10 afrodiziace eficiente

In sfarsit, singurul afrodiziac eficient pentru toti oamenii pare sa fie pana la urma unul singur. "Cel mai mare organ sexual al tau este cel pe care il ai intre urechi" a declarat Dr. Grazing, un reputat sexolog american. "Pana la urma dorinta nu este altceva decat speranta de a-ti implini fanteziile sexuale. Iar acestea din urma se afla in mintea ta."

Iata insa zece trucuri care pot determina cresterea libidoului tau sau al partenerului:


Ierburi si suplimente

Vestile sunt bune. Cercetatorii studiaza efectul anumitor plante, printre care Gingko Biloba sau yohimbine, asupra disfunctiilor sexuale, si au ajuns la concluzia ca rezultatele sunt "incurajatoare".

Asta nu inseamna insa ca poti lua doua pastile si esti in forma toata noaptea. Multe dintre suplimentele nutritive de acest fel au efect numai daca sunt luate pe o perioada lunga de timp.

Un strop de alcool nu strica

Chiar daca in "Totul despre sex" bautura de baza era Cosmos, pana la urma nu conteaza cu ce te "ametesti", conteaza doar se te ametesti putin. Alcoolul te ajuta sa scapi putin cate putin de inhibitii si sa te dezlantui. Dar, asa cum a mentionat Shakespeare in "Macbeth", "alcoolul iti aduce dorinta, dar iti reduce performanta".

Cateva stridii

Nu s-a demonstrat ca stridiile sunt alimente afrodiziace. Dar partenerul tau nu trebuie sa stie asta.
Pana la urma seductia este in mintea fiecaruia. Si nimic nu spune mai clar "esti dorit" decat o farfurie cu stridii pregatite ca la carte. Va puteti improspata apoi cu ajutorul unor servetele umede.

Putina piele la vedere...

Exista un motiv pentru care talibanii imbraca femeile in "cearceafuri" - desi acelasi lucru se poate spune si despre vestimentatia barbatilor. Nimic nu excita mai mult decat vederea unui abdomen sau a unei coapse dezgolite.

Melodiile lui Barry White

Cu adevarat frigide trebuie sa fie inima, mintea sau trupul care nu se topesc la auzul acestor melodii incantatoare. Incearca melodiile: "It's ecstasy when you lay down next to me," "Your love - so good I can taste it," "I'm qualified to satisfy you," "I'll do for you anything you want me to" si bineinteles "Can't get enough of your love babe."

Promisiuni, promisiuni...


"Sigur, iubitule, vom merge in vacanta unde doresti tu!"

Pantofi Manolo Blahnik

Cu siguranta nu sunt facuti pentru mers. Sexy pentru ea, seducatori pentru el, mai ieftini decat o noapte la cel mai luxos hotel din... Dubai.

Masajul

Ai de ales intre zeci de tipuri de masaj, de la simplul masaj al umerilor pana la cel erotic. Si asta pentru ca masajul poate fi un placut preludiu. Teoria este in felul urmator: de cele mai multe ori o persoana care iti permite sa-i masezi spatele sau umerii este dispusa sa-ti permita si altfel de atingeri mai senzuale.

Parfumul

Oricine a fost "lovit" de un parfum absolut divin stie care este puterea simtului olfactiv.
Ceea ce mirosi poate sa-ti faca hormonii sa zburde. Este o problema de chimie de baza: parfum + caldura corpului = dorinta arzatoare.

Banii

Poti numi asta cinism, dar putine afrodiziace sunt la fel de eficiente precum un cont mare in banca. Banii nu pot cumpara iubirea dar pot cumpara alte lucruri care te fac mai atragator (gandeste-te la parfum, Manolo Blahnik, etc.).

Un articol de Georgiana Dorobantu

Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • adriana pe 27 Apr 2010, 01:02
    afrodisiace naturale

    cel mai bun afrodisiac este dragostea adevarata pentru cel de langa tine. daca-l iubesti cu adevarat atunci il vei dorii oricand si oriunde.

    1
    2

  • nicccc pe 17 Feb 2009, 22:03
    sex

    dar pentru femei sunt afrodisiace / // ///

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod