Designerul Dorin Negrau a ramas fara colectie la New York Fashion Week!

Dorin Negrau este unul dintre designerii romani cunoscuti in Statele Unite ale Americii. Pe 17 septembrie, Negrau a pus in scena la New York Fashion Week un show cu aer romantic si feminin, aducand in prim-plan portul traditional romanesc, caruia i-a oferit o nota de modernism, asa cum numai el stie sa o faca.

Colectia “QUEEN - BLOUSE ROMANIAN” este provocarea cunoscutului designer pentru sezonul primavara-vara  2015/2016, valorificand  la  fel  ca  de  fiecare  data  motivele  traditionale  din Transilvania in  portul  contemporan alaturi de in makiaj usor dramatic realizat de make-up artistul Liliana Beidaut. Aceasta s-a bucurat de un succes imens la NewYork, iar primul cumparator al hainelor din noua colectie a fost chiar o romanca, mai precis Anamaria Prodan! 

In timp ce fiica ei defila pe unul dintre cele mai ravnite podiumuri de moda, Anamaria Prodan admira colectia lui Negrau, gandindu-se deja ce piese de rezistenta vrea sa achizitioneze din aceasta.

Si nu a stat prea mult  pe ganduri! Vedeta a cumparat astfel cele mai frumoase ii si rochii  din colectia “QUEEN - BLOUSE ROMANIAN” si a “fugit” cu ele la Bucuresti, pentru a-i organiza o petrecere surpriza  lui Reghe, sotul ei, de ziua lui.

La aniversarea lui Laurentiu Reghecampf, Anamaria Prodan a imbracat astfel cea mai cool ie din borangic creata de Dorin Negrau. Ea a fost prima clienta a designerului roman pentru colectia de vara 2016 Dorin Negrau, detronand clientele americane ale acestuia.

Si i-a purtat noroc! Dupa New York Fashion Week, Dorin Negrau a ramas fara colectie la cel mai mare targ  din metropola americana, COTERIE New York, pentru ca aceasta s-a epuizat imediat. In plus, Dorin Negrau a dus sabotii romanesti creati de Minelli  pe podiumul de la New York.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod