SEX: 7 secrete ca să-ţi vină cheful în cinci minute. Alungă stresul!

Dacă la începutul relaţiei rupeaţi hainele de pe voi, iată că a sosit acea etapă mai calmă, în care ţi se pare că pofta ta de sex se lasă îndelung aşteptată. Simţi că nu poţi ţine pasul cu iubitul tău, care se excită mult mai repede decât tine?

Dacă la începutul relaţiei rupeaţi hainele de pe voi, iată că a sosit acea etapă mai calmă, în care ţi se pare că pofta ta de sex se lasă îndelung aşteptată. Simţi că nu poţi ţine pasul cu iubitul tău, care se excită mult mai repede decât tine? Acest lucru e normal, ne liniştesc sexologii, care spun că bărbaţii se înfierbântă într-un timp de 10 ori mai scurt decât femeile.

Vestea bună e că există mici secrete care-ţi pot da poftă de sex în doar 5 minute. Află care sunt ele şi uimeşte-ţi iubitul cu apetitul tău sexual!

1. Antrenează-ţi muşchii Kegel când stai sub duş


Seara, după o zi stresantă petrecută la serviciu, sigur că n-ai chef decât de un somn trainic. Iată cum faci să-ţi vină cheful de sex: rezervă-ţi 5 minute la baie. Fă un duş revigorant, cu apă călduţă şi, în timp ce apa îţi răsfaţă pielea, execută exerciţiile Kegel. Acest tip de exerciţii îţi antrenează muşchii pubococcigieni, cei pe care îi foloseşti când controlezi jetul de urină. Ei sunt responsabili de senzaţiile de plăcere pe care le simţi în timpul sexului. Cu cât lucrezi mai mult aceşti muşchi, cu atât tre vei excita mai repede.

2. Masturbează-te înainte de marea partidă de sex


Cel mai rapid şi direct mod în care îţi faci chef de sex este să te masturbezi! Fie te retragi singură în dormitor, fie îl iei şi pe iubitul tău cu tine. Nu-i nevoie decât de 5 minute de atingeri care ştii că te înfierbântă şi, sigur, îţi vei lua cu asalt iubitul.

3. Roagă-l pe iubitul tău să-ţi spună 3 lucruri care i se par sexy la tine


Cheful unei femei de a face sex ştim pe propria piele că este corelat cu modul în care ea se simte în pielea ei. Dacă în ultima vreme iubitul te-a privat de complimente şi nu te simţi deloc atrăgătoare, roagă-l să-ţi spună câteva lucruri care i se par sexy la tine. Sigur că după 5 minute de complimente începi să te priveşti cu alţi ochi, iar pofta de sex te va lua prin surprindere.

4. Fă yoga sau lucrează-ţi muşchii abdominali


Iată cu ce descoperire ne uimesc cercetătorii Universităţii din Indiana: sportul ne poate induce o stare de excitare sau ne poate servi orgasmul pe tavă! Depinde ce exerciţii faci. Se pare că cele care îţi lucrează muşchii abdominali sunt cele mai eficiente în acest sens, fiind urmate de yoga şi drumeţii. Un motiv în plus să-ţi faci abonament la sală sau să mergi la munte!

5. Foloseşte un parfum cu mireasmă afrodiziacă


Le găseşti în special în sex-shop-uri, dar şi în magazinele online de parfumerie. Aceste parfumuri conţin substanţe cu rol afrodiziac, care îţi trezesc instinctele sexuale.

6. Apelează la o lectură sau un film erotic


Uneori, e nevoie doar de o mică dezmorţire a fanteziilor tale sexuale. Poţi petrece 5 minute vizionând o scenă fierbinte de sex sau citind câteva pagini cu conţinut erotic. Astfel, îţi laşi imaginaţia să prindă contur şi să te scoată din cotidian.

7. Spune NU sexului, spune DA flirturilor


Uneori tocmai presiunea de a face sex este cea care ne împiedică să simţim dorinţa. Dacă simţi că iubitul pune prea multă presiune pe tine, convinge-l să încercaţi o perioadă de abstinenţă, în care aveţi voie să flirtaţi, dar fără să ajungeţi în pat. Vei rezista mai mult de 5 minute?

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod