Ciudăţenii sexuale (X)

Sex cu un dinozarul? Chiar se poate...

Sex cu dinozauri, penisul mic provoacă "un zâmbet până la urechi", cum e să ai cazier şi să fii Miss... sunt doar câteva ştiri care m-au făcut să râd copios în ultima perioadă. Hai să le disecăm! 

 

Eşti sexy şi ai cazier? Fă-te Miss Mafia

 
Ce dacă ai făcut trafic de droguri, ai furat din buzunarele unor amăreşteni sau ai înşelat o bătrânică, ai împins-o pe scări, după ce ai gonit-o afară din apartamentul ei? Dacă ai făcut puşcarie pentru astfel de fapte, poţi fi Miss, asta, bineînţeles dacă eşti şi sexy. Te poţi întrece pe internet cu alte delincvente, acest concurs fiind organizat de o firmă din Bulgaria.  
 
Se pare că aici nu mai merge cu înşelăciunea, pentru că o probă constă în prezentarea fotografiei din dosarul de la parchet sau din arestul poliţiei, cea cu numărul de înregistrare pe piept. După ce eşti atent verificată, poţi trimite şi poze sexoase, dar nu cele în care apari furând din buzunarul unui pensionar amărât aflat la coadă la pâine.

Oricât de bine ai zâmbi, nu se pune... Ce zici? Te regăseşti în această descriere şi doreşti statutul de Miss? Missmafia.com poate fi viitorul tău.

Niciodată să nu râzi de un penis mic!

 
Ştiu! E tragic, dar m-am amuzat... amar. Un individ frustrat, care s-a uitat prea mult la Batman, şi-a mutilat iubita, tăindu-i gura pentru a-i forma un zâmbet cât mai larg. De ce? Ca să îşi amintească sărmana de ea să nu mai râdă de centimetrii lui în minus.  
 
Individul a făcut o mişcare greşită, zic eu: este posibil ca iubita să fi fost singura persoană care ştia de "prelungirea lui" greu de observat, iar acum ştie o planetă întreagă faptul că nu are cu ce... Trist, foarte trist pentru el, dar amuzant pentru noi!

Cică Sean Connery nu ar mai fi sexy...


Sondajele astea mă termină psihic! Unul realizat de firma Debenhams, pe un eşantion de 1.000 de femei, a descoperit că bărbaţii până la 55 de ani sunt consideraţi sexy, după această vârstă intrând la categoria "tătăiţi". Deci, Irinel Columbeanu...

încă puţin şi ţi s-a dus farmecul.  
 
Cum nu am făcut parte din cele 1.000 de femei, consider că "bunicul" Sean Connery, la cei 80 de ani ai săi, este ÎNCĂ extrem de sexy.  
 
Mai aflu că 80% dintre femeile participante la sondaj nu au nici o problemă dacă iubitul lor e mai plinuţ şi cu burtă. Bag de seamă că unul pe la vreo 25 de ani, cu burtă şi şunci, arată chiar mai bine decât Sir Sean Connery. Vreau şi eu să cunosc măcar o femeie din cele 1.000, să îmi explice cum burta îl face pe bărbat sexy.

Hormonii sunt de vină, nu eu!


Shoppingul nu e viaţa mea, dar mai am şi eu scăpări, şi atunci când am scăpări dau vina pe hormoni. O serie de cercetători de la Universitatea Hertfordshire susţin că femeile obişnuiesc să meargă la cumpărături imediat după perioada fertilă din lună, din cauza schimbărilor hormonale.  
 
Tu când ţi-ai cumpărat ultima oară o pereche de şosete? Aveai cu adevărat nevoie pentru că a venit toamna sau hormonii ţi-au "şoptit" că a venit toamnă şi ai nevoie de şosete?
 

Unde sunt cei mai dotaţi bărbaţi?

 
În America! Nu am ţinut neapărat să ştiu, dar cum sunt o cititoare avidă de studii, m-am gândit să vă împărtăşesc şi vouă. Condomania, cel mai mare lanţ de magazine de prezervative, a făcut publice rezultatele unui studiu care conţine lista cu dimensiunile penisurilor bărbaţilor americani, în funcţie de oraşul în care locuiesc.

Astfel, în topul listei oraşelor americane se află New Orleans, urmat de Washington DC, San Diego, New York şi Phoenix. Cum în New Orleans se află cei mai mulţi bărbaţi de culoare... mi se părea normal să fie pe primul loc.

Dar în România? Unde or fi cei mai dotaţi bărbaţi? Poate la Sculeni, Măciuca, Mădulari, Băicoi sau Lungeşti. Facem şi noi un studiu?

"A nu se face sex cu dinozaurul"


Ar trebui să existe astfel de anunţuri prin parcuri... După ce şi-a "expus" penisul în faţa unor tinere de 13, respectiv 14 ani într-un parc, un american a simulat un act sexual cu un dinozaur gonflabil. Până la data relatării, agresorul nu a fost găsit.

Descriere: un bărbat destul de scund, cu barbă (ar putea fi din era preistorică), cu vârsta cuprinsă între 20 şi 30 de ani (poate s-a "conservat" bine). Încă nu s-a elucidat specia din care face parte dinozarul, dar ar putea fi Gonflabilus Violatus. În orice caz, animalul a fost brutalizat, şi-a pierdut virginitatea şi e posibil să sufere traume toată viaţa.

În schimb, tinerele se simt bine şi cu siguranţă vor avea ce povesti prietenelor la şcoală. Dacă îl recunoaşteţi pe violator, anunţaţi orice magazin de Gonflabilus Dinozaurus Nonviolatus...

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod