Sex. 8 accesorii erotice care fac preludiul mai incitant

În magazinele pentru adulţi, găseşti o varietate de jucării erotice care vă pot condimenta viaţa sexuală. Roagă-ţi iubitul să te însoţească la o sesiune de shopping şi descoperă ce-i place, ce jucării îi stârnesc imaginaţia şi îi provoacă plăcere. Orgasme intense, o legătură mai puternică între parteneri, creşterea nivelului de intimitate, acestea sunt doar câteva dintre beneficiile folosirii jucăriilor erotice în cuplu. 

Vibrator
Chiar dacă este asociată cu activităţile solitare, această jucărie sexuală poate fi un ingredient important pentru o viaţă satisfăcătoare în cuplu. Folosirea vibratorului în timpul preludiul sau în timpul actului sexual va spori plăcerea şi îţi va facilita drumul spre orgasm. Deşi a fost creat pentru masarea zonelor genitale, vibratorul poate fi folosit şi pentru relaxarea muşchilor încordaţi. Foloseşte această jucărie în preludiu pentru a-ţi destinde partenerul. Explorează-i trupul folosind vibratorul şi oferă-i un masaj senzual. Insistă asupra sfârcurilor şi a pelvisului. Nu numai că îl vei ajuta să se relaxeze, dar vei spori starea de excitare.

Cătuşe
Nu a fost cuminte? Atunci este momentul unei răzbunări dulci. Leagă-l de pat şi "pedepseşte-l".

Set de lenjerie sexy
Roşu este cea mai pasională culoare. Invită-l să te admire într-o superbă lejerie roşie. Rezultatele te vor surprinde.

Puf
Merită o noapte de răsfăţ, nu? Trezeşte-i toate simţurile folosind un puf pe care îl poţi achiziţiona de la sex-shop şi arată-i cât de mult îl doreşti. Perii moi apot mângâia cele mai delicate zone. 

Vibratorul pentru amândoi
Dacă vrei o jucărie sexuală care să vă ofere ambilor plăcere, atunci încearcă un vibrator dublu. Acestea se desfac în două părţi distincte, unul pentru stimulare clitoridiană, iar celălalt stimulează testiculele.

Un set de bondage pentru începători
O mască pentru ochi, cătuşe, hamuri, aceste accesorii pot fi o altă metodă de a alunga rutina din dormitor. Important este să le alegeţi împreună şi să daţi frâu liber imaginaţiei.

Costumaţii sexy
Majoritatea bărbăţilor visează să îşi vadă partenera într-o ţinută sexy din latex cu cizme şi un bici. Fă-i o surpriză şi dă startul unei nopţi de neuitat.

Pantofi cu toc
Te-ai întrebat vreodată de ce actriţele din filmele pentru adulţi rămân încălţate în timpul partidei de sex? Ei bine, motivul principal este că tocurile sunt extrem de sexy. Alungesc picioarele, te forţează să-ţi încordezi posteriorul şi te ajută să te simţi mai bine în anumite poziţii. De asemenea, majoritatea bărbaţilor au fantezii care includ pantofii cu toc. Aşa că pregăteşte-i o noapte specială în care să-l surprinzi doar în lenjerie şi tocuri. Cu cât sunt mai înalte, cu atât iubitul tău va fi mai excitat de imagine. Optează pentru stiletto cu minim 10 centimetri înălţime.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod