Ce il innebuneste la tine?

"Parul tau ma ravaseste"


Este o replica pe care Alina a auzit-o prima oara de la iubitul ei. "Parul meu era scurt, foarte scurt, iar lui i-a placut foarte mult. Acum il am lung, vopsit roscat, cu bucle mari si imi spune ca sunt foarte senzuala, mai ales cand mi-l prind si las, neglijent, cateva bucle sa imi mangaie urechile. Este pur si simplu innebunit cand ma vede asa", se destainuie Alina.

Parul ciufulit, vopsit, ras, rasucit sau coafat poate trezi dorinte nebanuite. "Imi place cand vad o femeie care isi atinge parul atunci cand vorbeste. Mi se pare un gest incredibil de sexi", este parerea lui Alin.

Intr-o carte intitulata "Sexul si costumele", Anne Holander spunea ca parul sugereaza libertatea si virilitatea, atat la femei cat si la barbati. Imaginea Mariei Magdalena, care de fiecare data este infatisata cu plete "tumultoase" este descrisa ca fiind "o invitatie deschisa la sex".

Urechile acoperite


In aceasta vara am citit cateva carti scrise de autorul japonez Haruki Murakami, in care personajele masculine au o obsesie  pentru urechile femeilor.

De exemplu, in "Dans, dans, dans" personajul principal chiar se indragosteste de Kiki, "un fotomodel de urechi", pentru aceasta parte a corpului foarte intima. Tin minte ca o ruga sa isi acopere urechile atunci cand iesea in public si sa si le descopere numai atunci cand erau doar ei doi...

E drept ca aceasta parte a corpului poate fi foarte excitanta atat pentru posesor, cat si pentru cel care le priveste sau atinge. Parca vorbele dulci sunt mai dulci atunci cand sunt soptite acolo... "Imi place sa le privesc, sa le mangai, sa le sarut usor, sa simt respiratia si sa aud geamatul aproape stins atunci  cand ii dezmierd urechile. Este un ritual pe care il urmez in fiecare dimineata atunci cand sunt in pat cu iubita mea. Urechile mi se par cele mai intimite parti ale corpului unei femei", imi spune Ciprian.

Interesant este faptul ca "odinioara, urechea femeii era considerata o imitatie aproape obscena a organelor sale sexuale - imita foarte bine labiile", dupa cum spune Michael Sims in "Buricul lui Adam", un studiu asupra istoriei culturale a trupului.

Parfumul trezeste dorinta


O aroma iti poate induce o anumita emotie, cum i se intampla Roxanei atunci cand simte miros de vanilie: "As putea avea orgasm instant. Acest miros este ravasitor pentru mine si de aceea este de preferat sa il simt in spatii cat mai intime".

Lui Florin ii place cum miroase pielea iubitei lui: "Miroase a copil proaspat imbaiat, o adulmec in fiecare dimineata si seara si tot ii simt mirosul, indiferent cu ce parfum se da. Nu ma satur niciodata de el".

O serie de cercetatori din Chicago au initiat un studiu despre efectul diferitelor arome asupra excitatiei la barbati, masurandu-le circulatia sangelui cu un manometru mai mic (falometru) atasat de penis. Se pare ca mirosul de scortisoara a avut un efect incredibil... Intr-un alt studiu, combinatia de lavanda, scortisoara, nucsoara si ghimbir a avut un efect asemanator, dar si un amestec de suc din lemn-dulce si gogosi, placinta cu dovleac si gogosi, floricele cu unt, aroma de portocale si mosc. Explicatia? Este posibil ca mirosurile de mancare sa dea barbatilor o stare de confort, in timp ce levantica este foarte eficienta pentru reducerea anxietatii.
 

Comentarii (5)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • vivi pe 9 Apr 2010, 10:38
    pentru alina

    Alina, toate trec! Ai pierdut timp langa cine nu merita si deja faptul e consumat. La tine este secretul, in tine sta puterea! Sterge-l! Lasa-l undeva la spate..."amana-l pe alta data in gandurile tale" si ocupa-te de prezent! Nu mai pierde vremea dupa ce a fost, si daca s-ar intoarce in genunchi la tine nu ai mai fi fericita intrucat odata te-a facut deja sa suferi mult! lasa-l, sunt atatia altii interesanti! si fii tu cea brava, nu-i mai raspunde la telefon! nici macar sa-i comunici aceasta decizie nu merita, nimic! crede-ma, iti spun din experienta! Succes!!!!

    0
    0

  • Alina pe 17 Feb 2010, 12:59
    dragoste

    bine bine da ma poate ajuta cineva si pe mine sunt cu un baiat de cinci ani am locuit impreuna totul ok in agust anul trecut a venit acasa si mi-a spus ca pleaca sa se insoare cu alta si ca trebuie sa plec noi nu eram casatoriti doar iubiti si am decis sa ne mutam inpreuna acum el sa casatorit si eu inca il mai iubesc desi nu mai stam inpreuna cand ma cauta ii raspund mereu la telefon nu pot sa il las ce sa fac?ajutati-ma va rog

    0
    0

  • didi pe 30 Nov 2009, 11:03
    asa e

    si ochii mei snt interesanti ,si eu si fiica mea avem ochii mari,conteaza si genele si sprancenele,buzele conteaza-la majoratul meu am jucat un joc pt ca s-a intrerupt lumina(fiecare baiat trebuia sa spuna ce-i place la fiecare fata)si doar unul a zis buzele,restul m-au pupat pe par,deci si parul ii fascineaza pe barbati si in general felul cum se armonizeaza tot trupul,conteaza si cum te imbraci,e foarte adevarat ca sotul meu nu ma vrea dezbracata,ma cearta mereu pt ca e mai interesant cu o rochita pe mn decat fara.

    0
    0

  • Ysabellissimma pe 29 Nov 2009, 01:58
    PRIVIREA

    DA E ADEVARAT K PRIVIREA POATE TRANSMITE MULTE SENTIMENTE SI MIE MI SE INTAMPLA CU PERS APROPIATE SA NE INTELEGEM DIN PRIVIRI IAR TOTI IMI SPUN K AM OCHI DE VIPERA SI PISICUTZA ADIK APRUI-VERZUI AM MOMENTE KND MI SE DESCHIDE CULOAREA OCHILOR SI MOM.KND SE INCHIDE IMI PLACE K MULTOR LE PLAC OCHII MEI ;)

    0
    0

  • mihaela pe 27 Nov 2009, 17:10
    privirea este senzuala

    sunt si eu acord ca privirea este o arma in dragoste.A-ti privi iubitul cu subanteles, poate fi excitant de multe ori.Mie mi s-a intamplat, cu un fost iubit...din priviri ne transmiteam mesaje care ne faceau sa tremuram de dorinta, fara sa ne atingem, nici macar cu un deget.

    1
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod