Sex. Ce semnificaţie au visele tale erotice? Află răspunsul

Fanteziile din timpul somnului dezvăluie foarte multe despre dorințele tale ascunse, dar și despre temerile cu care te confrunți din punct de vedere emoțional.

Visele erotice sunt foarte des întâlnite. În timp ce unele dintre ele pot fi de-a dreptul fascinante, orgasmul în timpul somnului fiind o experiență pe care o trăiesc atât femeile, cât și bărbații, alte vise pot fi terifiante. Dar toate au ca punct de pornire emoțiile, gândurile și experiențele de pe parcursul zilei, dar și sentimente pe care încerci să le reprimi.

Temele repetate

Dacă visezi frecvent că faci sex cu o persoană cunoscută, cel mai probabil la mijloc se află o atracție sexuală pe care o ai față de persoana respectivă. De asemenea, nu ar trebui să te mire că faci amor în vis cu o persoană de care ești îndrăgostită, în special dacă este o dragoste neîmpărtășită. Este o reacție a psihicului care are loc atunci când nu îți poți manifesta sentimentele în realitate.

Visezi că te înșală

Visele în care partenerul tău face sex cu o altă persoană se numără printre cele mai tulburătoare. Potrivit specialiștilor, cauzele sunt de natură emoțională. Una dintre ele este propria ta nesiguranța. Dacă ai senzația că nu ești suficient de frumoasă, sexy sau inteligentă pentru partnerul tău, atunci temerile tale din viața reală se transformă în vise în care ești înșelată. O altă cauză a acestor vise este aceea că nu primești suficientă atenție din partea persoanei iubite. Dacă este și cazul tău, atunci o discuție pe această temă cu partenerul tău te-ar putea ajuta.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod