Optifort, mentine sanatate ochilor

Menţine sănătatea ochilor, îmbunătăţeşte acuitatea vizuală în mod natural
 Menţine sănătatea ochilor, îmbunătăţeşte acuitatea vizuală în mod natural  
 
 Ţii minte de câte ori te punea  mama în copilărie să mânaci morcovi cruzi şi afine multe-multe pentru  a avea  o vedere bună? Ei bine, aproape toţi am trecut prin asta şi fie că vroiam, fie că nu , trebuia să facem cum zicea mama.
 
 Abia mai târziu înţelegi că ea avea dreptate: vitamina A, carotenul, sunt esenţiale pentru o vedere bună.
Pentru a proteja ochii şi a îmbunătăţi considerabil văzul la persoanele cu probleme şi nu numai, compania PlantExtrakt a creat Optifort.  
 
 Optifort conţine extract de: flori de Tagetes erecta (crăiţă) , din fructe de Vaccinium uliginosum (Afin nordic), din seminţe de Vitis vinifera (strugure). Mai conţine Beta caroten, Vitamina E şi excipienţi (nu conţine lactoză şi gluten).

 
 Optifort este un produs standardizat în substanţe active: luteină, zeaxantina, antociani, proantocianidine, vitamina A şi vitamina E.
Toate substanţele active provin din surse naturale!
 
 Produsul are roluri multiple: menţine şi îmbunătăţeşte acuitatea vizuală, protejează circulaţia capilară şi venoasă de la nivelul ochilor şi reduce stresul oxidativ la nivel ocular. La adulţi şi copii peste 12 ani se administrează 1 comprimat pe zi, cu un pahar cu apă. Se recomandă administrarea în cure de durată (3-6 luni)şi repetate la nevoie.
 

 
 Preţul recomandat pentru un pachet de 30 comprimate este de 30 ron.
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • diana pe 4 Mai 2011, 23:22
    sunt vinata la ochii

    ce trebuie sa fac sami treaca va multumesc

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod