Kama Sutra - Pozitia: Invartita

Se efectueaza pornind de la pozitia clasica pe spate, barbatul dedesubt si femeia desupra. Apoi partenera isi ridica picioarele si face o rotatie. Va face acest lucru fara a intrerupe penetrarea.

Avantaje: se poate schimba unghiul de penetrare, asa ca senzatiile traite vor ajunge pana la foarte intense. Femeia conduce actul si poate face asta dupa gustul sau.

Sfatul sexologului: nu pare o pozitie dificila, insa cere multa elasticitate si suplete. Poate fi aplicata mai ales atunci cand partenerul este foarte obosit. Mai este indicata barbatilor cu penis mic pentru a le facilita actul sexual.

Usurinta cu care se executa:
Gradul de placere:

Articol
 

Comentarii (3)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • 3va pe 30 Aug 2009, 11:14
    am avut si eu asa probleme

    pt violeta emilia....ma numesc Eva si am 22 de ani... se poate sa fie si din cauza glandei tiroide,se intampla sa nu imi vina chiar 6 luni menstruatia la ginecologie nu au gasit probleme si am fost trimisa la endocrinologie,aveam probleme cu TSH-ul si cu Prolactina fac tratament de 3 ani deja si rezultatele sunt tot mai bune.

    2
    1

  • gheorghe.marius89 pe 2 Aug 2009, 23:06
    Din cate cunosc

    Din cate cunosc sunt anumite anticonceptionale care ajuta si la reglarea ciclului menstrual. In multe cazuri ca acesta se recomanda luarea acelor anticonceptionale.

    0
    0

  • matyas violeta emilia pe 13 Ian 2009, 19:17
    uprobema mea

    Buna ziua! sint in spania de 4 luni si am o prb care nu o pot rezolva aici ptr ca nu am acte,eu nu am menstruatia reglata am 25 de ani,se poate sa nu imi vina si 5 6 luni,3 luni la rind mia venit regulat pe data de 25,eram multumita dar luna lui decembrie nu mia venit dar in de pe data de 19 a inceput sa imi curga ceva din vagin de culoare maro inchis un lichid gros,timp de o saptamina,luna lui ianuarie la fel aceeasi problema si nu stiu ce sa fac ce imi sugerati.?multumesc

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod