România: Păpuşa Barbie mai naturală decât Bianca Drăguşanu?

Da click pe poză pentru a o mări pe Bianca.


Despre Bianca Drăguşanu se spune că este cea mai operată vedetă de la noi. Dacă ar fi să facem o comparaţie între imaginea pe care a afişat-o acum 10 ani la emisiunea "Din dragoste" şi cea pe care o are astăzi, diferenţele sunt clare şi nu pot fi contestate de nimeni. Specialiştii spun că aceste intervenţii, dacă au fost făcute în România, au costat-o pe vedetă în jur de 10.000 de euro plus întreţinerea care e în jur de 2.000 de euro pe lună.


Aşa cum se întâmplă în aproape toate cazurile, vedeta nu recunoaşte toate intervenţile estitice pe care le are, susţinând că a trecut pragul unui cabinet de chirurgie estetică de doar două ori, prima dată pentru implanturile cu silicon, iar cea de-a doua oară pentru scoaterea aluniţelor.

Oamenii o cred pe cuvânt, dar ce ne facem când specialiştii o dau de gol? Adina Alberts, bunăoară, medic primar şi asistent universitar la Clinica de Chirurgie Plastică şi Microchirurgie Reconstructivă a Spitalului de Urgenţă "Bagdasar-Arseni" o contrazice şi expune numărul şi felul operaţiilor estetice la care a apelat asistenta lui Dan Capatos: "În afară de dinţi, silicoane, botox şi aluniţe scoase, operaţii de anvergură nu are. Cred că şi-a injectat botox pe frunte, şi-a făcut un lifting şi tatuaj la sprâncene, şi-a scos aluniţele care erau inestetice şi şi-a făcut implanturi cu silicon la sâni. În privinţa greutăţii, nu cred că a suferit vreo intervenţie chirurgicală. Ea avea aceeaşi constituţie masculină. I-am recomandat să-şi opereze gambele. Chiar şi fundul trebuie lucrat, fiind ca al unui bărbat", declară medicul pentru Ziarul Ring.

Dacă ar fă vorbim despre costuri, acestea au fost "listate" de medicul estetician George Ciolacov, care a făcut o estimare financiară a frumuseţii pe care o posedă Bianca Drăguşanu: "Şi-a făcut o lucrare stomatologică la un preţ de 2.000-3.000 de euro. Buzele, în funcţie de ce i s-a injectat, pot fi 300-400 de euro şedinţa (sper că nu i s-a injectat ulei de silicon, că doar nu e tractor). Sânii au costat 3.000-4.000 de euro. Ţinând cont că a slăbit per total, presupun că nu şi-a făcut o lipoaspiraţie. Preţurile de mai sus sunt valabile dacă s-a operat în România".

Punct cu punct, investiţia ar fi:


  • Botox în frunte - 250 de euro
  • Umplere riduri şi şanţuri - 300 de euro
  • Lucrare stomatologică - 3.000 de euro
  • Acid hialuronic în buze - 250 de euro
  • Implanturi mamare - 3.000 de euro
  • Lipoaspiraţie obraji şi bărbie - 800 de euro
  • Lipoaspiraţie talie - 1.000 de euro
  • Aluniţe - 500 de euro
  • Gene false - 50 de euro
  • Întreţinere lunară - 2.000 de euro

1 din 2

16 Mai 2011
 

Comentarii (26)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • fulgul pe 16 Oct 2013, 01:02
    banii

    Inainte de toate, Bianca era o fata ca oricare, ba nu ca oricare , dintr-o familie modesta cu studii modeste, draguta ca si multe altele de varsta ei. dar, nu operatiile sunt problema, ele au reusit cu brio, felicitari medicilor , stilistilor si nutritionistilor. .... si nu in ultimul rand, felicitari ei ca are vointa!! Dar, si cand apare un dar...Noua barbatilor ne place cum arata, chiar si unelor femei, vad asta...in afara de faptul ca e o fata cu un iq mediocru, un limbaj nu de trecere la bac la limba romana, daca ar fi muncit ea ptr banii acestia ptr toate schimbarile in bine, cum era acum??? La fel de draguta sau, poate nu?? Doar obosita ???? iar la dansez a fost groaznic!!! oricum, ea e draguta, voi sunteti dragute, toate fetele si femeile sunt frumoase in felul lor!!! Deci, capul sus!! sunt destui care va plac pe voi toate si nu stiti asta, asa cum sunt destui care nu o plac pe ea!! !! Semnat, un barbat care iubeste sexul frumos.

    3
    0

  • edita pe 3 Apr 2013, 15:55
    ciudosilorrr

    voi astia care o insultati atat pe Bianca Dragusanu ...va simptiti complesati de defectele voastre si asa ca ziceti chestii urate de ea...daca ea se simpte bn asa cum este cu operatiile alea foarte bn si eu mi-as face daca as vrea mie una imi place de ea .pt ca nu este increzuta si intradevar este o papusa barbie pt ca isi permite !!!!! si pt Bianca este foarte bn asa cum este ea acum...!!!! like cine ma sustine

    3
    5

  • gore pe 11 Ian 2013, 21:23
    mda

    ati uitat extensiile......

    5
    0

  • Nimeni pe 4 Dec 2012, 17:16
    Asta-i proasta rau

    Asta e cu siguranta cea mai lipsita de inteligenta si fara minte femeie din Romania, si toate pitipoancele care sunt invidioase pe ea si o respecta, ele se limiteaza la inteligenta acestei fiinte - Bianca Dragusanu, care umbla dupa bani (materialista) si curva , acum si a gasit pe altu care sa il prosteasca, in partea cu poza, arat ca Dracu , e extraordinar de disgratioasa si scarboasa, ce puteti sa vedeti la aceasta fiinta lipsita de inteligenta? Eu nu pot sa ii inteleg pe oamenii astia.

    0
    0

  • Fluffy pe 22 Feb 2012, 17:34
    pffff

    Observ aici "barbatei" care ii iau apararea Biancai, "barbatei" care si-ar taia ceva doar ca sa aiba ocazia sa o atinga. Relaxati-va, mai bine ati invata sa scrieti corect decat sa va umpleti capul cu fantezii. Cel mai probabil fata ar varsa mai repede decat sa se lase atinsa de voi. Cica femeile sunt invidioase...Pai normal idiotilor ca o femeie o sa crape de ciuda cand vede ca desi e frumoasa, desteapta si va iubeste, voi o rasplatiti belind ochii la o fufeta plasticata. Incerc doar sa va fac sa intelegeti diferenta dintre invidie prosteasca si durerea provocata de unii din voi care nu sunt in stare sa-si reprime instinctele primare.Ratiunea face diferenta intre noi si alte animale. Voi n-aveti asa ceva. Eu nu sufar din punctul asta de vedere, nici nu o sa ma simt vreodata inferioara unei alte femei. N-am nicio o problema in a recunoaste ca Bianca e foarte sexy, dar eu declar "frumos" ceva natural, frumos "de la mama lui". Cu operatii putem face printesa din orice urata, grasa, fara dinti in gura etc etc. O dupa-amiaza frumoasa!

    10
    1

  • doina pe 27 Mai 2011, 22:18
    !

    mai lasati rautate deoparte.are trasaturi frumoase si operatiile au ajutato sa arate mai bine.plus ca pt a slabi se scrie ca dadea cate 12 ture de stadion.

    3
    7

  • katallyn pe 21 Mai 2011, 13:33
    =))

    Comentarii mega amuzante :)), acum sa gandim si sa analizam la rece. Orice femeie si majoritatea critica ceea ce nu pot avea, intradevar "invidia" . Cel mai des cand vorbesc doua sau mai multe femei care au nemultumire referitoare la aspect se complecteaza spunand : "la`s draga ca nici slaba nu e bine sau - esti superba; - si u esti superba" :)) , termenu de "a arata bine , se poate mai si mai bine" apare la femeile care au o imagine peste modest .Din cate am obs. prin comenturii sunt putine femei care pot sa recunoasca asta, cum am spus si mai inainte cele care sunt ca aspect peste medie si oarecum multumite de ele. Si cum o zis cineva sus Bravo celor care isi "fac" si au grija de aspectul lor, indiferent ca face operatie sau natural.

    2
    3

  • ..name.. pe 20 Mai 2011, 18:06
    ...doar o parere ..

    ...doar 1 cuvant am de spus .. : "HORROR" !!! .. si apropo ..pt cei care o apara .. - aruncati o privire pe poza ..dar una sincera .. si acum raspundeti la urmatoarea intrebare : " Cum poate fi cineva invidios/invidioasa pe o asemenea "barby" .." ? ..fiecare-si da cu parerea ...iar daca va place de ea ..urmati exemplul ei... ..si mda ..multe vedete au operatii ..dar niciuna nu a exagerat in halul asta ..

    7
    1

  • dora pe 18 Mai 2011, 12:33
    Sa fim seriosi,

    Intrebarea este de unde are banii de intretinere?Cu 2000 de euro pe luna oricare dintre noi am fi mult mai frumoase,d-lor.Atat castig eu in sase luni muncind nu f luierand.

    6
    1

  • ultimul_mohican pe 17 Mai 2011, 00:59
    nu pot sa cred

    ca si-a pus silicoane de-alea ieftine. doar 3000, atata poate?

    3
    4

  • kytty pe 16 Mai 2011, 22:10
    absurd!

    mi se pare neinteresanta fata asta,nu stiu de ce i se da atata atentie,sunt femei mult mai frumoase si care au cu ce se lauda,o cariera de succes in spate si multe altele,insa voi va pierdeti timpul cu o asistenta tv,pe care toti o pupa in fund(scuza-ti-mi expresia)!

    10
    2

  • alya_27 pe 16 Mai 2011, 20:31
    Bianca Dragusanu

    Deci Bianca are de fapt o operatie de marire de sani si o inteventie chirurgicala minora la sprancene. Sunt o gramada de femei care au mult mai multe operatii si nu sunt atat de hulite ca fata asta. Eu nu am inteles de ce i se spune "femeia din plastic". Dar cand esti frustrat, rau si invidios si mori de grija altuia probabil ca nu poti sa te abtii.

    9
    8

  • andra pe 16 Mai 2011, 16:51
    fake & ugly

    barbie este geloasa :))

    12
    3

  • papusa_dulce pe 16 Mai 2011, 16:37
    :))

    Si asta e Romania...si parerile ei.. Voi chiar reusiti sa va uitati la asa ceva fratilor? Sa stati in fata televizorului si sa ascultati toti mascaricii? Arata bine, si mie imi place cum arata.. dar nu asta ar trebui sa fie subiecte de stiri pentru ca presupun ca daca i rupe o unghie pe toate posturile nu se mai discuta despre altceva in afara de asta. Gasiti-va si voi ocupatii reale ca nu mai suntem la tzara sa stam pe banca in fata curtii si sa barfim despre "vedete".. Astea sunt vedete? ce au facut ca sa fie asa mediatizate? Presupun ca daca vreunu inventeaza ceva nu e atat de interesant pentru voi..ar fi mai interesant dak si-ar mari Bianca sanii cu 2 cm nu? SA VA FIE RUSI!!! Ati ajuns rau

    16
    1

  • fleur_de_lis pe 16 Mai 2011, 16:17
    lipoaspiratii

    In articol sunt citati 2 medici care spun ca nu cred ca are operatii de liposuctie. A slabit uniform si interventiile pentru dinti si alunite nu cred ca sunt ceva neobisnuit in ziua de azi. Mie rezultatul final mi se pare bun, arata mai bine la 30 de ani decat la 20.

    8
    5

  • ............ pe 16 Mai 2011, 15:56
    BIANCA

    ai uitat de par ca si ala e fals,frumuszica bianca dar io cred ca se simte naspa cu atitea operatii clar ca nu poate fi ca inainte cind era naturala pt ca fiecare operatie are si urmari mi-e mila de ea saraca ....

    4
    2

  • alexandra pe 16 Mai 2011, 15:52
    hola

    Nu va inteleg fratilor....halal subiect de articol..Arata super bine gagica bravo ei...bine ca a avut bani sa si le faca si sa le mai si intretina...Bravo celor ca ea ce sa zic...Si pt cine a zis ca ce ar fi dk am fi toate operate ca ea....pai ce sa fie am fi toate niste papusele barbie care i faza....Bravo Bianca si mereu ai sa fii invidiata de toate uratele incompetente.Si bravo gagicilor de mai sus care mi impartasesc parerea

    6
    7

  • mitrache_costel pe 16 Mai 2011, 14:18
    Sunt Andreea...

    Eu sunt femeie si recunosc ca arata foarte bine. Si eu am slabit fix cat Bianca si am aceeasi inaltime adica 1,78. Insa nu mi-am facut nici o operatie si asta din cauza banilor nu ca as avea vreo problema cu operatiile.Ea nu era urata nici inainte....sunt altele mult mai operate ca ea,insa in cazul acesta structura osoasa a ajutat-o...De ex Crisina Spatar este mult mai operata ca ea insa nu arata nici pe departe la fel de bine. Deci si natura are o imensa contributie pe langa tehnologie sau ''plastic'' cum zic unii.

    11
    3

  • dor pe 16 Mai 2011, 10:33
    de ce nu!?!?!

    eu sunt de principiul: daca se poate, de ce nu?? nu sunt chiar adepta operatiilor estetice, dar daca se poate ... si daca ai si cu ce ... oricum, chiar daca si-a facut atatea, nu poate fi contestat faptul ca era o femeie frumoasa si inainte de operatii, acum, pe langa astea, mai e si machiata si aranjata de profesionisti, iar asta atrna greu intr-o imagine. mergeti si voi la un profesionist sa va aranjeze, sa va imbrace si veti vedea ca nu o sa va mai recunoasteti. am eu o prietena care a castigat la o firma de cosmetice o zi de rasfat. au luat-o, au imbracat-o si aranjat-o, de ziceai ca nu mai e ea! cu bianca ar trebui sa fie mai nasoala treaba privitoare la comportament si nu la estetic!

    11
    4

  • Malina_332 pe 16 Mai 2011, 10:27
    Biana Dragusanu

    Nu pot sa cred ca ganditi asa,ce ar fi daca toate am fi numai operatii din cap pana-n picioare.

    9
    6

  • FLORENTINA pe 16 Mai 2011, 10:04
    invidie

    Dragelor ma lasati.. daca ati avea bani si ati fi una naspa si voi v-ati duce sa va faceti o dantura super, niste sani care sa nu stea lasati , impachetari sau electrostimulare pentru celulita , extensii la par , un abdomen plat sau mai stiu eu ce. Arata super bine. Asa chirurgical. Lasa-ti invidia la o parte. Bravo ei.

    21
    8

  • Mihaela pe 16 Mai 2011, 09:25
    offf, ce articol...

    Cred ca o persoana este bolnav de invidioasa pe ea... dumneata, asta care a scris articolul, ceva constructiv poti face? Un articol care sa aiba continut, subiect? Se pare ca nu.

    11
    4

  • xxx pe 16 Mai 2011, 08:35
    ce e asta!!!

    Mai lasati-ne cu Dragusanu, ca ne-ati intoxicat de tot.RUSINE!!!!Daca pe baieti ii mai inteleg, ca se uita le ea, ca au creierul in capul de la "maciuca", ( nu toti barbatii) insa pe voi fetelor ...chiar nu va inteleg...

    14
    4

  • dede pe 16 Mai 2011, 02:36
    :)

    ati uitat de extensii...

    11
    4

  • lavinia pe 16 Mai 2011, 01:46
    :)))

    si mie imi place. adica a obtinut ce a vrut, doar nu degeaba sunt in limba atatia barbati dupa ea. si oamenii sunt f f invidiosi asta e adevarul, de asta se rad atatia de ea. iar titlul articolului mi se pare pur si simplu rautacios. adevarul e ca arata bine si va e ciuda la multi :))))))))))))))))))

    8
    18

  • Ioana pe 15 Mai 2011, 23:47
    :)

    Si cu toate astea arata foarte, foarte bine...chiar zici ca e papusa Barbie. Daca asa a vrut ea sa arate ce importanta mai are...bine ca i-au reusit operatiile...norocul ei si sa fie sanatoasa :) Mie imi place pentru ca nu pare increzuta si e placuta ..

    16
    15

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod