Poveste adevărată: "Soțul meu s-a cuplat cu soția amantului meu. Acum îl vreau înapoi"

Probabil sună ca un banc absurd cu tipul și tipa care descoperă că sunt înșelați și decid să se răzbune împreună. Dar uite că e viața mea, nu e un banc, și deși nu mă așteptam la asta a ajuns să mă doară aventura asta extraconjugală și s-o regret.
Probabil sună ca un banc absurd cu tipul și tipa care descoperă că sunt înșelați și decid să se răzbune împreună. Dar uite că e viața mea, nu e un banc, și deși nu mă așteptam la asta a ajuns să mă doară aventura asta extraconjugală și s-o regret. După un an în care l-am înșelat pe soțul meu mai degrabă dintr-o prostie, și trăiam cu impresia că el habar nu are și că pot să renunț oricând, aflu că de fapt și el s-a cuplat cu soția amantului meu, și chiar vor să rămână definitiv împreună.

Problema e că eu acum îmi dau seama că de fapt pe soțul meu îl vreau, nu pe amant, și am senzația că e prea târziu. Veți spune că am primit ce meritam și poate că așa e, dar am nevoie de un sfat, cum să fac totuși ca să îndrept lucrurile?

Nu avem copii, pentru că eu nu am vrut niciodată să fac. Suntem căsătoriți de șase ani și ca în orice căsnicie a intervenit plictisul, rutina. Fiecare cu job-ul lui, am ajuns de fapt să avem oarecum niște vieți paralele, chiar dacă împărțim aceeași casă.
Acum când sunt pe cale să-l pierd, însă, îmi dau seama că această rutină era de fapt rezultatul modului în care ne completam reciproc. Practic cuplul nostru funționa ca un mecanism bine uns, fiecare știa ce trebuie să facă în casă, și ne împărțeam responsabilitățile și activitățile așa de firesc încât nici nu ne dădeam seama de asta. Noi nici măcar nu ne-am mai certat de ani de zile, pentru că nu am avut motive, totul mergea... bine. Doar că am pierdut din vedere pasiunea, fiorul... nici nu pot să spun dacă am pierdut dragostea, pentru că de fapt eu acum îmi dau seama că tot pe el îl iubesc.


Cu amantul, în schimb, a fost ca un foc de paie. Ne-am plăcut de la prima vedere și parcă ne-a luat cineva mințile, că nu ne-am mai putut lua mâinile unul de pe altul. Sexul a fost extraordinar, dar după o vreme mi-am dat seama că în afară de atracția asta pur animalică nu ne mai leagă și altceva. Ceea ce ne-am oferit reciproc a fost practic ceea ce ne lipsea fiecăruia în căsnicie: orgasmele multiple.
Nu mi-am dorit de fapt niciodată să-l schimb pe soțul meu cu amantul, pentru că probabil în subconștient știam că tot ce mă atrage la el e o chestie care ocupă doar o mică parte din viață.

Descoperirea că de fapt și soțul meu se întâlnește de ceva vreme cu ea a fost ca un duș rece. Amantul mi-a spus cum a aflat, nu intru în detalii pentru că nu e important, dar cu ocazia asta am înțeles și care ar fi cauza care l-ar face pe soțul meu să nu mă prefere pe mine, în ciuda acelui mecanism „ca uns” care ne definește. Copilul ei este elementul pe care soțul meu și-l dorește foarte mult, pe care și l-a dorit și în căsnicia noastră dar nu a insistat niciodată suficient cât să treacă de refuzul meu de a avea copii.

E ironic că amantul nu-și mai dorește soția pentru că este o femeie care s-a deformat după o naștere, în timp ce soțul meu o dorește chiar pe această femeie, doar pentru că este mamă. Iar eu... unul dintre motivele pentru care nu mi-am dorit copii a fost și asta, faptul că o naștere are efecte perverse asupra trupului unei femei, și îmi era teamă proababil că el și alți bărbați nu mă vor mai plăcea.


Acum suntem într-o perioadă de gândire. Soțul meu mi-a recunoscut că într-adevăr știa de ceva vreme de relația mea extraconjugală și că s-a apropiat de ea în timp ce se consiliau reciproc ca să treacă peste dezamăgirea că noi îi înșelam. El mi-a spus că nu știe dacă mă mai iubește, dar știe că la ea ține foarte mult și că ar vrea să ne despărțim o perioadă. El nu crede că mai poate avea încredere în mine. Iar eu, cu ocazia asta am înțeles că de fapt pe el îl iubesc și pentru asta aș fi în stare să renunț și la a mai face sex exploziv vreodată. Nu știu ce atitudine să adopt și ce pas să fac în continuare. Mă tem că dacă voi fi de acord cu despărțirea temporară, ea va fi definitivă de fapt. Dar și dacă mă opun, efectul ar putea fi contrar așteptărilor. Nu știu efectiv cum să lupt pentru soțul meu. Pentru că niciodată nu am fost pusă în situația de a cuceri pe cineva. Mereu am fost cea curtată și asaltată de oferte.


Aș aprecia dacă mi-ați da niște sfaturi și nu m-ați pune la zid pentru că am călcat strâmb.

Nota redacţiei. Această poveste este adevărată. Subiectele sunt alese în urma mesajelor trimise la redacţie sau a problemelor ridicate de cititoarele eva.ro pe forumul site-ului. Numele personajelor au fost schimbate din motive ce ţin de protejarea intimităţii celor implicaţi.
Vă rugăm, dacă aţi trecut printr-o experienţă de viaţă puternică şi exemplară şi credeţi că merită să o împărtăşiţi cu cititoarele noastre, scrieţi-ne pe adresa redactie@eva.ro.
 

Comentarii (14)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • nakisha pe 26 Iun 2015, 12:38
    http://www.eva.ro/dragoste/relatii/poveste-adevarata-sotul-meu-s-a-cuplat-cu-sotia-amantului-meu-acum-il-vreau-inapoi-articol-51247.html

    Numele meu este nakisha viața mea este plină de bucurie pentru că dr ogodo mike să fiu fericit Ce sa întâmplat cu mine, nu este ceea ce i se poate păstra doar pentru mine, ci pentru a spune, de asemenea, lumea, astfel încât cele care au fost odată ca mine va primi acolo iubi cele înapoi și a fost fericit din nou. I și iubitul meu a avut unele probleme care conduc la pauză nostru up, deoarece după atunci viața mea nu a fost niciodată la fel am încercat toate metoda sa-l înapoi, dar acestea au fost doar risipă de efort și pierdere de timp. Dar într-o zi, în timpul căutare pe internet am dat peste cineva mărturie despre Dr ogodo l-au ajutat să se iubita lui înapoi, așa că am contactat Dr.ogodo și cea mai mare surpriza mea Dr.ogodo a fost capabil să aducă înapoi iubita mea în 48 oră. Cu mare lucru care sa întâmplat în viața mea am decis să spună lumii întregi despre acest mare om numit Dr. ogodo. Pentru cei care au nevoie de nimic mi-a spus că în templul lui este stiu imposibilitate acum îl cred atât de mult prieteni, dacă aveți nevoie de ajutor rugăm contactați-l prin e-mail: ogodomikespells@yahoo.com și vă promit că iubitul tau va fi cu siguranta din nou pentru tine.

    0
    0

  • ABUBAKAR SOLUTION CENTER pe 2 Feb 2015, 00:44
    SOLTION CENTER

    Sunt atât de fericit astăzi pentru ceea ce dr Abubakar de el este un mare vraja rolă drabubakarspellcaster@gmail.com. eu am și familia mea au trăi împreună în pace și dragoste ne-am căsătorit timp de 10 ani, cu doi copii frumoși totul a mers lin până la un soț a început stau afară târziu și m-ar bate cu orice scuză el devine, el Wold întotdeauna beat și am fost aplecat pentru a gasi ceea ce a fost problema și am descoperit că el a fost văzut o femeie tânără din afara pe care el a fost de planificare să se mute împreună și se pregătea un divorț am devenit devastat ca iubesc soțul meu atât de mult și m-am uitat pentru ajutor i a contactat mai multe Role vraja, dar nu sa întâmplat nimic până m-am întâlnit cu dr Abubakar, care ia spus atât de multe lucruri și a spus că ar trebui să vă faceți griji despre nimic că totul va fi bine și a spus că va arunca o vraja care va aduce soțul meu înapoi la mine și el era adevărat cuvintele lui vreau ca toți să mă ajute să le mulțumesc și i-am promis că i se va spune întotdeauna oameni de faptele sale bune este un puternic de contact vraja de fugă pentru tot ceea ce probleme ai și te va ajuta să ieșim din ea bine aici e de e-mail lui adresa drabubakarspellcaster@gmail.com-l contacteze el este un puternic vraja rolă și mă rog el te ajuta prea încă o dată e-mail lui este drabubakarspellcaster@gmail.com fiica ta Binecuvântarea Emily din Statele Unite ale Americii Datorită mare Abubakar dr Sunt atât de fericit astăzi este tot din cauza lui el este un mare rolă vraja care pot obține ex-vă înapoi la tine el este cel mai bun rolă vraja și un tată grozav așa îl contacteze pe e-mail personal drabubakarspellcaster @ gmail. com pentru soluțiile la problemele pe care le trec prin

    0
    0

  • teodorgh pe 11 Mai 2014, 09:48
    Multa rautate

    Daca nu-i puteti da un sfat, macar nu o mai condamnati. Cel putin ea a avut curajul sa spuna ce a facut si ce a patit. Dar voi, care din umbra spuneti ''ai primit ce ai meritat'', va simtiti chiar ''neprihanite'' ? Ori e doar satisfactia ca li se intampla si altora ceea ce voua vi s-a intamplat deja ? Va simtiti mai bine sa stiti ca si altii sufera ceea ce voi ati suferit deja ? Cumplit balsam pentru suferinta voastra....

    0
    0

  • Teodor Gheorghe Lupascu pe 27 Apr 2014, 14:48
    Poveste adevarata

    Sfaturi, e greu de dat sfaturi in asemenea situatii. O sa te intrebi probabil, la ce bun iti mai scriu, daca nu sunt in stare sa te ajut. Doar ca sa-ti spun cat de mult te inteleg, pentru ca la randu-mi am avut si eu o aventura. Evident, tot sexul si departarea de casa m-a impins in bratele alteia. Fiindca sotia nu mai putea avea placere in timpul sexului, datorita unor probleme medicale. Incet, incet, m-a indepartat de ea fara sa vrea. Si inevitabil, am calcat stramb. Cu toate astea, in final a acceptat legatura mea, fiindca ma iubeste nespus. Si eu la randu-mi am sentimente deosebite pentru ea. Necazul e ca nu am calcat stramb cu cine trebuie. Mai tanara cu 20 de ani, cu mari ambitii de a parveni cu orice chip, eram doar un divertisment in viata ei. Si ne-am despartit. Problema a fost ca iubind-o extrem de mult, mi-am distrus iremediabil sanatatea. Pare de necrezut, insa se poate muri si din dragoste. Si e cumplit de rau, crede-ma. Nu am murit, dar am ramas iremediabil afectat, fizic si psihic... Asa ca e greu sa-ti spun ''ramai cu amantul'', fiindca stiu ce am patit eu. Dar daca te intorci la sotul tau, esti sigura ca el te vrea inapoi ? Cel putin mie, sotia nu mi-a facut viata un calvar, ba dimpotriva, ma incurajeaza sa-mi gasesc o alta partenera de sex, numai sa ramanem pe mai departe casatoriti. Dar ce crezi ca va face sotul tau ? Bafta !

    0
    0

  • gimi pe 4 Feb 2014, 23:30
    povestea

    N-are nimic. Ramai cu amantul. Conteaza mult sexul. De fapt de acolo pornesc toate.Daca esti multumita in pat, esti multumita peste tot. Daca nu, se alege praful. Asa a fost sa fie.

    1
    2

  • Ludmila pe 16 Iun 2013, 13:19
    ...

    ...Da...bravo sotului tau..este un barbat intelept...necatind la faptul ca a descoperit,prin linistea sa ,te-a dat posibilitatea sa corectezi..adica sa-i demonstrezi ca este o greseala si nu o situatie continue..dar Tu te-ai facut-o cu mina ta...Imi pare rau ,ca ai perdut asa barbat...dar barbatii adevarati ca si femeile adevarate in ziua de astazi nu se cauta dar se iau de la cei barbati si femei care nu sint pretuite...Puteri in continuarie ..cred ca vei avea nevoie pentru restul vietii!!!!!!!!!!!!!!!!!

    2
    0

  • NEVER EVER pe 29 Mai 2013, 19:24
    menage a trois

    Fiecare individ din specia umana are dreptul de a gandi liber,de a alege ce este mai bine pentru el sau pentru cei din jurul lui si de a spune ce vrei toate acestea reprezinta liberul arbitru.Dorinta de a trai placerea in diferitele ei forme este motorul existentei noastre .Ce ar fi daca mancarea ar fi amara ca pelinul ? sau sexul ar produce organismului o durere ca cea produsa de o fractura deschisa ?Doamna din aceasta poveste a cautat placerea sexuala ,orgasmul multiplu,sexul exploziv (exprimarile ei) si ca toate parasutele din lumea asta motiveaza rutina,interesant este ca constientzeaza ca aceasta este-- rezultatul modului in care ne completam reciproc .Dupa o perioada de timp constata ca sexul cu amantul este un foc de paie, este normal nimic nu este vesnic ,Cand se hotaraste se incheia afacerea cu amantul ,afla ca sotul se consoleaza cu sotia amantului o femeie cu un corp deformat dupa cum spune doamna care povesteste .Ce trebuie sa intelegem ca sotul are nevoie de o femeie cu care sa traiasca bucurii ale vietii de zi cu zi ,mutumirea sufletului atunci cand copilul tau rade sau supararea atunci cand partenerul tau sufera ori care ar fi motivul Personal admir astfel de barbati care au demnitate si care lasa in urma toata mizeria unuiu om care trebuia cel putin sa te respecte Doamna din poveste este cea care pierde iar sotul ei v-a fi mutumit de viata care o v-a trai langa doamna deformata .Un corp apetisant sexual gasesti si pe centura un om cu suflet curat este mai rar si din pacate atunci cand il avem nu stim sa-l pretuim

    5
    0

  • nicolaescu pe 20 Mai 2013, 16:54
    Asa ceva nu se iarta niciodata

    Eu am trecut prin asa ceva si am iertat fiind-ca eram la anceputul drumului aveam doar doi ani de casatorie si mi-a promis caci no sa se mai intample caci a fost doar o aventura.Am constatat dupa douazeci si doi de ani de casnicie caci am facut atunci cea mai mare gresala din viata mea,si spun aceasta deoarece atunci aveam doar treizeci de ani si as fi putut sa-mi refac viata,Acum am cincizeci si patru si e mai greu,dar soarta le rezolva pe toate.Nu imi pare rau de nimic,doar caci am crezuto si am iubito ,iar ea ma mintit toti acesti ani si ma anselat.Toate sunteti la feli,perverse curve si mincinoase si va plac perversiunile,iar cu sotii vostri va e rusine sa le faceti,asa caci va cautati altii cu care faceti tot tacamul.

    5
    4

  • Gabi pe 18 Mai 2013, 16:10
    lumeee...lumeee

    Nu faci decat sa te minti pe tine, pentru ca pe el nu ai cum sa il mai minti, daca ai fi in locul lui te-ai ierta?...daca te-ar ierta totusi poti jura cu mana pe Biblie ca de acum in colo nu vei mai calca stramb si ca atunci cand o vei face cu el nu te vei gandi nici o clipa la faptul ca era mai bine cu amantul?!...eu unul nu cred...dar nici nu are importanta ce cred eu...o zi asa cum iti doresti!

    3
    0

  • ema pe 13 Mai 2013, 14:29
    ...

    Ce facatura de povesti adevarate, cica. Acelasi stil de la o poveste la alta, aceeasi linie de exprimare... numai ca sa stoarceti 2-3 comentarii... mare branza.

    4
    0

  • LuLu pe 13 Mai 2013, 00:51
    .....

    deci nimeni nu te pune la zid dar, acum te plangi ca sotul tau tine la sotia amantului tau, pai si normal, dupa ce i-ati inselat, i-ati luat de fraieri, acum ce astepti sa sara si sa te ia in brate si sa iti multumeasca pt ce i-ai facut. simplu a gasit la femeia aia tot ce nu gasea la tine... tipa nu s-a gandit ca daca face un copil se "deformeaza" si faza ca daca faci un copil o sa te deformezi, si nu o sa te mai placa sotul tau si alti barbati...e o idiotenie imensa, daca sotul tau te iubeste, te iubeste oricum, si daca te ingrasi 2, 5 sau 12 kg, si ca nu te mai plac barbati, dar ce alti barbati trebuie sa te mai placa???? tu te preocupi ca nu te mai plac barbati, pai scuza-ma dar nu te poti numi femeie maritata... o femeie care isi iubeste barbatul si care ajunge sa se casatoreasca cu el nu se mai gandeste cum sa arate mai bine pt alti barbati, se gandeste cum sa arate bine pt sotul ei...

    11
    0

  • me pe 12 Mai 2013, 20:31
    prostie adevarata?

    Daca e adevarat ce am citit pot sa iti spun ca esti o mare Egoista! Tot timpul ai scos in evidenta dorintele tale; de a nu avea copii pentru ca tu te-ai fi deformat(ha? ), mereu ai fost cea .... , nu cea.... Imi permiti sa te intreb, daca mama ta ar fi gandit la fel ca tine (la deformare ma refer), tu ai mai fi existat? Scuze celorlalti cititori, dar eu incerc sa inteleg multe lucruri , persoane, intamplari, dar citeodata simt ca nici macar nu merita atentie cei carora li se uraste de prea mult bine.Daca ai fi avut alte probleme sint sigura ca nu ai fi avut timp sau chef de asa ceva. E problema ta, cred ca o poti rezolva si singura , ca inainte nu ai intrebat pe nimeni daca e bine sau nu.Te rog doar sa te pui in locul sotului tau si vei gasi sigur rezolvarea. Multa putere si bafta! Ar fi multe de spus.........

    11
    0

  • silvia pe 12 Mai 2013, 17:33
    UNDE NU-I CAP...

    ... '' ca el sau alti barbati nu ma mai vor placea''. Nu-mi vine sa cred ca stiu sa citesc. Ce-si face omul cu mana lui, spune o vorba din popor, se numeste '' lucru manual''. Asta meriti. Cand in tara asta 1 din 3 femei sunt victime ale violentei domestice, tu iti faci amant. Nu vrei copii pentru ca te deformezi. Asta este lectia pe care ti-a dat-o viata. Nu ai stofa de femeie la locul ei.

    13
    0

  • Eu pe 12 Mai 2013, 09:46
    Poveste adevarata

    Si mie mi s-a intamplat acelasi lucru cu sotia mea cu care am fost 12 ani casatorit. Si spun am fost pt ca imediat ce am aflat ca ma inseala am divortat. Iar tu simti ca "il iubesti" pt ca nu il mai ai. Si daca e un barbat adevarat nu o sa-l mai ai niciodata pt ca cine face asta o data, o va face mereu. Si dupa mine umbla fosta sa ne impacam, cu fel si fel de incercari, dar o impacare nu va mai avea loc vreodata. Nu te pun la zid pt ce ai facut, de asta se va ocupa viatza, si poti sa fii mai mult ca sigura ca o va face.

    19
    2

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod