Sex. 5 trucuri erotice care te ajută să obţii exact ceea ce vrei în pat

Învaţă cum să-i arăţi iubitului tău ce atingeri îţi plac cel mai mult, ca să poţi ajunge de fiecare dată pe culmile plăcerii, dar fără să pari obsedată de control sau intimidantă


Ghidează-i mâinile

Nu îţi place cum te atinge? Rezistă tentaţiei de a face comentarii negative pentru că rişti să distrugi atmosfera şi cheful de sex atât al lui, dar şi al tău. În schimb, ghidează-i senzual mâinile pe corpul tău şi arată-i ce îţi place mai mult. Astfel de gesturi sunt foarte utile pentru amândoi şi cu siguranţă le va considera sexy, fiind specifice femeilor puternice, care ştiu ce vor.

Scoate sunete

O altă formă de a comunica în timpul partidelor de sex este să scoţi sunete de plăcere atunci când el face ceva care este pe placul tău. Este o confirmare a faptului că se află pe calea cea bună şi cu siguranţă va continua. Sunetele pe care le scoţi, fie că este vorba de gemete sau de respiraţie accelerată, pot fi de asemenea foarte excitante pentru iubitul tău.

Şopteşte-i

În loc să dai "ordine", încearcă invitaţii seducătoare, şoptite senzual la ureche. Va fi de-a dreptul încântat să-ţi facă pe plac, mai ales dacă i-o ceri cu şoapte fierbinţi. Tonul vocii tale este foarte important. Trebuie să fie unul jos, cu o tentă sexy şi senzuală.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod