Ciudatenii sexuale (VI)

Afla cum e sexul oral la vedete, care sunt reducerile la silicoane, cine face sex la mare inaltime...
"Recolta" de noutati sexuale pline de haz a fost bogata si in ultima saptamana: am aflat cum sta treaba cu sexul oral printre vedete, cum partidele de sex pierd teren in favoarea jogging-ului, cum sexul la fereastra dauneaza grav sanatatii, ca exista o mare posibilitate ca in viitor, indepartat, ce-i drept, sa devin lesbiana si, mare bucurie mare, voi avea sansa sa gasesc pe tarabele din piata chiloti de vampir, "inspirati" de Robert Pattison. Dar sa le luam pe rand:

Dupa 35 de ani ma fac lesbiana


Asta e ca in reclama cu "Ce vrei sa te faci cand vei fi mare?". Este rezultatul unui alt studiu "deosebit de inteligent" realizat de americani: o parte dintre femei isi schimba orientarea sexuala la maturitate, intre 35 si 50 de ani, devenind lesbiene sau invers - heterosexuale.
Eu cred ca totul se trage de la incalzirea globala, care influenteaza sexualitatea femeilor: ghetarii se topesc, se ridica nivelul marii, se produce extinctia numeroaselor specii, cum ar fi cea a barbatilor adevarati. Ma intreb daca si la masculi se respecta aceasta "regula", pentru ca stiu multe "doritoare" de specimenul intitulat Ricky Martin.

Silicoane ieftine si sani de lana - toata vara


Promotie, mare promotie, pentru fetele al caror numar la sutien tinde spre zero si doresc sa tinda spre... cat pot duce! A dat norocul peste nemtoaice - cativa chirurgi esteticieni marinimosi s-au gandit sa le ofere si celor "napastuite de soarta" operatii ieftine, pentru ca sa arate bine cu ocazia marelui Festival al Berii care se apropie.
Si uite asa, femeile vizual imbunatatite isi vor face barbatii sa bea mai putina bere si sa saliveze mai mult la vederea minunatiilor frontale.

O alta varianta de a imbunatati "fatada" lipsita de forme generoase este cea oferita de creatorul american de moda Lourdes Corugedo, care a lansat sanii de lana cu sfarcuri de latex. Asta daca stai bine cu simtul ridicolului. Sunt niste fulare cu sani, de la alb rozaliu pana la maro inchis, in functie de culoarea pielii tale. Eu cred ca este mai ieftina cea de-a doua varianta si mai de efect. Cateva intrebari "de sezon" am totusi: ce te faci vara? Mergi la plaja cu fularul? Mai ales ca e posibil ca sfarcurile sa iti ajunga pana la gat, daca lana intra la apa...
Tot mai bune sunt doua silicoane ieftine decat doi sani impletiti de bunica la focul sobei!

Sexul oral, ca alaptatul


Mi-a placut aforismul lui Paris Hilton, o diva despre care nu stiu cu ce se ocupa, dar stiu multe, ca de altfel toata planeta, despre viata ei sexuala: "Numai fetele urate se asaza in genunchi si fac sex oral". Mama ei a invatat-o ca nu e bine sa se "murdareasca", insa toata suflarea omeneasca isi aminteste de un filmulet mai vechi in care "urata" Paris ii facea sex oral unui domn. Poate avea un servetel sub genunchi si nu s-a murdarit prea tare...

In schimb, iepurasii Playboy spun lucrurilor pe nume, nu se ascund dupa ciresi: "Pentru a face un sex oral de senzatie, trebuie sa ai un gat puternic", spune Kendra Wilkinson, iar Adrianne Curry spune ca felatia trebuie sa fie la fel de normala precum alaptatul, numai ca nu trebuie sa o practici in public.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod