E-Mariage Fest editia a VIII-a, 4-6 noiembrie 2011 in Piata Constitutiei

24 Octombrie 2011
Facebook Twitter Comenteaza
E-Mariage Fest editia a VIII-a, 4-6 noiembrie 2011 in Piata Constitutiei

Mai sunt aproape 2 saptamani si deschidem portile PRIMULUI TARG DE NUNTI AL SEZONULUI 2012 in PIATA CONSTITUTIEI, acolo unde v-am obisnuit deja de 8 editii.

Lucram de zor ca spatiul expozitional sa fie la fel de grandios pentru dvs., expozantii si vizitatorii nostri. Partenerii media ne sunt alaturi, iar echipa organizatorica va sta la dispozitie cu ultimele detalii legate de standurile, scena si momentele pe care vi le vom darui cu multa bucurie si generozitate. Haideti in toamna aceasta sa celebram impreuna NUNTILE in Piata Constitutiei!

An de an, E-MARIAGE FEST construieste cu rabdare targul de nunti dedicat PROFESIONISTILOR din domeniul nuntilor si evenimentelor.

An de an, cupluri de miri recunosc si introduc pe agenda targurilor ‘de vizitat’, E-MARIAGE FEST pe pozitia I.

La cea de-a opta editie din noiembrie anul acesta si incredibil de aproape de editia cu numarul 10, EMARIAGE FEST dedica evenimentul, in intregime VIZITATORILOR si EXPOZANTILOR.

Ce pastram din reteta noastra de succes: Va asteptam in acelasi punct strategic al capitalei si al Romaniei: Piata Constitutiei;  Parteneriate media strategice si valoroase - 750.000 euro publicitate, Construim pret de 3 zile cea mai mare suprafata expozitionala dedicata nuntilor;  Lansam impreuna sezonul nuntilor anului 2012;  Expozantii nostri vor oferi servicii in premiera, reduceri importante si ...
Premii;  Scena va fi martora concertelor, demonstratiilor si prezentarilor de moda; Transmisiunile in direct si acoperirea media vor avea o amploare demna de cel mai mare eveniment de gen.... Ce vom propune nou: surprizele si ideile originale vor fi anuntate din timp!

E-mariage fest: pentru noi orice eveniment este un test!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod