Sex. Ce trebuie să ştii despre tine când faci dragoste la 30 de ani

Este o perioadă de vârf a vieţii tale erotice, de care trebuie să te bucuri cât poţi de mult. Iată ce este necesar să ştii despre partidele de amor de la această vârstă

Ai mai multe orgasme ca oricând

Potrivit unui studiu realizat de biologul american Alfred Kinsey, se pare că vârsta de 30 de ani este perioada la care femeile au mai multe orgasme ca oricând. Iar explicaţiile sunt cât se poate de simple. La această vârstă, femeile încep să-şi cunoască mai bine corpul, au învăţat deja să-şi accepte formele şi să fie încrezătoare în ele însele, dar sunt şi mai îndrăzneţe, având curajul să le spună partenerilor ce anume vor în pat. Toţi aceşti factori sunt ideali pentru o viaţă sexuală împlinită, marcată de momente de plăcere maximă. Prin urmare, bucură-te de "epoca ta de glorie".

Stresul îţi afectează libidoul

Vârsta de 30 de ani vine, odată cu experienţa sexuală mai vastă, şi cu unele schimbări majore în viaţa ta care îţi pot afecta cheful de sex. Schimbările în carieră, necesitatea de a avea un cămin al tău, nevoile financiare tot mai mari sunt numai câteva dintre posibilele motive de stres din viaţa ta, care îţi pot tăia cheful de sex. De aceea, trebuie să înţelegi faptul că metodele de relaxare, fie că este vorba de yoga, meditaţie, exerciţii fizice etc. sunt absolut necesare pentru a elimina tensiunile şi pentru a găsi energia necesară pentru o redescoperire a sexualităţii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod