5 metode prin care îl ajuţi să te satisfacă sexual

Trucuri simple pentru un orgasm garantat
58% dintre bărbaţi şi 64% dintre femei nu sunt satisfăcuţi de viaţa lor sexuală, potrivit unui studiu realizat în perioada iunie-august 2010 în 9 ţări din Europa Centrală şi de Est, Israel şi Turcia.  
 
Unde se poziţionează România în acest "top"? Bărbaţii din ţara noastră ocupă primul loc în Europa în ceea ce priveşte frecvenţa actelor sexuale într-o lună, cu 12,4 acte sexuale, şi pe locul doi la femei, cu 11 pe lună (pe locul 1 sunt rusoaicele cu 13 acte sexuale/luna), potrivit Mediafax.  
 
Românii sunt însă pe penultimul loc în ce priveşte importanţa pe care o acordă sexului în viaţă lor, doar 60% dintre bărbaţi şi 46% dintre femei considerând că este foarte important pentru ei. Trist, nu-i aşa? Ce folos dacă bărbaţii români sunt pe primul loc la frecvenţa actului sexual dacă nu ştiusă se bucure de el...  

Cum o viaţă sexuală satisfăcătoare se traduce printr-o bună percepţie asupra vieţii, iată 5 metode prin care îţi poţi ajuta iubitul să te satisfacă sexual:

Comunicarea este esenţială

Atunci când nu te simţi satisfăcută sexual, ideal ar fi să comunicaţi, să îi transmiţi că nu eşti fericită, să îi spui ce te deranjează, pentru că el ar putea crede că face "o treabă" incredibil de bună în pat. Nu îl minţi, nu te preface că ai orgasm, pentru că aceste lucruri nu fac decât să distrugă relaţia. Numai prin comunicare puteţi rezolva problemele existente în cuplu.
 

Da-i o "mână" de ajutor!

Sexologii susţin că femeile simt nevoia să fie atinse încet şi delicat, în timp ce bărbaţii vor să fie atinşi "sălbatic", iar mişcările trebuie să fie cât mai rapide. Multe femei fac greşeala de a fi speriate atunci când trebuie să atingă "trofeul" iubitului. Dacă ţii penisul între degete ca şi cum ar fi un obiect foarte fragil, ca şi cum ţi-ar fi frică să nu-l strici, nu este foarte sexy - îţi vei face partenerul să creadă că nu vrei să îl atingi, că faci totul din obligaţie. Mai bine, oferă-i o "mână" fermă de ajutor, cu mişcări sigure. Aceasta mişcare îl va înnebuni de plăcere, ceea ce îl va determina să îţi ofere clipe de neuitat, pline de pasiune.  

Îndepliniţi-vă fanteziile sexuale. Toate!

Aceste mărturisiri pot fi benefice cuplului, pentru că vă pot "condimenta" viaţă voastră sexuală. Vrei să fii chelneriţă, doctoriţă, pacientă, profesoară pentru iubitul tău? El se vrea instalator sau pompier? Ce ar fi să puneţi în aplicare aceste roluri? Satisfacţia sexuală va fi maximă atât pentru tine cât şi pentru el.
 

Incredibil, dar adevărat: şi bărbaţii vor preludiu!

Multe femei cred că bărbaţii se gândesc numai la sex şi nu îi interesează preludiul. Total greşit! Şi ei au nevoie de mângâieri, senzualitate, pentru ca actul sexual să fie complet şi pentru ca satisfacţia să fie totală.  
 
Ajută-l să-şi dea seama ca vrei să te simţi dorită! E drept, ei nu prea au nevoie de flori, cadă plină de spumă, lumânărele sau alte chestiuni feminine, dar poţi începe prin a-i trimite un mesaj excitant, îi poţi şopti la ureche cât de mult îl doreşti sau îl poţi aştepta pe jumătate dezbrăcată, uitându-te la câteva scene dintr-un film deocheat. În acest fel îl poţi ajuta să te satisfacă pe deplin. Trebuie să ştii cum să îi trasmiti şi lui dorinţa nebună de a face sex.

Ghidul tău de masturbare

Nuuu! Această "petrecere" nu este numai pentru tine. Masturbarea este o activitate normală, pe care o faci de una singură sau împreună cu partenerul tău. Află ce şi cum îţi place mai mult şi împărtăşeşte-i partenerului, pentru a şti cum să te facă să te simţi în al nouălea cer. Această activitatea vă poate apropia mai mult şi te va ajuta cum să-i transmiţi şi lui dorinţă de a face sex. Este vorba despre un câştig reciproc.  
 
Sfat: Dacă eşti prea timidă să te masturbezi în faţă iubitului, roagă-l să te sărute în timp ce tu pe mângâi, pentru a nu te simţi ca protagonista unui show erotic. Şi nu va dura mult până va fi înnebunit de dorinţă să te satisfacă.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod