Femei celebre, repere in moda

Care este sfatul pe care il dau designerii vestimentari atunci cand sunt intrebati cum este corect sa se imbrace femeile?
Care este sfatul pe care il dau designerii vestimentari atunci cand sunt intrebati cum este corect sa se imbrace femeile? Prima replica pe care o auzim de la ei este ca fiecare dintre noi sa ne gasim un stil potrivit in functie de personalitate, de trasaturi, de silueta.

Trebuie sa recunosti ca si tu te incadrezi in categoria femeilor care isi cauta in permanenta un stil. Ca si necunoscatoare ale domeniului, multe dintre noi dam gres, iar acest lucru este cat se poate de normal. Nu te poti pricepe la toate.

De-a lungul istoriei modei, au existat sau exista exemple de femei care, prin stilul pe care si l-au creat, au reusit sa devina repere in acest domeniu.

Exemplele cele mai la indemana si urmate de toti cei care se "invart" in aceasta lume glamour sunt: Printesa Diana, Dita von Teese, Sarah Jessica Parker si Nicole Kidman.
Asa cum spuneam si mai sus, acestea sunt doar patru dintre marile nume, insa trebuie sa recunoastem ca sunt, de departe, pe locurile fruntase.

Dita von Teese


Model si actrita de succes, casatorita din 2005 pana in 2007 cu Marilyn Manson, Dita von Teese este recunoscuta pentru stilul ei nebunesc, iesit din tipare. A reusit sa devina un fashion icon tocmai datorita culorilor dramatice pe care le foloseste si a stilului retro glam. Daca, la inceput, toata lumea o privea cu o usoara reticenta, acum stilul von Teese a reusit sa razbata printre barierele impuse de normalitate si sa fie un model pe care mult mai multe femei il urmeaza.

Printesa Diana


In ciuda faptului ca s-a stins din viata mult prea devreme, printesa Diana reprezinta un reper in multe domenii. Pe langa activitatile caritabile pe care le-a intreprins, printesa Diana nu a fost niciodata prinsa pe picior gresit atunci cand a venit vorba de moda.



Astfel ca, a reusit sa devina un exemplu urmat de foarte multe femei din lumea intreaga, pentru ca stilul "Printesa Diana", este foarte des intalnit si astazi, chiar daca ea nu mai este printre noi de 11 ani.

Insa putini sunt cei care stiu faptul ca, desi toata lumea o lauda din punct de vedere vestimentar, Diana nu era niciodata multumita si intotdeauna cauta sa-si imbunatateasca look-ul.

Sarah Jessica Parker


Cat succes pot avea serialul "Sex and the City", dar si una dintre protagonistele sale, Sarah Jessica Parker? Se pare ca nimic nu poate distruge acest mit care s-a construit in atat de putin timp.

Daca ar fi sa ne luam dupa ce spun specialistii, putem ajunge la concluzia ca nicio alta personalitate nu stie sa-si asume moda mai bine ca Sarah.
Probabil ca te intrebi de unde pana unde?...

Secretul ei consta in riscurile pe care si le asuma, atunci cand vine vorba de moda, si in provocarile pe care, de cele mai multe ori, le-a trecut cu succes. Chiar daca este imbracata intr-un roz tipator, Sarah Jessica Parker are abilitatea de a se comporta in asa fel, incat aceasta culoare usor nepotrivita sa ii "vina" foarte bine.

Nicole Kidman


Specialistii spun ca Nicole Kidman este cea care da tonul in moda pe covorul rosu. Actrita de succes si mama, Kidman are intotdeauna grija de imaginea ei si, sincer, nu a dat-o in bara niciodata.

Simplitatea si rafinamentul sunt cuvintele cheie dupa care se ghideaza actrita atunci cand vine vorba de vestimentatie.

Multe dintre reprezentantele sexului frumos au inteles acest lucru si procedeaza in consecinta.

 

Comentarii (4)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • AlexandraNed. pe 14 Iul 2011, 16:46
    .......

    Dita e superba...Parca ar fi o Marilyn Monroe moderna:)

    0
    0

  • rujatza pe 21 Ian 2009, 20:17
    calumea

    de ce e asa de pompos?

    0
    0

  • camirob pe 14 Sep 2008, 14:12
    moda

    moda este ceea ce mie imi place . Camelia

    0
    0

  • anca pe 22 Iul 2008, 20:10
    spontaneitate

    ....ador serialul in care a jucat Sarah Jessica Parker...am invatat multe trucuri folositoare......sa fii spontana....daca nu ai fost pana acum...e lucru mare.........

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod