Criza financiara = mai mult sex

La intrebarea "Cat de mult va afecteaza actuala criza economica viata sexuala?", iata ce raspunsuri am primit:  

"Noi facem dragoste de fiecare data cand simtim nevoia, iar aceasta criza nu are niciun efect asupra vietii noastre sexuale. Nu lasam grijile cotidiene sa ne afecteze viata de cuplu. Pentru noi, ca si cuplu, o partida de amor inseamna implicare totala si relaxare." - Marina, 25 de ani.

"Din dorinta de a cheltui mai putin sau din lipsa banilor, stai in casa, te uiti la un film, asculti muzica si, de ce nu, faci mai mult sex. Da, viata sexuala imi este afectata de aceasta criza, dar in sens pozitiv!" - Mihai, 24 de ani.

"Ce legatura are aceasta criza financiara cu viata mea sexuala? Nu am credite la banci, nu am investitii majore, nu sunt conditionata cu nimic, din punctul acesta de vedere. Traiesc clipa, fara sa imi fac probleme de ce ar putea sa fie maine. Fac dragoste cu sotul meu si azi, si maine, si peste zece ani cu aceeasi pasiune si cu acelasi foc. Nu ma las impresionata de astfel de crize trecatoare." - Ioana, 45 de ani.

"Eu stiu ca o viata sexuala intensa face foarte bine tuturor: pastreaza tineretea, imbunatateste starea de spirit, sistemul imunitar devine mai puternic, te elibereaza de stres si reduce aparitia bolilor de inima. Deci, fie criza sau nu, sa facem dragoste cat mai mult!" - Miruna, 27 de ani.

In concluzie, viata sexuala a celor intervievati este la fel sau chiar mai buna decat inaintea perioadei de criza. Intr-un articol anterior, ne intrebam in ce masura criza financiara duce la cresterea violentei conjugale, iar acum aflam ca viata sexuala a devenit mai activa in perioada crizei, o partida de amor fiind considerata o metoda ideala de relaxare. Si de ce nu ar fi asa? Pana la urma, in cuplu nu trebuie sa te lasi "intimidata" de factori externi, care pot dauna relatiei.  

In cazul in care aceasta criza economica iti afecteaza in mod negativ viata sexuala, iti ofer o serie de articole care te pot ajuta sa treci mai usor peste aceasta perioada:

Fa dragoste relaxata!
Improspateaza-ti viata sexuala intr-un singur week-end
6 motive pentru a face dragoste mai des
Rolul sexualitatii in cuplu
Rutina ne ucide dorinta sexuala
Preludiu... sau trecem peste?
Sapte trucuri pentru o seara de neuitat
 

Comentarii (4)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • celia pe 4 Feb 2009, 12:09
    se termina criza se termina si sexul :)))

    lol criza financiara= mai mult sex :))))) da voi pana no fost criza financiara nu ati facut sex??? pfff noroc cu criza asta ca mai faceti si voi sex :)))

    0
    0

  • camy pe 27 Ian 2009, 21:07
    asa-i

    Asa-i mai "Pisi"...iti dau perfecta dreptate...No...se fac restructurari, te dau afara: care-i problema? -Du-te si fa sex ca-ti trece:))

    0
    0

  • isip pe 19 Ian 2009, 11:18
    Criza pisi - lipsa sex

    cred ca tu, pisi duci lipsa ... pai normal ca , criza financiara = mai mult sex, pentru ca acum oamenii nu mai au servici, deci au mai mult timp liber

    0
    0

  • pisi pe 18 Ian 2009, 12:17
    Criza financiara=mai mult sex

    Mai oameni buni! Dar pe romani ia intrebat careva ce prefera? Credeti ca ne intereseaza ce prefera altii pe "criza finanaciara? Depinde de om, de statutul lui social, de educatie, si nu in cele din urma de psihicul fiecaruia. Eu nu inteleg de unde atata nevoie de sex in ultima vreme. Ti-e foame, fa sex. Esti bolnav, fa sex. Ai nevoie de bani, fa sex! Sexul e medicamentul universal. Cred ca am cazut in "sindromul Maria-Antoaneta" N-aveti paine, mancati cozonac. Noi nu avem nici cozonac, asa c-o dam pe sex!

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod