Noile tehnici de colorare a parului

Cele doua tehnici nou intrate in galeria culorilor de par din 2016:ecaille si strobing.

Anul 2016 iti propune procese noi in vopsirea suvitelor, care pleaca de la un principiu comun:efecte mai rafinate,rezultate cuceritoare. Tehnica balayage este cea mai cunoscuta si mai dorita dintre invovatiile cu care anul 2016 ne incanta. Cu toate acestea, nu este vorba de un proces nou,balayage-ul fiind cunoscut pe tratamenul Americii inca din anii 70'-80'. Ca si tehnica balayage, babylights este cautata si anul acesta,inspirand si mai multa delicatete decat tehnica balayage-ului.

Cu adevarat provocatoare sunt insa cele doua tehnici nou intrate in galeria culorilor de par din 2016: ecaille si strobing.

Astfel,ecaille-ul presupune combinarea a trei nuante apropiate si asocierea lor pe lungimea parului,rezultand un efect de dinamism al suvitelor. Strobing-ul reprezinta punctul culminant al maiestriei in colorarea parului. Ca si babylights si balayage, el presupune aplicarea de suvite  mai deschise pe zonele atinse in mod natural de lumina soarelui!

Cu ce vine nou aceasta tehnica? Strobingul aduce insa in discutie adaptarea nuantelor la culoarea naturala a parului, la forma fetei si tonul pielii, fiind cea mai sigura metoda de a obtine aspectul cuceritor si luminos! Sfaturile ne-au fost oferite de echipa Geta Voinea Upground.

 

 

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod