Allan Pease - "Mr. Body Language" vine in Romania

"Sa acordam zilnic cel putin cincisprezece minute studierii si interpretarii gesturilor altora si, totodata, sa ne straduim sa ne cunoastem indeaproape gesturile proprii"...

"Sa acordam zilnic cel putin cincisprezece minute studierii si interpretarii gesturilor altora si, totodata, sa ne straduim sa ne cunoastem indeaproape gesturile proprii" este un fragment din cea mai vanduta carte scrisa de omul care este supranumit "Mr. Body Language".

Numele sau este Allan Pease. Nascut in Melbourne, in 1952, Allan Pease si-a inceput cariera foarte devreme. La varsta de 10 ani castiga bani vanzand bureti de vase din usa-n usa. La 17 ani era numarul 1 in vanzari, pe plan national, la o companie care vindea oale si cratite.

Patru ani mai tarziu realiza o mare performanta: era omul care, in primul an de munca, reusise sa vanda asigurari de viata in valoare de 1 milion de dolari.

Prin discursurile sale la diferite intalniri a iesit la iveala si talentul sau: Allan Pease este un foarte bun vorbitor in public. Acest prim succes l-a facut sa scrie prima sa carte: "Limbajul trupului" - care a fost un bestseller (vandut in peste 12 milioane de exemplare in intreaga lume).

In 1990 a intalnit-o pe cea care avea sa-i devina sotie, Barbara.
Patru ani mai tarziu, o frauda din partea unui prieten apropiat il lasa fara nimic.

1994 a fost un an nefericit pentru Allan Pease - tot atunci descoperea ca are cancer la tiroida. A fost operat si a reusit sa mearga mai departe. Impreuna cu sotia sa a inceput o actiune in justitie pentru a recupera banii pierduti in urma fraudei, dar, in scurt timp, si-au dat seama ca acest lucru nu avea sa-i ajute cu nimic. Au decis sa schimbe ceva in viata lor si atunci au schimbat locul: s-au mutat in Anglia.
Dupa trei ani de studiu asupra relatiei barbat-femeie, s-a "nascut" un alt bestseller, "Why Men Don't Listen & Women Can't Read Maps". In scurt timp, Allan Pease a devenit celebru, cu numeroase aparitii in emisiuni de succes, la radio sau la TV, in toata lumea.
 

Comentarii (3)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • victorina pe 31 Mai 2010, 10:16
    carti

    Exista carti in Romania publicate al caror autor este, costa mai putin si le poti pastra in biblioteca. Recomand: Intrebarile sunt de fapt, raspunsuri, De ce barbatii se uita la meci si femeile in oglinda, El e cu minciuna, ea vorbeste-ntruna, Cat de compatibili sunteti, Abilitati de comunicare, scrise impreuna cu sotia lui, sunt carti minunate. Nu toata lumea are posibilitatea sa participe la cursuri, dar mai toti avem nste bani si internet sa comandam niste carti.

    0
    1

  • ghyery pe 14 Oct 2008, 09:49
    incredibil

    Este un om care are face bine daca ar infiinta o scoala cu experienta lui, este un om foarte inteligent si ar trebuie invatat in scoli

    2
    1

  • Leilacar pe 28 Sep 2008, 15:31
    puternic

    putem invata multe de la aceasta persoana ...din cele citite despre el este un om cu adevarat puternic...care a dat dovada ca se poate ...cu multa ambitie si rabdare...tot respectul pentru el ... O zi buna tuturor !!!

    0
    2

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod