75% dintre femei nu mai fac sex

De ce? Pentru că sunt nemulţumite de fizicul lor. Află cum poţi remedia situaţia, dacă te afli în această "postura"
De ce? Pentru că sunt nemulţumite de fizicul lor. Aceasta este concluzia unui studiu realizat în Marea Britanie. Atât cele plinuţe cât şi cele slăbuţe se simt complexate în pat faţă de partenerul lor. Chiar şi mamele tinere, care mai au ici-colo câte o vergetură apărută după sarcină, se simt jenate atunci când fac amor.  
 
"Femeile gândesc prea mult, îşi fac prea multe griji, calculează fiecare moment chiar şi în dormitor"... ţi se pare cunoscută această replică, nu-i aşa? Dacă şi tu te afli în această situaţie, află ce trebuie să faci:
 

Simte-te confortabil cu tine însăţi!

 
Nu ai "voie" să te simţi nesigură pe propriul corp, pentru că această nesiguranţă nu face decât să ucidă pasiunea. Pentru tine o partidă de sex înseamnă lumini stinse şi o pătură trasă peste cap? Renunţă la acest obicei! Dacă îţi cultivi încrederea în propria persoană şi te simţi sexy, partenerul tău va mai atras de tine, cu tot cu vergeturi sau celulită.  
 

Menţine-te în formă!

 
Câteva exerciţii sau mersul la sală te pot ajuta să te menţii într-o formă excelentă chiar şi în dormitor, cu iubitul tău. Îţi dau mai multă flexibilitate, te fac mai rezistentă şi chiar îţi pot mări şansele să atingi orgasmele mult dorite. Doar câteva minute de mişcare în fiecare zi îţi pot îmbunătăţi viaţa sexuală şi te pot ajuta să fii în formă maximă.
 

Experimentează, experimentează, experimentează...

 
Unii bărbaţi sunt de părere că femeile cărora le este frică să experimenteze în dormitor nu sunt destul de educate în ceea ce priveşte viaţă sexuală. Este util pentru tine să fii informată, să ştii mai multe despre noi poziţii, jucării sexuale şi să comunici foarte mult cu partenerul. Citeşte, pune întrebări, caută răspunsuri, vorbeşte despre fanteziile tale, plănuieşte-le, fii deschisă la noi experienţe! Află ce îţi place şi ce nu îţi place să faci în dormitor!
 
 
Nu lăsa rutină să se instaleze în dormitorul vostru! Nu îl lăsa mereu pe el să spună când şi cum doreşte să faceţi sex! Fii mai îndrăzneaţă şi încearcă să domini, pentru că sunt mulţi bărbaţi cărora le place acest lucru. Învaţă să adori prospeţimea şi creativitatea la tine în dormitor! Nu uita că încrederea în tine poate fi cel mai bun afrodisiac!
 

Comentarii (5)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • fane pe 2 Nov 2011, 15:04
    sex

    eu as face dar cu cine

    0
    0

  • eu pe 22 Iun 2011, 08:00
    mai bine lipsa

    Sotia mea foloseste sexul intr-un mod aberant. Ori pune embargou total, ori cand facem sex imi face reprosurile inerente convietuirii. Adica ea nu are nevoie de sex, iar eu daca vreau sa primesc, trebuie sa am mare grija ce fac si ce spun. Am hotarat unilateral sa ma castrez chimic. Sa alerg acum dupa alta femeie este prea complicat si aproape sigur voi ajunge in aceeasi situatie. Mai bine lipsa.

    2
    0

  • dan pe 25 Ian 2011, 20:43
    totul despre sexul frumos

    buna sant dan di vl sa va spun eu ceva despre sexul frumos eu am avut mult relati cu femei care le place sexul mult dar unele nu am intil mult fete care nu stiau sa fac dragoste cu un baiat nici o pozitie cant le-am zis ca am pat trebuie sa sti ceva despre dragoste eu nu sant mort dupa sex dar cant ai o persoana placut lanca tine asa ceva cum sa nu faci nebuni frumose

    0
    0

  • gianna pe 12 Dec 2010, 19:36
    sexul nu se mai practica.........

    subscriu la cele spuse deja de Mada!Suntem prea obositi sa ne mai preocupe ideea de a ne cultiva viata sexuala!E mai comod sa incercam "altceva nou" decat sa ne mai chinuim cu cel de lng noi!

    0
    0

  • Mada pe 10 Dec 2010, 18:31
    Cum ramane ci procentul de femei care nu fac sex din alte cauze?

    Ma simt excelent cu mine insami, sunt intr-o mare forma si sunt deschisa experimentelor. Cu toate astea partidele de sex nu imi sunt garantate. De ce nu mentionam ca exista femei care nu fac sex pentru ca, probabil, inhiba barbati? De ce nu mentionam ca barbatilor le plac femeile fragile care par a avea nevoie sa fie salvate? :) Traim intr-o societate in care femeia a trebuit sa isi modifice coportamentul. Ea a trebuit sa preia responsabilitatile pe care nu le-a preluat el. Cine mentioneaza femeile casatorite sau intr-o relatie stabila care fac sex rar pentru ca partenerii lor sunt prea obositi de la munca? Oamenii nu mai fac sex, in general, pentru ca s-au obisnuit sa nu munceasca pentru lucrul pe care vor sa-l aiba. Luam totul de-a gata daca este. Ce necesita intretinere nu mai prezinta interes. O relatie ca sa isi mentina focul aprins necesita munca... continua. E mai usor sa cauti ceva nou, un foc nou, decat sa muncesti sa-l aprinzi pe cel aproape stins. Lucrurile nu sunt atat de simple cum par.

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod