Noaptea ta cu... vibratorul

Află cum te poate satisface jucăria din sertar
Ce îţi mai face "prietenul" din sertarul de la noptieră? Ca de fiecare data, te aşteaptă să te satisfacă, nu-i aşa? Sau încă nu ai un astfel de prieten? Poate că ar trebui să îţi achiziţionezi unul. De ce? Pentru că vibratorul poate fi cel mai bun prieten al tău (mai ales atunci când este singură) sau, de ce nu, o parte importantă a preludiului într-o partidă de sex cu iubitul tău. În orice circumstanţă l-ai folosi, plăcerea poate fi una inimaginabilă.
 
Vibratoarele sunt utilizate în special pentru stimularea clitoridiană, dar multe femei le folosesc pentru penetrare vaginală sau anală. Aceste "ustensile dătătoare de orgasme" pot fi combinate cu alte jucării sexuale şi utilizate într-un număr mare de poziţii.
 
Autostimularea sau masturbarea, chiar şi cu ajutotul unui vibrator, îţi dă oportunitatea să îţi explorezi trupul, oferindu-ţi o libertate sexuală extraordinară, chiar şi fără un partener lângă tine. Multe femei normale şi sănătoase experimentează orgasmul doar prin masturbare, prin această modalitate aflând şi cel mai intens tip de orgasm al lor.
 

Cum îţi alegi jucăria din sertar?

 
Înainte de a cumpăra jucăria buclucaşă, fii foarte atentă ce şi cum alegi, pentru că trebuie să fie potrivită pentru tine, pentru corpul tău. Vibratoarele pot fi pentru penetrare sau doar pentru stimulare, fiind confecţionate din: plastic, silicon, latex, cyberskin etc.
 
Pentru ce vrei să foloseşti vibratorul? Pentru clitoris, vagin sau anus? Cât de "puternic" vrei să fie? Dacă nu ai apelat până acum la serviciile unei astfel de jucării, aceste întrebări pot fi extrem de delicate. Dacă îţi place să îţi atingi destul de ferm clitorisul, mai mult decât prin mângâieri uşoare, cu siguranţă vei aprecia o vibraţie puternică a jucăriei tale. Modelele de vibratoare cu fir care se bagă în priză bâzâie cel mai puternic, iar cele cu o baterie AA sunt destul de intense. Alege o jucărie cu un control variabil al vitezei, astfel încât să te poţi "juca" oricât doreşti. După câteva experimente, vei găsi viteza perfectă care te va duce la orgasmul mult visat.
 
Cât de mare să fie vibratorul? Singurul sfat este că ar fi mai bine să achiziţionezi unul mai mic decât unul a cărui mărime să nu se potrivească trupului tău. Nu mărimea este cea care contează, sper că ştii asta...

Cum îl foloseşti?

 
Odată ce l-ai cumpărat nu îl uita în sertar, ci profită de el. E timpul să înceapă distracţia!

Cele mai multe femei au nevoie de stimulare clitoridiană pentru a atinge orgasmul, iar vibratorul "îşi face treaba" mai bine decât ţi-ai imagina vreodată. Dacă nu eşti încă familiarizată cu bâzâitul vibraţiilor, trebuie să ştii că această "muzică" îţi poate oferi plăceri nebănuite. Aşa că nu te descuraja de la primul "zumzet".

 
În primul rând, relaxează-te: pune melodiile care te fac să te simţi bine, aşază-te pe pat şi/sau urmăreşte un film pentru adulţi, lasă-ţi fanteziile să devină realitate. Oferă-ţi timp destul pentru a te acomoda cu noua jucărie. Te-ai putea simţi mai confortabil folosind un vibrator de una singură, nu în compania partenerului, pentru a investiga modul de utilizare, mişcările care te fac să te simţi bine.

Nu este nevoie să te grăbeşti să ajungi la clitoris cu noua ta achiziţie. Lasă-l să îţi cunoască trupul: sânii, coapsele... explorează-ţi corpul cu ajutorul vibratorului.

Încet, încet îndreaptă-l spre clitoris, cu mişcări foarte lente, pentru ca excitarea să devină mai profundă. Poţi apela şi la lubrifiant...   


Mai interesantă devine experienţa atunci când porţi lenjerie intimă... Vibraţiile jucăriei te vor excita la culme. 

Experimentează! Joacă-te cu vitezele şi poziţiile vibratorului pentru a descoperi ce te face să te simţi cu adevărat bine.

Dacă îţi place foarte mult ceea ce simţi, "pleacă în căutarea" punctului G, combină penetrarea vaginala cu stimularea clitoridiană sau încearcă o penetrare anala, după ce ai ataşat vibratorului un prezervativ (penetrarea cu vibraţii relaxează foarte mult muşchii anali).

Durată de viaţă a unei astfel de jucării este de minimum trei luni si ştii foarte bine unde o găseşti atunci când vrei să îţi satisfaci o astfel de nebunie... Nu trebuie decât să o bagi în priză sau să îi schimbi bateriile din când în când.  
 

Comentarii (10)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • arab bun pe 13 Dec 2013, 02:05
    caut sa vad

    caut o fem so privesc cum face cu vibrator....sa trecem intro relatie prin net..s bun la toate

    1
    0

  • deena pe 8 Aug 2012, 23:54
    nici eu

    nici eu n-am folosit, dar cel mai bun vibrator e manutza ori cel natural al sotzului

    0
    0

  • ione pe 6 Ian 2011, 12:42
    vibrator

    nu am folosit niciodata dar sunt curioasa acum..am vazut ca se poate comanda si pe net..nu neaparat de la un sex shop

    3
    0

  • rallu pe 1 Ian 2011, 20:40
    da da da da

    e fff tare io am incercat cu de toate :X e o senzatie tareee ....scriu aceste randuri pt cele carora le e frika nu va fie frika etaree , mai ales daka nua aveti un barbat :X io am si barbatul dar lui ii place sa ma fac si ku vibratorul iar apoi ku el o partida de neuitat

    1
    1

  • erosmag pe 11 Nov 2010, 05:20
    pentru anonim

    mai bine pentru cine?

    0
    0

  • xxx pe 9 Nov 2010, 23:50
    Intrebare/

    Face si maioneză?

    1
    0

  • Mariana_Kostyk pe 8 Nov 2010, 17:21
    o daaaaaaaaaa!!!

    hmmm.....am folosit multe shi deverse...ce mai mult imi plac cele din silicoane....o senzatie ...de neuitat .....

    0
    0

  • Sara pe 4 Nov 2010, 15:42
    DESPRE VIBRATOR

    LA PRIMA OCAZIE O SA MI CUMPAR UN VIBRATOR ,SINT CURIOASA DUPA CE AM CITIT ACUM...NU STIU DACA O SA GASESC INTRO LOCALITATE MICA UNDE LOCUIESC

    0
    0

  • anonim de la boj. pe 25 Oct 2010, 17:39
    despre vibrator

    mai bine natural decat cu jucarii

    0
    0

  • nmrtibil pe 24 Sep 2010, 16:50
    vibrator

    am unul cu viteze variabile, dar nu-mi prea place, ca e cam rece...

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod