Sex - plăcere maximă cu centimetri în minus

Experimentează pozitiile sexuale pentru bărbaţii mai puţin dotaţi

Se spune că bărbaţii mai puţin dotaţi au mai multe de dovedid în dormitor pentru a auzi icnetele de plăcere ale partenerei. 

"Ahhhh"-ul şi "uhhhh"-ul pot fi uşor de obţinut, mai ales dacă aceşti masculi află, chiar şi prin intermediul iubitelor lor, mici trucuri care să îi ajute să ofere plăceri maxime. 

Şi ştim bine că modul în care faci o femeie să simtă plăcere nu stă în numărul de centimetri, ci în cât de bine ştii să profiţi de imaginaţie şi mişcări potrivite, nu-i aşa?

Iată câteva poziţii sexuale "ultra-orgasmice", mici trucuri şi sfaturi valoroase pentru a duce priceperea lui sexuală la nivelul cel mai final:

 

Poziţia "Călăreaţa încinsă"


Tehnicile în care tu eşti "on top" sunt ideale atunci când iubitul tău nu este foarte dotat.

Cand tu eşti "călăreaţa încinsă", el stă întins pe spate, iar tu "călare" pe el, "tratându-l cu spatele". În mişcări de du-te-vino, el te va susţine de fese, te va mângâia pe spate şi te va privi...

Printre avantajele acestei poziţii se număra şi penetrare adâncă, tu deţii controlul pentru cât de repede doreşti să fii penetrată, iar stimularea clitoridiană este maximă.

Arcuieşte-ţi spatele, astfel încât penisul să îţi stimuleze punctul G. Având în vedere că ai acces uşor la clitoris, poţi încerca o autostimulare.Poziţia "Privirea lacomă"

 
Tu îl încaleci şi te laşi peste penisul lui, întinzând picioarele. În poziţia clasică, stai cu faţa la el, pentru că ai control complet asupra adâncimii penetrării, a unghiului şi vitezei, iar el are o imagine perfectă a corpului tău.

Te poţi apleca în faţă sau te poţi lăsa uşor pe spate. Variază mişcarea tradiţională prin mici rotiri, în timp ce te mişti în sus şi în jos. Partea bună este că el îţi poate admira mişcările trupului, te poate mângâia oricât îşi doreşte.

Lasă-te pe spate, pentru o ţintire mai directă a punctului G. Prin această tehnică este foare uşor să îţi atingi clitorisul; lasă-te în faţă şi ridică-te puţin, dacă vrei să îl laşi pe el să o facă. Să te aibă deasupra este bine şi pentru el: mâinile lui sunt libere şi te pot mângâia pe sâni, pe lângă faptul că se poate bucura de imaginea penisului lui care "dispare" în vaginul tău.

Lasă-te în faţă şi în spate pentru a experimenta stimularea în mai multe părţi ale peretelui vaginal şi încearcă şi poziţia cu el stând pe un scaun, iar tu în poala lui.Poziţia "Umerii plăcerilor"

 
Una dintre cele mai creative poziţii sexuale... Nu aţi încercat-o deja? Iată ce aveţi de făcut: partenerul tău trebuie să stea în poziţia şezut, sprijinindu-se în mâini, iar tu te aşezi deasupra lui, cu picioarele larg desfăcute, aşezate pe umerii lui şi sustinându-te cu ajutorul mâinilor. Mişcările de du-te-vino vă vor oferi plăcerea supremă...Pozitia "Poneiul şăgalnic"


Ţi se pare o poziţie grea? Faci câteva mişcări de du-te-vino, ajutată foarte mult de partener. Nimic mai simplu...

 

Comentarii (14)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

 • Ghita pe 30 Dec 2014, 19:30
  pOZITII PT.SEX!

  Interesante de experimentat pozitiile!!!

  1
  0

 • marian pe 12 Feb 2013, 11:11
  pntru cami place!

  pentru ca efrmos!

  3
  0

 • acosti17@yahoo.com pe 19 Nov 2012, 16:51
  acosti17

  super tare bv bv :*

  0
  0

 • alin pe 31 Aug 2011, 02:06
  Poziţia "Poliţistului pătimaş"

  e super pozitia incercatio ori de cate ori aveti ocazia va garantez ca nu o sa regretati nimic

  46
  6

 • Tolik92 pe 16 Aug 2011, 17:20
  bravo

  ati mai putea adauga si alte pozitii ar fi minunat?!

  10
  2

 • florin pe 13 Aug 2011, 21:41
  nui adevarat ce ziceti

  nui adevarat ca cei dotati nu faac femeile fericite eu cu orice femeie am facut dragoste ma tot cautat si nu sa ma laud dar depinde de multe nu se trece direct la sex. primadata preludiu ii cel mai important si pa penetrare incet """22 cm""

  10
  14

 • ana maria pe 7 Aug 2011, 22:11
  buna

  super tare !tine-ti-o tot asa

  14
  0

 • angy pe 7 Iun 2011, 13:39
  foarte tare

  articolul este destul de bun si de explicit, felicitari ... puteti sa mai adaugati cateva pozitii... este chiar ok... mai ales k aveti si simulare virtuala. 10 !

  15
  3

 • me30 pe 5 Ian 2011, 19:42
  buna

  bravo radu bine spus,ai pus puctul pe i

  14
  4

 • brunetzik249 pe 22 Oct 2010, 02:09
  Ha !

  O sa incerc si eu maine una dintre ele :-P

  15
  4

 • radu pe 30 Sep 2010, 11:06
  cu centimetrii putini

  ce mai vorbim in secolul care suntem de centimetrii cind exista atitea pozitii si fantezii problema este ca sa ne schimbam mentalitatea si sa nu ne preocupam numai de persoana noastra sa nu uitam ca sexul este un lucru in echipa si sa nu fim atita de egoisti si sa ne preocupe si persoana de linga noi care vrea sa ajunga in acelasi loc cu noi

  18
  2

 • ioanioan pe 18 Sep 2010, 18:44
  continenta

  sa nu pierzi saminta,sa nu te descarci,sa te joci mai multttt,dezvolta cei 4 muschhi si cu muschii anali sa trimiti valurile de placere pe coloana sa umplii corpul cu dulceata vindecind totul......

  10
  5

 • Ross@ pe 17 Sep 2010, 10:16
  :)

  eu zıc ca tımp e pentru asa ceva pentru fıecare ın parte

  5
  2

 • andreea.nicol87 pe 11 Sep 2010, 10:55
  sunte-ti bestiali

  nu stiu de unde va mai vin atatea lucruri in minte felicitari pt cei interesati si au timp pt asa ceva

  4
  3

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod