Nici adolescenţii nu mai ştiu: să facă sau nu sex oral?

Mulţi tineri practică sexul oral cu mult timp înainte de a-şi pierde virginitatea, nu este...
Mulţi tineri practică sexul oral cu mult timp înainte de a-şi pierde virginitatea, nu este niciun secret acest lucru. Potrivit unui studiu american se pare că adolescenţii care îşi doresc să practice felaţia sau cunilingusul vor face sex mai repede decât cei care nu prea sunt încântaţi de aceste practici.

Conform cercetării, 50% dintre adolescenţii americani care au făcut sex oral până la vârsta de 15 ani au făcut şi dragoste.

Doctorul în pediatrie Bonnie Halpern Felsher a studiat problema şi a observat că liceeni care vor să practice sexul oral îşi încep viaţa sexuală înaintea celorlalţi. Cum era de aşteptat, mulţi dintre ei nici măcar nu consideră că acest gen de satisfacere a partenerului are vreo legătură cu iubirea, considerând-o lipsită de orice pericol de a contacta anumite boli.

Îm urma unei cercetări realizate în 2008, guvernul englez îi îndemna pe adolescenţi să facă sex oral, pentru a reduce numărul de sarcini nedorite. În acea perioadă, adolescenţilor le era permis (erau chiar rugaţi de oficiali) să se mângâie, să se sărute şi să se satisfacă cu ajutorul sexului oral, pentru a se proteja de sarcini nedorite.

Până la urmă o fi bine ca adolescenţii să facă sex oral sau nu? Cu atâtea studii şi rugăminţi oficiale, tinerii vor fi foarte confuzi şi nu vor şti ce să aleagă: sex oral, mângâieri timide, mângâieri cu sex oral, atingeri fără sex oral, sex oral cu dragoste? Poate urmărorul studiu va dezlega misterul.
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • beculetz pe 10 Nov 2010, 14:21
    wow...

    interesanta strategia adoptata de guvernul englez;)) sunt curioasa daca a avut si efectul scontat

    3
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod