Hollywood: John Mayer, craiul care a dat iama în vedete. Cine i-a trecut prin pat?

Cântăreţul a devenit popular mai mult datorită femeilor pe care le-a cucerit, decât pentru muzică. Deşi are doar 35 de ani, simpaticul cântăreţ se poate lăuda că a avut parte de dragostea unora dintre cele mai sexy femei de la Hollywood.


John Mayer şi-a câştigat o reputaţie de fustangiu, superficial şi misogin atât pentru relaţiile amoroase cât şi pentru declaraţiile făcute în presă. Nu demult, starul a declarat într-un interviu că este obsedat de filme porno şi consideră că masturbarea este cheia tuturor problemelor. Mayer a povestit că petrece foarte mult timp satisfăcându-se singur, uneori refuzând chiar să răspundă la telefon din acest motiv. "Sunt un onanist de ultimă generaţie. Le-am văzut pe toate. Înainte de a-mi bea cafeaua, văd mai multe orificii anale decât un proctolog într-o săptămână. Mă masturbez din cauza problemelor serioase din viaţa mea. Nici la telefon nu răspund pentru că mă masturbez", a recunoscut cântăreţul.

Printre cele mai cunoscute femei care au avut o relaţie cu Mayer se numără Katy Perry, Jennifer Aniston, Jennifer Love Hewitt, Jessica Simpson, Taylor Swift. Nu de puţine ori, declaraţiile făcute în faţa presei le-au deranjat pe fostele iubite şi au declanşat adevărate scandaluri. Despre Jessica Simpson, artistul a declarat că era în pat ca o bombă cu napalm. Jessica Simpson a fost deranjată de vorbele cântăreţului şi, pentru scurt timp, a încheiat orice legătură cu acesta. De asemenea, Mayer a povestit recent ziariştilor că preferă să se întoarcă din când în când în patul fostelor iubite decât să depună efortul de a cuceri o nouă femeie. "Sunt prea speriat să ies cu altcineva", declara starul pentru "Rolling Stone". El a avut drept iubite staruri precum Aniston, Jessica Simpson, Jennifer Love Hewitt. Se zvoneşte chiar că Jessica Simpson s-ar fi despărţit de prietenul ei din cauza unor mesaje pline de pasiune primite de la cântăreţ.


Cea mai recentă relaţie bifată de star este cea cu frumoasa Katy Perry. Cei doi şi-au început povestea de dragoste în iunie 2012, la mai puţin de un an după ce cântăreaţa americană divorţase de actorul britanic Russell Brand. Relaţia a fost una plină de suişuri şi coborâşuri, împăcări şi despărţiri, încheindu-se în martie anul acesta.

Înainte de Katy Perry, Mayer a cucerit-o şi pe tânăra Taylor Swift. Deşi între cei doi nu a fost decât o scurtă aventură care a durat din decembrie 2009 până la începutul anului 2010, se pare că Taylor a rămas cu inima frântă, dedicându-i fostului iubit melodia "Dear John", fapt ce a nu a fost apreciat de artist.

Relaţia care l-a făcut celebru pe cântăreţ este cea cu Jennifer Aniston. Cei doi au format un cuplu timp de 7 luni în 2008. Deşi John declara despre actriţă că este o femeie minunată, se pare că el este cel care a pus capăt relaţiei. Motivul? Artistul a povestit că nu îşi imagina o iubire până la adânci bătrâneţi alături de Jennifer. Despre despărţire, John a declarat mai târziu că a fost cea mai grea perioadă din viaţa lui.

Dintre femeile care au trecut prin viaţa artistului mai fac parte şi Jennifer Love Hewitt, cu care s-a întâlnit pentru o scurtă perioadă în 2002, şi Jessica Simpson cu care a trăit aproape 9 luni, în 2006. Vanessa Carlton şi Minka Kelly se numără şi ele printre cuceririle cântăreţului.

John Clayton Mayer este un cântăreţ american originar din Connecticut. Primele sale două albume "Room For Squares" şi "Heavier Things" s-au bucurat de succes şi au obţinut mai multe discuri de platină. În 2003 a câştigat un Grammy pentru melodia "Your Body is A Wonderland".

13 Mai 2013
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod