Sex. 5 trucuri fierbinţi pentru un preludiu mai lung. Încearcă-le!



Preia controlul

Dacă iubitul tău se grăbeşte de obicei să ajungă direct la actul sexual în sine, atunci este cazul să preiei tu controlul. Fii tu cea care coordonează mişcările şi modul în care se desfăşoară acţiunea, astfel încât preludiul să devină mai lung şi mai plăcut. Jocurile erotice sunt în acest caz perfecte pentru a amâna penetrarea şi pentru a vă excita la maximum pe amândoi. Ai putea, de exemplu, să-l răsfeţi cu atingeri şi săruturi fierbinţi pe tot corpul, dar să nu-i permiţi să te atingă. Tensiunea sexuală va creşte până la cote explozive, iar partida de amor va deveni foarte fierbinte!

Cere ceea ce îţi doreşti

Cei mai mulţi bărbaţi se simt excelent dacă ştiu că în patul lor doarme o femeie frumoasă şi satisfăcută. De aceea, iubitul tău va fi cu siguranţă foarte interesat să îţi satisfacă dorinţele erotice şi să te ajute să ajungi pe culmile plăcerii. Dar pentru asta nu trebuie să presupui că ştie din start exact ce vrei. Spune-i ce îţi doreşti în timpul preludiului, cere-i să te sărute şi să te atingă aşa cum îţi place cel mai mult. I se va părea fascinant şi extrem de excitant să primească indicaţii cu o voce şoptită şi fierbinte.

Nu te opri

Nu este obligatoriu ca preludiul să se oprească chiar dacă amândoi sunteţi foarte excitaţi. Continuă atingerile, săruturile şi tachinează-l pe iubitul tău pentru clipe cât mai intense de plăcere. Amânarea penetrării şi jocurile sexuale care permit acest lucru sunt şi o formă prin care iubitul tău va dobândi capacitatea de a întârzia ejacularea, astfel încât partidele voastre de amor să dureze mai mult.


 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod