Sex. 5 trucuri fierbinţi pentru un preludiu mai lung. Încearcă-le!

Dacă iubitul tău se grăbeşte spre punctul culminant, este cazul să aplezi la câteva tehnici care vor încetini ritmul, dar care vă vor oferi şi mai multă plăcere
Pentru o partidă de amor reuşită, preludiul este o etapă absolut obligatorie. Multe femei ştiu asta, dar nu şi la fel de mulţi bărbaţi... Potrivit unui studiu realizat în Statele Unite, femeile declară o partidă de sex ca fiind satisfăcătoare dacă preludiul a durat cel puţin 20 de minute. Iar explicaţia este cât se poate de simplă: femeile au nevoie de mai mult timp decât bărbaţii pentru a se excita şi pentru a intra în acea stare perfectă pentru o partidă de amor încheiată cu un orgasm (sau mai multe).

Dacă iubitul tău tratează preludiul cu superficialitate şi se grăbeşte spre punctul culminant, este cazul să aplezi la câteva trucuri care vor încetini ritmul, dar care vă vor oferi şi mai multă plăcere. Tensiunea sexuală se va acumula treptat, iar orgasmul va fi astfel mult mai intens. Iată ce să încerci:

Preludiul începe în mintea ta

Aşa cum spuneam, preludiul este mult mai important şi mai necesar pentru femei decât pentru bărbaţi. Iar pentru a echilibra acestă diferenţă semnificativă dintre voi, preludiul trebuie să înceapă în primul rând de la tine. Iar asta înseamnă să-ţi laşi imaginaţia să zburde şi să dai frâu liber fanteziilor tale erotice cu mult timp înainte de a ajunge în pat, alături de iubitul tău. Gândeşte-te pe parcursul zilei la ceea ce îţi doreşti să faci în timpul partidei de amor, ce ţi-ar plăcea şi cum ai vrea să se desfăşoare totul. Nu numai că îţi va fi mult mai uşor să intri în starea necesară pentru o partidă de sex incendiară, dar vei şti exact ce îţi doreşti şi ce să-i ceri iubitului tău.

Încearcă un masaj

Poate fi foarte dificil să faci brusc tranziţia de la viaţa agitată şi stresantă de peste zi la atitudinea de zeiţă a sexului în dormitor. Oboseala, stresul şi stările de nervozitate pot fi o piedică serioasă în calea plăcerii. Dar în loc să te aştepţi ca dorinţa să apară instant, apelează la un masaj sexy şi liniştitor, care are capacitatea de a te aduce treptat într-o stare relaxantă şi plăcută. Cere-i iubitului tău să îţi facă un masaj pe tot corpul, dar nu înainte de a renunţa complet la haine. De asemenea, poţi fi tu cea care se oferă să-i facă lui un masaj cât se poate de erotic, cu atingeri senzuale şi sexy.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod