Improspateaza-ti viata sexuala intr-un singur week-end

Apelati la recuzita din dotare


Acum este momentul potrivit sa experimentati lucruri noi cu recuzita de care dispuneti. De exemplu, daca ai la indemana o esarfa de matase sau niste pene, dezmierda-ti iubitul cand sta intins pe spate, dupa care, il poti ruga si pe el sa faca acelasi lucru.  

In acest fel, puteti invata mai multe unul despre celalalt: cum ii place sa fie atins, cat de intens, ce senzatii ii trezesc acestea, cat de mult ii place sa fie atins etc.

Incercati sa va sarutati si sa va jucati cu limba pe fiecare parte a corpului vostru; provoaca-ti iubitul sa te sarute intr-un loc unde nu ai mai fost sarutata pana atunci.

Daca aveti un vibrator, aveti libertatea sa il folositi in diferite moduri. Ii poti cere partenerului sa te mangaie cu acesta in jurul clitorisului, in timp ce tu ii poti face un masaj erotic sub testicule sau in jurul capului penisului - aceste lucruri pot provoca senzatii placute amandurora.

Sunteti liberi sa incercati diferite jocuri


In intimitatea voastra, puteti recurge la mai multe jocuri care va pot stimula din punct de vedere sexual. Astfel, veti reusi sa faceti din actul sexual o activitate amuzanta si plina de neprevazut.

Faceti un pact prin care sa hotarati sa nu treceti la actul sexual propriu-zis pana nu beneficiati fiecare de cate 20 de minute de mangaieri, masaje si sarutari.  

Fiecare dintre voi poate face o lista a activitatilor sexuale care va fac sa simtiti placere maxima. Dupa ce v-ati stabilit fiecare "prioritatile sexuale", puteti face din acestea mici biletele pe care sa le puneti intr-un bol. Amestecati si apoi trageti cate un biletel. Cititi-l, iar apoi infaptuiti, impreuna sau separat, ceea ce scrie acolo. Acest joc este foarte amuzant si poate aduce ambilor parteneri placeri nebanuite.  

Aveti tot week-end-ul la dispozitie sa va jucati si, de ce nu, sa incercati alte activitati care va pot stimula din punct de vedere sexual. Simte-te libera sa apelezi la un numar foarte senzual de striptis, sa te echipezi cu o costumatie mai "altfel" (Scufita Rosie, menajera, pisica, asistenta etc.). Lasati imaginatia sa va ghideze sa ajungeti acolo unde doriti!

Aceste jocuri sexuale nu pot iesi niciodata rau, pentru ca ai langa tine persoana care te iubeste, te intelege si nu ai de ce sa te simti jenata, deoarece nimeni nu rade de tine - poti deveni cat de "salbatica" doresti! Acest week-end petrecut impreuna trebuie sa reinvie atat sentimentele vechi, sa le consolideze, dar sa faca loc si ideilor noi.

 

Comentarii (6)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • fetele rele trebe castrate pe 16 Mar 2010, 23:33
    despre stirea de mai sus

    faina stirea....................

    0
    0

  • kyky pe 3 Aug 2008, 22:44
    interesant

    Dar totusi eu nu prea am rabdare sa trag acele biletele,parca am fi la examenul oral,sau poate ar fi mai bune pt cei care fac sex in trei(glumeam)acestea sunt sfaturi pt incepatori,pt noi astilalti cred ca ar trebui o carte intreaga,nu un articol pt ca avem mereu ceva nou de invatat.

    0
    0

  • siszer_andreea pe 24 Iul 2008, 16:31
    Tare!!!!!

    E prima oara cand citesc,si faza cu acel joc e chiar o idee buna.Am sa incerc cand oi avea si eu intimitate ,stand cu socriii......

    0
    0

  • tanta pe 21 Iul 2008, 16:35
    striptis

    "Simte-te libera sa apelezi la un numar foarte senzual de striptis" io ma simt libera, cu stripitisu' ii mai greu olecutza !! maica mama... nu era streaptease???? de ce doamne iarta-ma nu scrieti corect?.....

    0
    0

  • anghel alexandra pe 20 Iul 2008, 02:01
    super tare

    mie mi se pare ca e un articol interesant si educativ in acelasi timp si apropo de comentariile facute de,,donshoara,,daca nu-i place de ce citeste.e prima oara cand citesc si promit ca o sa mai citesc articolele voastre.va pup si tineti-o tot asa.

    0
    0

  • tanti Mita pe 19 Iul 2008, 11:06
    giugiuleala

    Da o "giugiuleala" cu covoarele, un masaj la faianta sau o dezmierdare cu matura nu merg?Tot e sambata/duminica, unicul timp liber pentru gospodarie...

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod