Noul sistem audio portabil wireless Philips AZ700T/12

Un nou sistem audio portabil wireless de la Gibson Innovations este disponibil pe piața românească. Este vorba despre Philips AZ700T/12, un sistem cu dimensiuni reduse, capabil să redea un sunet puternic, fiind dotat cu CD player, radio FM, port USB, dar și cu tehnologii de conectivitate wireless.
Noul sistem audio Philips AZ700T/12 are o putere de ieșire de 12W și boxe cu Bass Reflex care facilitează obţinerea unui bas puternic şi profund, chiar dacă are incinte de dimensiuni compacte. Pentru optimizarea redării sunetelor joase a fost utilizat un tub acustic suplimentar, aliniat la woofer, rezultatul fiind un sunet controlat, mai profund şi cu mai puţine distorsiuni.

De asemenea, sistemul dispune de funcție Dynamic Bass Boost, care optimizează frecvenţele joase în funcţie de volumul de redare, prin simpla apăsare a unui buton.
Aceasta amplifică nivelul basului, pentru a vă putea bucura de un sunet consistent chiar şi când preferați să ascultați muzica în surdină, la un volum redus.

CD player-ul încorporat vă permite să redați melodiile de pe CD, CD-R, CD-RW, MP3-CD. Funcţia „Redare aleatorie/Repetare” vă ajută să ieşiţi din monotonia ascultării melodiilor în aceeaşi ordine întotdeauna. În plus, puteți asculta 20 de piese programabile de pe CD. De asemenea, sistemul facilitează memorarea posturilor radio preferate.

Noul sistem audio portabil wireless Philips AZ700T/12 permite conectarea la aproape orice sursă audio externă.
Are Bluetooth și NFC, astfel că puteți reda colecțiile muzicale de pe smartphone-uri, tablete sau chiar laptopuri prin conexiune wireless. De asemenea, are port USB direct, dar și intrare audio de 3,5mm. Nu îi lipsește un port de ieșire audio de 3,5mm pentru conectarea unor căști. Pentru confort în utilizare, mini-sistemul audio poate fi controlat prin intermediul unei telecomenzi ergonomice și a unui afisaj LCD. Pentru utilizarea în afara casei, în aer liber, funcționează cu un set de 6 baterii de tip L14.
 
Noul sistem audio portabil wireless Philips AZ700 -  659 lei. 
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod