Descifreaza enigma punctului G

Inca mai este punctul G o enigma pentru tine? Afla mai multe despre aceasta zona erogena si cum o poti stimula pentru a avea un orgasm garantat.
Descoperit acum aproximativ 60 de ani de catre sexologul german Ernest Grafenberg, punctul G a starnit, de-a lungul timpului, multe dezbateri intre sexologi si nu numai. Sa vedem, totusi, ce este acest punct G care ne da batai de cap atat noua, femeilor, cat si iubitilor nostri.

Unde este localizat...


Aceasta zona erogena, sub forma unei boabe de mazare, este constituita dintr-o masa musculara cu mai multi nervi. Punctul G este localizat la aproximativ cinci centimetri in interiorul vaginului spre abdomen, in spatele osului pubian (intre uretra si vagin) - distanta variaza in functie de fiecare dintre noi. Este dificil de localizat si de aceea unele femei sunt de parere ca nici nu exista.

Cum il pot stimula...


Daca vrei sa "explorezi" singura, iata cea mai buna metoda: stand pe vine, pe marginea unui scaun sau intinsa pe pat, introdu in vagin degetul lubrifiat si apoi curbeaza-l spre abdomen. Daca doresti, poti sa folosesti, in loc de deget, o jucarie erotica usor curbata. Atunci cand este stimulat punctul G, senzatia va fi una intensa, unica si te poate face sa ejaculezi. Da! Si femeile ejaculeaza!

Pe durata excitarii, zona dintre uretra si vagin se umple cu lichid; peretii vaginului, in mod normal ar trebui sa retina fluidul, dar atunci cand esti excitata, sangele pompeaza in punctul G, ceea ce il face sa devina ferm. Nu te speria insa! Cantitatea de lichid nu va fi una insemnata. Daca folosesti diferite obiecte pentru a stimula punctul G, poti bloca uretra si astfel se previne ejacularea. Nu se intampla tuturor, dar ejacularea feminina este ceva normal, nu trebuie sa te impacientezi!

Atunci cand punctul G iti este stimulat, exista posibilitatea sa ai impresia ca iti vine sa urinezi, dar stai linistita! Aceasta impresia nu va dura decat cateva secunde, fiind urmata de una de placere intensa!

In cazul in care vrei ca iubitul tau sa iti stimuleze punctul G, stai intinsa pe spate, lasa-l pe el sa introduca un deget in vagin (de preferat cel aratator sau cel inelar), acoperind cu palma zona pubiana. Pe masura ce introduce degetul, partenerul tau va putea "pipai" o zona total diferita de cea a vaginului, facand miscari de "dute-vino".

 

Comentariile 1-50 din 52

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • ioana pe 3 Aug 2009, 23:40
    orgasm multiplu

    de cate ori intretin relatii sexuale cu prietenul meu,am orgasm multiplu;) e o placere maxima....iar pozitia cainelui e chear belea...miam gasit punctul g;))

    5
    1

  • XXX pe 6 Mar 2009, 20:04
    Anii

    La citi ani poti sa faci un act sezual?

    0
    0

  • tina pe 28 Feb 2009, 21:47
    orgasm multiplu

    nu stiu de punctul g daca exista sau nu,dar pot afirma ca cea mai tare senzatie pe care o poate trai o femeie este un orgasm multiplu pe care am reusit sa il am o singura data,nu va imaginati...e o senzatie unica,ceva ce poate intr-un milion i se poate intampa cuiva,iar cat despre punctul g daca partenerul se straduie putin sa il caute si sa il stimuleze cum se cuvine iti dai drumul fara sa vrei,dupa cum a mai comentat cineva ca exista intradevar si ejaculare la femei,de care si de aia am avut parte ceea ce e drept printr-un sex oral...daca doriti sa aveti parte de asa ceva doamnelor....va sfatui sa va gasiti un partener pe masura si o persoana cu care sa impartasiti si ceva sentimente eu asa am ajuns sa traiesc starile astea:)

    1
    0

  • lacramioara pe 13 Feb 2009, 15:53
    sex

    de ce cand fac dragoste cu sotu se termina asa de repede

    9
    2

  • marius pe 2 Feb 2009, 21:14
    rusine sau nu....:D

    dar ce ziceti de virgin la 22 de ani?:D...nu cred ca trebuie sa zic mai multe....:D

    2
    2

  • fellyna pe 8 Dec 2008, 16:06
    da...EXISTA

    fara doar si poate punctul G...chiar exista....insa stimularea lui depinde de femeie si de partener....comunikrea e esentiala.Succes tuturor femeilor in descoperirea lui....si atunci sa vedeti placere!!!

    1
    0

  • mmm pe 5 Dec 2008, 09:24
    pctG|&R

    ok,numai urari de bine ,.....si sarbatori fericite!!!!!!!!!!!!!

    0
    1

  • robocop pe 1 Dec 2008, 15:40
    mmm

    Draga mmm,nu am ajuns la sex. Tatonam. Oricum iti multumim de urari!

    0
    0

  • mmm pe 30 Nov 2008, 14:40
    pct G

    din tot sufletul ma bucur pt. voi,sper ca S.sa fie implinita alaturi de tine,ca ea sunt multe femei in lume,merita si o a doua sansa in implinirea sexuala....si aveti drepate sa va feriti scriindu-va aici.......,aveti nevoie de a va proteja...va doresc o relatie cat mai implinita...mmm

    0
    0

  • robocop pe 29 Nov 2008, 11:33
    mmm

    Ne-am intalnit si corespondam,evident pe alte teme si mult mai laborios decat pe acest site. Toate urarile de bine,draga mmm !

    0
    0

  • mmm pe 29 Nov 2008, 09:12
    pct G

    pacat .......mi-a placut povestea dintre selena si robocop oare au reusit sa se intalneasca...pacat ...se simtea ceva intre ei...un happy end ??????????pe cand....

    0
    0

  • robocop pe 12 Nov 2008, 13:58
    danemarya

    Las-o balta danemarya,dareu sau oricine esti! Am incercat sa te contactez conform indiciilor tale si mi-ai raspuns ca nu ma cunosti! Ma gandesc sa nu fie selena cu glumele ei interminabile.

    0
    0

  • danemarya pe 7 Nov 2008, 19:27
    ptr robocop

    la me e simplu cu i.d .....trebuie doar sa-ti dai seama.....daca ai privesti mai atent scrie(fara nume de pasarici.....si de ape)...e simplu DOAR EU!!!!

    0
    0

  • ChrisDeYork pe 27 Oct 2008, 21:35
    Robocop

    Doamnelor si domnisoarelor, intr-adevar Robocop nu exagereaza, cand spune despre sex mai mult de 1 ora. Asa cum spune si el ce este peste o ora devine destul de epuizant, dar depinde de partenera, cat de activ ma tine, cat de pasional devine actul in sine. Pentru mine conteaza foarte mult, si ma mentine activ faptul cum se simte partenera, cat de intens traieste momentele, si bineinteles orgasmele ei, fara de care sa termin inseamna un fel de masturbare cu ajutoare, ca pentru handicapati. In fine, nu am sa ma implic in discutiile de pe acest site. De cateva luni (6-9) primesc periodic pe email articole de la eva.ro pe care il gasesc un site interesant despre femei si punctele lor de vedere. Imi place sa ascult parerile femeilor, si sa le inteleg indiferent de orientare, mai putin cele vulgare, pe care chiar le vad deplasate pentru o relatie normala intre un barbat sau o femeie. In cazul in care e vorba despre alt gen de relatie, e de inteles. Nu doresc prin acest comentariu sa fac nici un fel de concurenta lui Robocop, ci doar sa reiterez faptul ca ceea ce a spus el nu sunt exagerari. Oricum, sa ajungi la aceste performante, nu exista remediu peste noapte, nici pastilele nu cred ca ar ajuta. Este vorba despre atractie, consideratie, pasiune, si savoare. Un alt aspect care poate e bine sa se tina cont este, sa nu iti subestimezi niciodata partenerul/partenera dupa caz. Totodata, nu doresc sa fac nici o concurenta lui Robocop. Mi-am exprimat doar punctul de vedere. Scuzati daca am deranjat.

    1
    0

  • robocop pe 27 Oct 2008, 12:12
    danemarya

    Am mai incercat cu selena (care a postat pe acest site) si a mers o perioada,dupa care s-a rupt filmul. Poate cu tine merge fara obstacole. Cateva indicii si se poate . Sper sa ai umor si sa fii foarte deschisa.

    1
    0

  • danemarya pe 27 Oct 2008, 11:13
    ptr robocop

    imi pare interesant tot ce spui...mai ales comentariul ptr zuza la care am ras copios....pacat k asa de greu se poate da un id pe aici ca altfel se poate vorbi private!!! ;)

    0
    0

  • robocop pe 27 Oct 2008, 10:41
    selena

    Draga selena,regret dar adresa indicata de tine nu este buna,nu este recunoscuta,deci,inexistenta. Daca altcineva s-a interpus si a scris in numele tau o adresa aiurea,pe acest site,revin-o si corecteaza eroarea. Daca vrei sa renunti,nu e nici o problema. Alta cale de a te contacta nu mai vad.

    0
    0

  • robocop pe 27 Oct 2008, 08:24
    margaana

    Draga margaana,nu e vorba ca ma tin sau nu tare dar,zi si tu daca nu e comic sa recomanzi un vibrator,neaparat puternic pt a descoperi punctul G. Pai tocmai pt ca e sensibil si mai greu de ghicit trebuie finete si sensibilitate! Daca bagi un picamer,cum recomanda venerabila practicanta a masturbarii mecanice ( adica aceasta stimabila zuza),de unde naiba ( ca sa nu-l pomenesc pe adevaratul nume pe cel cu cornite inchise la culoare) sa mai stii unde anume te pocneste cuiul percutor,dadator de senzatii cosmice? Probabil ca tot acest test de descoperire a punctului G,este doar o imaginatie bolnava a zuzei,ce are numai vibratoare in cap. Si nu orice vibrator,ci unul cu motor puternic,adica picamer!

    0
    0

  • margaana pe 26 Oct 2008, 22:49
    ptr,robocop

    imi place ,te ti tare, am ras cu lacrimi replica ptr. zuta ce ne trebe vibr. inseamna ca nu mai suntem femei apte de dragoste. Punctul G.nu a fost descoperit nici la mine dar nu am ajuns sa il descopar cu vibr.

    0
    0

  • robocop pe 21 Oct 2008, 20:21
    selena

    Te voi contacta peste o saptamana. Cercul acela de foc ma strange rau si ma obliga la izolare. Nu-i nimic pt ca esti uituca! Se mai intampla!

    0
    0

  • selena pe 20 Oct 2008, 11:58
    robo sunt cam uituca

    pt ca adresa ta o aveam notata doar acolo. Nu am retinut-o exact. Nu am cum altfel da de tine. A mea e (numele pasarii intreg, feminin, singular)75 yahoo.com

    0
    0

  • AuraCOOL pe 19 Oct 2008, 21:41
    nu-mi place

    am 21 ani si nu-mi place sa fac dragoste.......nush de ce imi iubesc nespus logodnicul(de 4 ani sunt cu el)dar cand e vb sa ne iubim cade cerul pe mine...nush de ce...........si daca ne iubim nu rezist mai mult de 5 -10 min maxim....ma plictisesc sau nush ce senzatie am

    0
    1

  • robocop pe 19 Oct 2008, 15:42
    selena

    ok ! am inteles. Oare de ce nu scrii pe adresa mea? e mai simplu decat pe ocolite.

    0
    0

  • robocop pe 13 Oct 2008, 08:31
    motorul de la vibrator

    Dupa cate am inteles eu,d-ra Any indica,fara echivoc,consultul medical. Dar,aceasta zuza,zis zuta de 2000 de ani,obsedata de vibratiile din creierii ei tulburi,recomanda un vbrator cu motor puternic! Cat de puternic,stimabila zuza? sa fie cat al motorului cu reactie de la Apollo? Sa fie doar cat al unui bolid de 600 de cai? Sau e suficient un motor de tractor? Ete ca la asta n-ai catadicsit sa precizezi,cat de puternic sa fie motorul! Eu ma gandesc,in ignoranta mea,ca sfatoasa zuza,probabil o venerabila practicanta a masturbarii mecanice,a simtit placerea unui vibrator de betoane,probabil de 3 toli jumate diametreu si de vreo jumate de metru lungime si,numai asa si-a descoperit punctul G! De aia il si recomanda cu atata caldura. Pai,bine zuzo,tu crezi ca fineturile astea de fete care posteaza pe aici si ponegresc chestiile largi,se preteaza la mecanizarea asta? Nu cumva ai gresit adresa? I-a mai cauta mataluta cititoare prin alte publicatii,ca aici nu prea ti-e locul!

    0
    0

  • zuta2000 pe 12 Oct 2008, 23:34
    pt any

    sfat pt tine incearca cu un vibrator f .bun cu motor puternic .

    0
    0

  • zuta2000 pe 12 Oct 2008, 23:32
    punctul g

    o ce subiect interesant , hmmmm e super cu vibratorul il gasesti , eu am experimentat trebuie sa incercati bafta .

    0
    0

  • robocop pe 9 Oct 2008, 10:52
    verigheta buclucasa

    Mai limpede si mai clar nici nu se putea! Si nici mai dificil. Stransoarea cercului de metal,fie el si pretios,e deranjanta,chiar foarte stanjenitoare. Iar strigatul tau soptit,de eliberare,macar efemera,e dureros si excitant in acelasi timp. Jocul tau nu e joc,strigatul tau inabusit se vrea limpede si deslusit dar,cine sa-l auda? Poate pe ID-ul tau ,usor de descifrat,sa incercam sa tatonam terenul,eu incercand sa culeg razele soarelui din parul tau!

    0
    0

  • selena pe 9 Oct 2008, 08:35
    eterna enigma

    N-am cochetat nicidata cu poezia, iubesc jocul seductiei si nu te teme, sunt o femeie cu soarele-n par. Din pacate un cerc de metal imi stranguleaza inelarul si libertatea. Imi ramane insa dorinta si visul viu. Intalnirea printre stele ti-o pot oferi cu mici restirctii insa, daca dupa numele meu fara pauza adaugi ss Putem poate sa ne vedea gandurile, dorintele, sa separam posibilul de imposibil.

    0
    0

  • robocop pe 9 Oct 2008, 08:16
    selena

    E poezie vorba ta Dar,trupu-ti e... enigma Imi face inima sa vrea, Sa te cunoasca-n tihna... Siu totusi,ma lasi nedumerit dar,in acelasi timp incantat. De la crestele muntilor la cele ale talazurilor marii fermecate,dupa cum o descrii tu,sunt atatea cai incat trebuiesc definite cateva traiectorii,ce pot forma suportul unei intalniri. Fie pe cale terestra,undeva la jumatatea drumului,cu conditia respectarii pretentiilor tale (neaparat dogoarea calda si fascinanta a sobei precum si mirosul crengii de brad),fie pe calea cosmica,pe care,doar Dumnezeu stie cand,ne mai putem intalni printre stele. E derutant cand intalnesti un suflet poetic,cu dorinte atat de romantice,pe un site unde se vorbeste mai mult de performante sexuale,in mod explicit,direct si fara ocolisuri. Dar,femeia,ramane o eterna enigma. Asadar draga selena (evident e un pseudonim ce sper sa fie al unei femei si nu a unui barbat) ai aruncat pisica(a se vedea cheia) la mine. Ramane sa ma gandesc mai mult la o posibilitate realista si nu poetica( a se vedea ideea intalnirii printre stele). Sunt curios,isteata cum esti,daca nu gasesti tu mai repede o cale. mai revin pe acest site sa vad daca nu mi-o iei inainte cu ideea aceasta. Ma uit ca dupa tine,un oarecare pedro,incearca la indigo,sa contacteze pe cineva,sperand sa aiba succes. Nu-i frumos ce face dar,in lumea asta este posibil orice!

    0
    0

  • pedro pe 8 Oct 2008, 22:57
    ptr any

    daca vrei cu adevarat sa simti placerea la punctul g sunt un mare specialist in asa ceva te rog invitama

    0
    0

  • selena pe 8 Oct 2008, 17:10
    cheia e la tine

    Miros de brad, aerul inaltimilor, caldura unei sobe, un ceai fierbinte, o soapta suava la ureche, o privire calda, o mangaiere tandra sau o briza rece, spuma valurilor ce se sparg la tarm, vuietul ireal al marii, pustietate, nisip umed. Oare unde te poti regasi mai bine?

    0
    0

  • robocop pe 8 Oct 2008, 15:44
    selena

    daca ma ridic pe varful picioarelor,pot vedea peste crengile de brad,cheile bicazului! Nu sunt indignat,nici vorba! Pt ce? Imi place in schimb jocul tau. Ai restrans extrem de mult aria de cautare. Joci bine. Poate la fel faci si in pat. Imi place Continua!

    0
    0

  • selena pe 8 Oct 2008, 12:12
    pt robo cel indignat

    ohoho, dar ce tare te-ai iritat! Esti un robot cu imaginatie, gasesti tu o cale, daca ai ce demonstra. Briza marii ma mangaie zilnic. Tu unde-ti opresti privirea?

    0
    0

  • robocop pe 8 Oct 2008, 08:48
    selena

    Pai,ce vrei sa fac? de unde sa te iau? de pe luna? Sau,ce fel de interes manifesti? Doar asa de dragul conversatiei? Si apoi,pe acest site,e aiurea sa ne dam adresele? Ai vreo idee?

    0
    0

  • selena pe 7 Oct 2008, 13:00
    pt super-robocop

    Stiu ca se poate, am si eu experientele mele, dar tu te-ai aratat ,,amator de partide tari,, si ai facut apel la provincie, asa ca mi-am manifestat deschis curiozitatea si interesul.

    0
    0

  • robocop pe 7 Oct 2008, 08:41
    selena

    Am ajuns si la 2 ore dar,este obositor. Intre o jumatate de ora si o ora e super. Depinde si de dorinta partenerei. daca e obosita si isi da drumul de cateva ori intr-un sfert de ora,devine nerabdatoare sa incheie si nu prea ai incotro,trebuie sa inchei,altfel devine monoton si lipsit de satisfactie. Asadar,functie de partenera,dureaza si actul sexual. Important e sa-l poti duce ca barbat. Deci,se poate draga Selena si mai mult de o ora.

    0
    0

  • selena pe 6 Oct 2008, 15:02
    pt.robocop

    Aici, provincia! Mi-ai starnit curiozitatea! Mai mult de o ora...?

    0
    0

  • ana pe 6 Oct 2008, 09:37
    pt dryan

    dragul mau dryan...dintotdeauna oamenii au vrut sa afle cat mai mult despre autosatisfacere si satisfacerea partenerului...asa ca nu se intampla numai in era noastra. si lucruri marete s-au intamplat intotdeauna toate la timpul lor si au fost realizate de catre oameni care probabil aveau mai mult timp pt sex decat avem noi acum. te-ai gandit vreodata la asta? va pup

    0
    0

  • ronnie pe 5 Oct 2008, 16:23
    las ca ma cinstesti mai tarziu pt reclama

    nu e vb dak sunt sau nu acelasi cu andy era vb despre tine si sfaturile tale de kkt pt informatia ta dak vrei sa ajuti pe cineva cu un sfat tre sa o faci intr-un mod subtil si diplomat fara sa iesi tu in evidenta(tin o ora) lauda de sine nu-mi miroase a bine....

    0
    0

  • robocop pe 5 Oct 2008, 11:07
    madalin

    Esti unul si acelasi cu Andy? Daca da,stii ce ai de facut! Daca nu,sfatul dat lui Andy e valabil si pt tine! Draga ronnie,iti multumesc de reclama. Ma tine mai mult de o ora si partenerele mele se simt in al noulea cer! Sunt amator de partide tari si astept provincia!

    0
    1

  • madalin pe 5 Oct 2008, 10:00
    hmmm.....

    Am si eu o rugaminte..."dc nu pot rezista mai mult in pat"?posibil ca e primul numar....care e problema,dati-mi un sfat...cu prietenie madalin

    0
    1

  • ronnie pe 5 Oct 2008, 01:17
    pt robocop

    doamnelor si domnisoarelor va rog sa ilcontactati pe robocop pt ca vad ca se pricepe sa dea sfaturi la altii te pomenesti ca il tine vreo ora pe el de il face invidios si pe titus steel

    0
    0

  • robocop pe 2 Oct 2008, 10:03
    punctul G la flori

    Draga flori,te sfatuiesc sa nu incerci singura. Sunt un mare specialist in depistarea punctului G. Un nr de telefon si gata. Considera-l depistat si pus in functiune. O sa vezi ce descoperire minunata. Alta viata! O sa plutesti de fericire!

    0
    0

  • flori pe 1 Oct 2008, 22:22
    pt. allana

    pai spune-ne si noua ca eu una sunt curioasa sa aflu cum l-ai gasit, si intamplator...k eu nu am dat de el (nici nu m-am chinuit ft tare sa-l gasesc ce-i drept;)) ) ...poate cn stie :-?? ;)) pop

    0
    0

  • gigi pe 29 Sep 2008, 12:42
    exista?

    nu l-am gasit pana acum. inca mai caut :)

    0
    0

  • liviu pe 28 Sep 2008, 17:50
    relatie sexuala

    km pot s.mi aduk partenera p kulmile extazului inaine d penetrare?

    0
    0

  • allana pe 28 Sep 2008, 11:15
    exista

    nu dau multe detalii pt ca se vor naste discutii dar exista si se manifesta exact cum a fost descris!!! senzatia este extrem de intensa!! eu l-am trait ...l-am descoperit doar de curand si intamplator.:)

    0
    0

  • carina pe 28 Sep 2008, 00:01
    Descifreaza enigma punctului G

    Doamnelor si celor care vor o opinie avizata; faimosul punct G este o legenda; va reproduc exact cuvintele ginecologului meu;impartasesc deziluzia voastra;

    0
    0

  • any pe 27 Sep 2008, 16:08
    punctu g

    eu nu reusesc a 38 de ani sa ating acest punct g as vrea sa cunosc s eu aceea placeere de mult dorita

    1
    0

  • VIORICA 55 ANI pe 27 Sep 2008, 10:21
    SEXUL SI PUNCTUL G

    E O PROBLEMA MULT PREA DELICATA PT A NE EXPRIMA IN SCRIS CEEACE SIMTIM,MAI BINE TE DUCI PERSONAL LA MEDIC SI DISCUTI OCHI IN OCHI CU EL ASA E MAI BINE,

    0
    0
Pagina « 1 2 »

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod