Ce il innebuneste la tine?

Parul, urechile sau mirosul corpului tau il fac sa isi piarda mintile...
De curand, am citit "Totul despre inteligenta sexuala" de Kim Cattrall si trebuie sa recunosc ca am reusit sa dezleg o serie de mistere referitoare la relatii amoroase sau pur sexuale, dorinta, excitare, fantezii sexuale, dar si despre mesajele pe care femeile le transmit barbatilor, chiar si printr-o simpla clipire.

In genere, barbatii se declara "iubitori de picioare, funduri si/sau sani" si foarte multi pot descrie, foarte amanuntit, ce parte a trupului feminin prefera.

Iata ce mi-au impartasit cativa barbati care au alte preferinte in materie de femei:

"Cand privirea ucide"...



Am un prieten care imi spune ca face "colectie de ochi". De fapt, realizeaza un album cu poze ale femeilor "foarte apropiate" care au cei mai frumosi ochi. "Privirea este foarte importanta. Ma innebunesc femeile cu ochi frumosi, ochi care imi transmit ceva: bucurie, tristete, ingrijorare, ceva, orice... Cand ma uit la iubita mea, imi doresc sa simt ceva, sa imi vorbeasca doar uitandu-se la mine, nu e nevoie sa isi miste buzele, pentru ca privirea ei ma face sa inteleg totul", imi spune Cristi.

Gabriel Garcia Marquez in "Dragoste in vremea holerei" descria doi indragostiti care se privesc unul pe celalalt pentru prima oara: "...fata si-a ridicat privirea pentru a vedea cine trece prin dreptul ferestrei si acea privire intamplatoare a fost inceputul unui cataclism de dragoste..." Si inclin sa cred ca are dreptate pentru ca uneori nu este nevoie decat de o fractiune de secunda pentru a evalua gradul de atractivitate al unei persoane, iar prima impresie este de durata.

In cartea "Anatomia iubirii", Helen Fisher spune ca acel contact vizual activeaza o parte primitiva a creierului nostru care stimuleaza una sau doua emotii elementare - apropierea sau retragerea. Razvan imi spune ca pentru el, ochii sunt cei mai importanti la o femeie, cel putin in prima faza: "Daca nu starnesc in mine o emotie, o dorinta, fie ea si de a merge la o piesa de teatru impreuna, nu pot continua relatia respectiva. Consider ca o privire face cat o mie de cuvinte".


Un trup acoperit este mai excitant


Acoperit si nu prea, daca e sa ne luam dupa un studiu potrivit caruia barbatii sunt atrasi de femeiele care dezgolesc doar 40% din trup. Cand barbatilor le place ceea ce vad, stimulii hormonali eliberati in creier pot ingreuna foarte mult incercarea acestota de a se concentra la altceva, iar asta ar putea explica multe, nu-i asa?

Este stiut faptul ca femeile egiptene erau cunoscute pentru seductia pe care o "starneau" de sub voalurile translucide care de-abia le acopereau si mangaiau trupurile aproape goale. Trebuie sa ii lasi pe barbati sa apeleze la imaginatie, pentru ca daca le oferi totul pe tava, unde mai este misterul?

Aceasta este si parerea lui Marius: "O femeie mai mult goala decat imbracata nu trezeste in mine decat repulsie. Ador sa o dezbrac din priviri si apoi sa trec la fapte. Prefer femeile imbracate, care reusesc sa ma 'aprinda' tocmai prin acest lucru, ca sunt acoperite. Prefer provocarile si nimic care mi se da 'de-a gata'".
 

Comentarii (5)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • vivi pe 9 Apr 2010, 10:38
    pentru alina

    Alina, toate trec! Ai pierdut timp langa cine nu merita si deja faptul e consumat. La tine este secretul, in tine sta puterea! Sterge-l! Lasa-l undeva la spate..."amana-l pe alta data in gandurile tale" si ocupa-te de prezent! Nu mai pierde vremea dupa ce a fost, si daca s-ar intoarce in genunchi la tine nu ai mai fi fericita intrucat odata te-a facut deja sa suferi mult! lasa-l, sunt atatia altii interesanti! si fii tu cea brava, nu-i mai raspunde la telefon! nici macar sa-i comunici aceasta decizie nu merita, nimic! crede-ma, iti spun din experienta! Succes!!!!

    0
    0

  • Alina pe 17 Feb 2010, 12:59
    dragoste

    bine bine da ma poate ajuta cineva si pe mine sunt cu un baiat de cinci ani am locuit impreuna totul ok in agust anul trecut a venit acasa si mi-a spus ca pleaca sa se insoare cu alta si ca trebuie sa plec noi nu eram casatoriti doar iubiti si am decis sa ne mutam inpreuna acum el sa casatorit si eu inca il mai iubesc desi nu mai stam inpreuna cand ma cauta ii raspund mereu la telefon nu pot sa il las ce sa fac?ajutati-ma va rog

    0
    0

  • didi pe 30 Nov 2009, 11:03
    asa e

    si ochii mei snt interesanti ,si eu si fiica mea avem ochii mari,conteaza si genele si sprancenele,buzele conteaza-la majoratul meu am jucat un joc pt ca s-a intrerupt lumina(fiecare baiat trebuia sa spuna ce-i place la fiecare fata)si doar unul a zis buzele,restul m-au pupat pe par,deci si parul ii fascineaza pe barbati si in general felul cum se armonizeaza tot trupul,conteaza si cum te imbraci,e foarte adevarat ca sotul meu nu ma vrea dezbracata,ma cearta mereu pt ca e mai interesant cu o rochita pe mn decat fara.

    0
    0

  • Ysabellissimma pe 29 Nov 2009, 01:58
    PRIVIREA

    DA E ADEVARAT K PRIVIREA POATE TRANSMITE MULTE SENTIMENTE SI MIE MI SE INTAMPLA CU PERS APROPIATE SA NE INTELEGEM DIN PRIVIRI IAR TOTI IMI SPUN K AM OCHI DE VIPERA SI PISICUTZA ADIK APRUI-VERZUI AM MOMENTE KND MI SE DESCHIDE CULOAREA OCHILOR SI MOM.KND SE INCHIDE IMI PLACE K MULTOR LE PLAC OCHII MEI ;)

    0
    0

  • mihaela pe 27 Nov 2009, 17:10
    privirea este senzuala

    sunt si eu acord ca privirea este o arma in dragoste.A-ti privi iubitul cu subanteles, poate fi excitant de multe ori.Mie mi s-a intamplat, cu un fost iubit...din priviri ne transmiteam mesaje care ne faceau sa tremuram de dorinta, fara sa ne atingem, nici macar cu un deget.

    1
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod