În pat cu iubitul: 12 tipuri de sex care aduc armonie şi satisfacţie în cuplu

Încearcă mai multe tipuri de a face dragoste cu iubitul tău şi vei simţi diferenţa! Sexul condimentat cu fel şi fel de arome, de la cele pasionale, până la cele romantice, dă savoare întregii relaţii.
Încearcă mai multe tipuri de a face dragoste cu iubitul tău şi vei simţi diferenţa! Sexul condimentat cu fel şi fel de arome, de la cele pasionale, până la cele romantice, dă savoare întregii relaţii. "Ca să experimentezi în pat cu iubitul trebuie, în primul rând, să-ţi dai voie să fii vulnerabilă în faţa lui, iar acest lucru creşte intimitatea dintre parteneri", afirmă consilierul în probleme maritale, Mort Fertel.

Iar dacă eşti în pană de idei, iată ce tipuri de sex îţi recomandă experţii, ca să aduci armonie în relaţia cu iubitul tău!

1. Sexul de împăcare


Data viitoare când iei foc de furie, încetează să te mai lupţi în argumente cu iubitul tău. Oricum, la nervi, această luptă este deja pierdută. Ia acest sentiment şi transformă-l într-unul sexual. Când te cerţi, în organism creşte nivelul adrenalinei şi cel al dopaminei, hormoni care te fac să simţi mult mai intens excitaţia. Tocmai de aceea, după o ceartă, partidele de sex sunt atât de intense.

2. Sexul escapadă


Fertel consideră că orice cuplu ar trebui să-şi planifice ocazional vacanţe în care să acorde sexului o mare importanţă. Într-o cameră de hotel sexul este mai intens pentru că se petrece pe un domeniu străin vouă. "Unul dintre beneficiile unei vacanţe ar trebui să fie reînnoirea intimităţii sexuale", spune Fertel.

3. Sexul sportiv


Sexul sportiv, cel în care vă antrenaţi tot fizicul, lăsând scenariile fanteziste deoparte, poate fi benefic pentru orice cuplu. Doctorul Pepper Schwartz vă sfătuieşte să faceţi câteva exerciţii fizice în loc de preludiu. Datorită hormonilor eliberaţi în timpul activităţii sportive, libidoul tău creşte simţitor şi îţi vine pofta de sex mai ceva decât dacă aţi sta amândoi întinşi în pat! În plus, transpiraţia iubitului tău, eliberată după exerciţiile fizice, conţine un derivat al testosteronului, care ridică libidoul femeii care îl adulmecă. Aşa că sexul combinat cu sportul promite să fie foarte fierbinte!

4. Sexul sălbatic


Sexul făcut în regim de uregenţă poate fi antidotul antiplictiseală! Sexul făcut într-un mod spontan, chiar agresiv aduce misterul în patul vostru. "Este genul acela de sex pe care îl faci pe bâjbâite, neştiind la ce să te aştepţi", precizează Mort Fortel, iar de acest suspans are nevoie orice cuplu.

5. Sexul de zi cu zi


Dacă aveţi o poziţie preferată, nu încerca să o schimbi doar pentru că aţi tot repetat-o. Atâta vreme cât ea vă satisface, de ce să o schimbaţi cu ceva nou? Nu renunţa la acel tip de sex confortabil, despre care ştii sigur că te satisface.

6. Sexulpe fugă


Partidele scurte de sex ar trebui să fie oricând binevenite. Ele nu fac nimic altceva decât să-ţi menţină interesul pentru sex treaz! "Cu cât faceţi mai mult sex, cu atâ vreţi mai mult şi rămâneţi pe aceeaşi lungime de undă", precizează doctorul Laura Berman, autor al cărţii "Real Sex for Real Women". Faptul că vă exprimaţi des dorinţa fizică unul pentru celălalt vă apropie. "Nici măcar nu trebuie să daţi jos toate hainele de pe voi!", spune expertul.

7. Sexul într-un loc public


Sexul făcut undeva unde riscaţi să fiţi prinşi cu siguranţă va revitaliza relaţia voastră. Dacă vă asumaţi riscul împreună, senzaţia aceasta de complicitate combinată cu adrenalina momentului vă revigorează ca şi cuplu. Aşa că merită încercat!

8. Sexul sub formă de favoare


Sigur se va aşterne armonia în relaţia voastră, dacă, ocazional, vă faceţi cadou partide de sex fanteziste. Diseară, spune-i iubitului tău că îi vei îndeplini orice dorinţă, urmând ca mâine seară să faceţi schimb de roluri. În acest fel, plăcerea fiecăruia contează pentru celălalt, iar acest lucru vă uneşte nu numai în dormitor.

9. Sexul nostalgic


Fiecare cuplu are o partidă de sex memorabilă, pe care ar dori oricând să o retrăiască, numai că dintr-un motiv sau altul rămâneţi blocaţi în rutină. Dacă ştiţi că v-aţi distrat de minune în maşina lui, când eraţi doar de două luni împreună, de ce să nu recreaţi partida de sex, chiar dacă anii au trecut, iar maşina s-a schimbat?

10. Sexul maraton


Mai ales pe timp de iarnă, când oricum frigul de afară ne îmbie să rămânem în pat, la căldură, e cazul să încercaţi o partidă de sex lungă de tot! Rezervaţi-vă un weekend plin cu nebunii şi vă veţi redescoperi unul pe celălalt.

11. Sex în fiecare colţişor al casei


În cazul în care au trecut săptămânile, lunile, iar voi faceţi sex în acelaşi loc, e cazul să schimbaţi decorul. "Schimbând locul unde faceţi dragoste, injectaţi un strop de spontaneitate în relaţia voastră", precizează Mort Fertel.

12. Sexul jucăuş


Dacă vreţi să încercaţi ceva cu adevărat inedit, sexologii vă recomandă o vizită într-un sex shop. Lenjeriile fantezie, accesoriile sado-maso sau vibratoarele pentru penis şi clitoris pot înlocui rutina cu satisfacţia totală!
 

Comentarii (5)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • oana pe 26 Feb 2012, 15:49
    cand te desvirginezi exista posibilitatea de a nu iti curge sange prima data ..?

    cand te desvirginezi exista posibilitatea de a nu iti curge sange prima data ..?

    3
    0

  • paco pe 20 Dec 2011, 15:25
    Misto ideile!

    Foarte interesant articolul...e bine ca scrieti astfel de articole pentru ca sunt cu adevarat niste sfaturi importante si foarte deschise..cred ca toate merita incercate!

    5
    0

  • irinaianosi pe 13 Dec 2011, 16:27
    www.pasaj.ro

    pat din fier forjat pentru nopti incendiare

    1
    0

  • dora pe 13 Dec 2011, 13:16
    chiar?

    cand e transpirat dupa sport ?!?! oach!! restul e ok, dar ... macar un dus ...

    5
    0

  • nu se stie pe 13 Dec 2011, 13:15
    Cand perioada "de miere" trece si apare divortul- CUSTODIA COMUNA

    Parintii despartiti, nevoiti "sa se inteleaga bine". CUSTODIA COMUNA sau cum se aplica in Germania prevederi care in Romania abia au fost legiferate prin noul Cod Civil: romaningermania.ro/cum-se-aplica-in-germania-custodia-comuna-introdusa-in-romania-abia-acum-prin-noul-cod-civil-timpul-copiilor-este-impartit-intre-ambii-parinti/

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod