi apelat Bianca. "În afară de dinţi, silicoane, botox şi aluniţe scoase, operaţii de anvergură nu are. Cred că şi-a injectat botox pe frunte, şi-a făcut un lifting şi tatuaj la sprâncene, şi-a scos aluniţele care erau inestetice şi şi-a făcut implanturi cu silicon la sâni. În privinţa greutăţii, nu cred că a suferit vreo intervenţie chirurgicală. Ea avea aceeaşi constituţie masculină. I-am recomandat să-şi opereze gambele. Chiar şi fundul trebuie lucrat, fiind ca al unui bărbat", a declarat atunci medicul.

Vedeta a suferit recent o operaţie la picioare, o problemă medicală mai veche care a scos-o până la urmă din circuit, ea renunţând la postul de asistentă de la "Un show păcătos".
Costurile acestor intervenţii au fost analizate de medicul estetician George Ciolacov. "Şi-a făcut o lucrare stomatologică la un preţ de 2.000-3.000 de euro. Buzele, în funcţie de ce i s-a injectat, pot fi 300-400 de euro şedinţa (sper că nu i s-a injectat ulei de silicon, că doar nu e tractor). Sânii au costat 3.000-4.000 de euro. Ţinând cont că a slăbit per total, presupun că nu şi-a făcut o lipoaspiraţie. Preţurile de mai sus sunt valabile dacă s-a operat în România", a declarat Ciolacov.


Potrivit estimărilor de anul trecut, realizate de eva.ro, lista îmbunătăţirilor de care a beneficiat Bianca Drăguşanu include: botox în frunte - 250 de euro; umplere riduri şi şanţuri - 300 de euro; lucrări stomatologice - 3.000 de euro; acid hialuronic în buze - 250 de euro; implanturi mamare - 3.000 de euro; lipoaspiraţie la obraji şi bărbie - 800 de euro; lipoaspiraţie talie - 1.000 de euro; eliminare aluniţe - 500 de euro; gene false - 50 de euro. Rezultatul final face toţi banii.

 

Comentarii (6)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

 • adi pe 23 Ian 2012, 14:43
  relativ la Bianca

  Mie imi pare frumoasa si inainte de cele cateva interaventii nu aveti ce spune caarcotaselor nasoale!!! si hai sa lua pe rand gene? toate va rimelati alinite?parca si Iliescu a facut ceva in acest sens (unele pot sa devina in timp daunatoare) dintii? bravo ei! toata lumea ar trebui sa aiba bunul simt si sa-si ingrijeasca dantura buzele? erau OK si ininte (poate chiar mai OK) ,sunt foarte putin modificate sanii? asta e nebunia care le-a apucat pe toate ar trbui sa caute in albumele de arta,sa priveasca cu atentie fotografiile nud profesioniste in care sanii mai mici si fermi devin adevarata arta dar ele 'proastele' de obicei se uita in gura pofticioasa a barbatilor care de cele mai multe ori sunt frustrati si daca-i cauti sunt si ...vai de mama lor pe ici pe colo...

  1
  3

 • andreea pe 22 Ian 2012, 14:12
  ...

  Diva? de unde pana aunde? prea e plina tara asta de dive in ultimul timp....

  11
  2

 • iuliana pe 22 Ian 2012, 14:05
  bianca d

  eu nu stiu dece toata lumea se ia de ea ptr k dak toti am avea bani ei sau eu stiu toata lumea siar modifica cate ceva sa fim seriosi nimeni nui perfect nu stiu dece nu o lasati in treaba ei ptr k eu cred k sunt bani ei e corpul ei e sanatatea ei nu stiu dece va intereseaza pe voi dece face ea

  4
  9

 • bobu gabi pe 22 Ian 2012, 08:43
  pt cei care spun ca "scartaie "

  nu ai sanse sa o atingi, si de aici vine ciuda voastra.

  9
  10

 • maria pe 22 Ian 2012, 05:14
  ...

  hai nu va mai ....pe voi ca oricum fardata nefardata , operata neoperata tot se uita toti barbati la ea (voi vreti sa ziceti ca daca a-ti avea posibilitatile ei nu v-ati opera ca sa aratati mai bine?? , hai sa nu ) Cand vulpea nu ajunge la struguri spune ca sunt acrii , ce sa-i faci

  13
  9

 • aamariee pe 21 Ian 2012, 23:19
  ..

  scartie daca o atingi :))

  20
  5

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod