12 tehnici de masaj erotic ca să-l domini

Pielea noastră conţine milioane de terminaţii nervoase, care abia aşteaptă să fie stimulate într-un mod cât mai senzual. Masajul erotic este o experienţă tantrică, prin care îl poţi aduce pe iubitul tău de la relaxare totală, la plăcere sublimă, folosindu-te numai de puterea atingerii.
Pielea noastră conţine milioane de terminaţii nervoase, care abia aşteaptă să fie stimulate într-un mod cât mai senzual. Masajul erotic este o experienţă tantrică, prin care îl poţi aduce pe iubitul tău de la relaxare totală, la plăcere sublimă, folosindu-te numai de puterea atingerii.

Şi în acest sens ţi-am pregătit un ghid al masajului erotic, care include sfaturi practice şi tehnici incitante de atingere.

Ce trebui să afli este că în masajul erotic profesionist sexul nu este inclus. Zona intimă poate fi atinsă, la fel şi celelalte zone erogene ale partenerului, dar sexul oral şi sexul normal nu fac parte din meniu.

Experţii în masaj erotic sunt de părere că, dincolo de actul sexual, atingerile au şi ele un rol important, aducându-ne numeroase beneficii. Practic, suntem programaţi să simţim plăcere când suntem atinşi, pentru că peste tot pielea noastră este bogată în terminaţii nervoase. Beneficiile unui masaj erotic sunt atât de ordin fizic, cât şi mental sau spiritual:

 • Ajută la tratarea ejaculării prococe
 • Ameliorează senzaţia de anxietate şi alungă stresul
 • Reechilibrează circulaţia sângelui
 • Relaxează muşchii şi îi fortifică
 • Sporeşte fertilitatea
 • Îmbunătăţeşte activitatea cardiacă, precum şi a altor organe
 • Detoxifică organismul
 • Creşte intimitatea dintre parteneri şi satisfacţia sexuală în cuplu

Iată câteva sfaturi practice şi tehnici incitante pentru realizarea masajului erotic:

 

1. Ambianţă erotică: cearşafurile de mătase, fondul sonor ambiental şi lumânările cu arome afrodiziace (cum ar fi lavanda) sunt câteva lucruri care nu trebuie să lipsească din cuibuşorul vostru de nebunii. În plus, ar trebui să ştii că încăperea în care are loc masajul trebuie să aibă o temperatură mai mare de 22 de grade Celsius.

2. Uleiuri esenţiale pentru masaj: multe persoane ignoră acest aspect când realizează un masaj- în primul rând trebuie să-ţi masezi tu mâinile cu ulei, după care să torni câteva picături pe trupul partenerului tău. În acest fel fiecare atingere e bine lubrifiată şi provoacă numai plăcere. Ideal ar fi să alegi un ulei esenţial cu efect afrodiziac (dă click şi descoperă x uleiuri esenţiale cu efect adrodiziac), pentru ca atingerile tale să provoace o şi mai intensă plăcere. Un alt sfat ar fi să pui sticluţa cu ulei în apă caldă, dacă remarci că uleiul de masaj este foarte rece.

3. Masaj în pielea goală: specialiştii susţin că atât maseuza cât şi clientul trebuie să fie complet dezbrăcaţi în timpul masajului. În acest fel se asigură un schimb de energie sexuală între cei doi.

4. Zona intimă va fi atinsă la final: masajul ar trebui să înceapă cu o serie de tehnici de relaxare. Maseuza va atinge tot corpul clientului ei, din cap până-n picioare, dar se va feri să-i atingă zona intimă. Abia când vezi că trupul iubitului tău este complet relaxat, poţi să-i masezi şi penisul, te sfătuiesc experţii salonului londonez, Carrezia.

5. Regula de aur a maseurilor: masajul erotic înseamnă contact fizic permanent, iar maseurii ţin pe toată durata masajului o mână pe client. Acest lucru asigură schimbul de energie erotică neîntrerupt dintre cei doi, dar şi de căldură a corpului.

6. Simetria şi sincronizarea: dacă ţi-am zis deja care este regula de aur a maseurilor, află că cea de argint presupune să respecţi simetria corpului în masaj. Dacă masezi un braţ, îl vei masa şi pe celălalt în aceeaşi manieră. Regula de bronz ar fi aceea că "ce face mâna dreapta trebuie să facă şi mâna stângă", de exemplu, când masezi spatele partenerului.

7. În timpul masajului, ţine degetele apropiate: această tehnică îţi permite să aplici mai multă presiune cu vârful degetelor sau cu podul palmei.

8. Masează-l cu tot corpul: când îţi atingi iubitul, lasă-ţi greutatea corpului pe braţe şi palme. Mişcă-ţi tot corpul, nu doar mâinile. În acest fel, nu oboseşti atât de repede.

9. Planul de masaj: ca să te asiguri că lucrurile decurg natural, ar trebui să ai în minte un plan de masaj prestabilit, ca să nu te blochezi pe parcurs. Ţine minte, nu lua mâna de pe iubitul tău nici când schimbi poziţia, nici când torni ulei de masaj pe trupul iubitului tău.

10. Iată cel mai popular plan de masaj erotic tantric, pe care îţi poţi urma şi tu!

 

 • În timp ce iubitul tău stă pe burtă, cu braţele pe lângă corp, aşază-te deasupra lui şi porneşte masajul de la palmele iubitului tău. Masează-le uşor şi continuă cu masarea braţelor şi a umerilor lui.
 • De la umeri, continuă cu masarea omoplaţilor şi a spatelui, până când ajungi deasupra posteriorului. Nu pune presiune direct pe coloana vertebrală. Masează, mai degrabă, muşchii şi pielea din jur. Foloseşte mişcări circulare, care să înceapă în centru şi să radieze în exterior.
 • Următoarea etapă este masarea muşchilor fesieri. Posteriorul partenerului trebuie masat tot cu mişcări circulare, care să înceapă de la noadă (partea terminală a coloanei vertebrale), către exterior. Mişcările de jos în sus de-a lungul fesierilor sunt şi ele binevenite.
 • Mai apoi, vei continua cu masarea coapselor, a gambelor şi a tălpilor. Nu ignora nici degetele de la picioare!
 • După acest tratament regesc e timpul ca iubitul tău să se întoarcă cu faţa. Vei continua masajul de-a lungul picioarelor, dar fără să-i atingi zona intimă.
 • Vei continua cu mişcări circulare pe abdomen şi pectorali, după care îl vei răsfăţa cu un masaj facial relaxant.
 • Abia acum, când iubitul tău este complet relaxat, îl poţi suprinde cu atingeri intime.


11. Masajul penisului: odată ce ai ajuns la punctul culminant se schimbă scopul masajului. Dacă până acum scopul era să-ţi relaxezi iubitul, acum scopul e să-i provoci erecţia şi să-l exciţi din ce în ce mai intens. Maseuzele procedează, de obicei, prin masarea penisului până când bărbatul se află pe punctul de a avea orgasm, după care fac o scurtă pauză şi reiau stimularea. Această amânare voită a orgasmului creează o tensiune sexuală, care îi va aduce bărbatului un orgasm fulminant.

Cum îţi dai seama că iubitul tău e pe punctul de a ejacula, ca să te opreşti? Fii atentă când penisul său devine rigid, iar testiculele se întăresc şi urcă la baza penisului.

12. Masajul prostatei: experţii în masaj mizează pe o atingere deosebit de senzuală, care intensifică plăcerea oferită de ejaculare. E vorba de masajul prostatei. Când vezi că iubitul tău se apropie de orgasm şi vrei să-l laşi să atingă culmile plăcerii, cu o mână masează-i penisul, iar cu cealaltă masează-i uşor zona dintre anus şi penis, zonă care comunică cu prostata. Finalul va fi de o intensitate maximă pentru partenerul tău!

 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

 • mihail pe 25 Oct 2011, 10:42
  mare grija cu uleiul

  aveti mare grija cu esentele de ulei caci trebuie diluate,riscati sa va ardeti pielea(iritati)de preferinta eu folosesc ulei de migdale10ml adaug 3-4 picaturi de lavanda sau ylang ylang,rosa,madreselva,jenhibre si lista continua...va asigur ca sant foarte benefice pt. corp dar trebuie sa gasesti esenta care ti se potriveste cel mai bine...numai bine va doresc.

  10
  1

 • mihail pe 25 Oct 2011, 10:41
  mare grija cu uleiul

  aveti mare grija cu esentele de ulei caci trebuie diluate,riscati sa va ardeti pielea(iritati)de preferinta eu folosesc ulei de migdale10ml adaug 3-4 picaturi de lavanda sau ylang ylang,rosa,madreselva,jenhibre si lista continua...va asigur ca sant foarte benefice pt. corp dar trebuie sa gasesti esenta care ti se potriveste cel mai bine...numai bine va doresc.

  3
  0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod