Poveste adevărată: "Am de ales între doi bărbați. Niciunul nu mă vrea pe termen lung"

"Am 30 de ani și sunt ceea ce se cheamă azi o femeie de carieră: am tot ce-mi trebuie (casă, mașină, cont, job bun, prieteni), dar sufletește tânjesc după un bărbat cu care să împart toate astea"

Sunt divorțată, nu am copii, am avut diverși iubiți de la divorț încoace, dar cu niciunul nu am stat mai mult de un an-doi. Relațiile mele sunt viciate de ceva ce nu înțeleg, deci nu pot să schimb. Ce este cert e că bărbații cu care vin în contact mă vor, dar numai pentru corpul meu frumos, nu și pentru o relație de lungă durată. Asta în ciuda faptului că fiecare este atras, totuși, și de inteligența mea. Dar se pare că nu suficient.

În ultimul an m-am perpelit la foc mic într-un soi de relație „elastic” în care tipul ba m-a vrut, ba nu m-a vrut.

Mi-a spus de la început că îi place să fie cu mine, din toate punctele de vedere, dar că nu sunt ceea ce-și dorește ca iubită pe termen lung. Termenul folosit de el a fost că nu mă iubește, ci doar mă dorește. Trebuie să admit că din dorința asta s-au născut cele mai mișto nopți de amor din viața mea de până acum. 

Recunosc că m-am și cam îndrăgostit de el, însă mă străduiesc să-i urmez sfatul și să nu mă las dusă de val, încercând să iau din această „prietenie cu beneficii” strict ceea ce mi se oferă.

Așa că am continuat să caut mai departe ceea ce vreau: un bărbat care să mă iubească. De curând mi s-a părut că l-am găsit.

Un tip cu totul diferit de celălalt, cu care la început am avut senzația că pot construi ceva pe termen lung. Că e genul „de casă”, ieșit dintr-o căsnicie, ca și mine, și care pare genul ăla de om bun de care ai vrea să te lipești instant, dar care nu a avut noroc. Instinctele mi s-au activat imediat și am răspuns prompt avansurilor lui timide.

L-am încurajat, dornică să ies și eu din relația bolnăvicioasă în care eram, și să mă dedic unui om care să fie dispus să mă iubească. Probabil m-am aruncat cam prea evident în această a doua relație.

 

Comentarii (11)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Vali pe 16 Iul 2015, 15:07
    3

    Cauta-l pe al treilea

    0
    0

  • gheorghe pe 26 Apr 2015, 18:21
    Carierista

    Cu cariera vei rămîne, PISI, şi cu indivizi care vor doar sex cu tine, fără obligaţii.

    1
    0

  • gabyta pe 8 Feb 2015, 22:21
    greseala femeilor ,,DE CARIERA,,

    de fapt tu ai ales sa fii singura cu cariera si cu relatii pasagere, cu mult timp in urma...desi acum vremurile s-au schimbat IN RAU...e moda..intai cariera si apoi familia...ma scuzati dar revin la vorba batraneasca FEMEIA ARE CEASUL EI....adica...cand sa se marite, cand sa faca copii...cariera se construieste si cu aceste,,greutati ,,(considerate asa de unele femei!!!!) de gat....si mai e ceva...femeile cu cariera (de fapt toate avem cariera, cele care avem servici!!!) independente financiar...se cred deseori deasupra tuturor, mai ales a barbatilor...acestia vor sa fie ei cocosii care aduc bani mai multi, sunt mai destepti decat femeile(asa cred ei!!!), mai puternici....daca vrei un barbat in viata ta, pana la adanci batraneti incearca sa te schimbi, sa pari vulnerabila, pt. ca ei, cocosii sa se simta utili si ridicati in slavi pt. puterea si grija lor.....si scuze ca iti spun...ceea ce crezi ca e indragostire nu e...iti place sexul cu acesti barbati si atat!!!...IUBIREA PRESUPUNE CU MULT MAI MULTE , SI MAI ALES , COMPROMISURI ...mai mici sau mai mari....asa ca renunta la EGOISM si fii femeie...desteapta, ce trebuie iubita, aparata de barbati, adorata de copii ei, cu spirit de sacrificiu pentru familie, si cu o cariera de succes...CREDE-MA. SE POATE!!!!

    1
    2

  • lili pe 8 Feb 2015, 11:31
    "...niciunul nu ma vrea pe termen lung"

    Cred ca nu este vorba de ales intre ceva si altceva, pur si simplu te-ai intalnit cu oameni care nu vor nimic serios, am intalnit si eu asa ceva si mi-am luat portia de chin, ca si tine, insa nu am ramas acolo, nu ai pentru ce sa faci astfel de compromis! N-ai mai avea stima de sine!! Vei intalni si altfel de oameni, trebuie sa-ti vezi de trebi si de viata fara disperare, lucrurile vin pe negandite si te vei linisti... ai rabdare!! Nimic nu iese pentru ca ne propunem.. apare cand apare, cand atingem o clipa de gratie!!

    0
    0

  • john pe 8 Feb 2015, 08:35
    nu exista termen lung

    Buna ziua.Cand ai tot ce iti trebuie si esti tinara realizeaza ca masculi sunt mai escroci sentimentali decat femeile probabil ai gasit doi fomisti care poza in niste oameni repectabili dar nu au urmarit decat sexul si bani asta este societatea in care traim bazata decat pe sex si bani .Parerea mea mai asteapta.Cand vine ceasul chior nu mai ai de unde alege.

    1
    0

  • john pe 8 Feb 2015, 08:34
    nu exista termen lung

    Buna ziua.Cand ai tot ce iti trebuie si esti tinara realizeaza ca masculi sunt mai escroci sentimentali decat femeile probabil ai gasit doi fomisti care poza in niste oameni repectabili dar nu au urmarit decat sexul si bani asta este societatea in care traim bazata decat pe sex si bani .Parerea mea mai asteapta.Cand vine ceasul chior nu mai ai de unde alege.

    0
    0

  • Mihai pe 8 Feb 2015, 07:37
    Rabdare in casnicie

    Daca dragostea nu este de ambele parti, nu se mai numeste iubire! Esti tanara si cu visuri realizate, asa ca, cel mai bun sfat este sa nu te mai arunci in valul primului intalnit, pt ca, fiecare avem orgoliul lui, personalitatea lui si starea lui de spirit sufleteasca unica. Va veni vremea cand vei gasi ce cauti, Gasiti-va persoana potrivita, asta se simte cu sufletul, nu cu fizicul. Pentru afaceri si idei de viata:mihai.afaceri@yahoo.com

    0
    0

  • Catalin pe 4 Feb 2015, 16:45
    Atunci cand gasesti dai cu piciorul...

    De multe ori femeile puternice sunt o amenintare pentru barbatii mediocri care cred ca ei detin puterea intr-o relatie...din pacate era patriahala a apus...a asuma o responsabilitate intr-o relatie a devenit ceva rar...toti vor doar placeri fara implicari sufletesti...

    4
    1

  • Mon pe 2 Feb 2015, 14:13
    "am de ales intre doi barbati"?

    Oare? Chiar ai de ales intre doi barbati? Draga mea, daca tu vrei o relatie pe termen lung, tu nu ai de ales intre doi barbati, ai de ales intre a avea o relatie de care nu esti sigura sau sa treci mai departe. Daca nu vrei sa te multumesti cu jumatati de masura, uita-i pe amândoi si scuteste-te pe tine insati de tot felul de nesigurante si frustrari, sunt sigura ca meriti mai mult de atât. Trebuie sa îti fie clar ca indiferent de motivele invocate, mesajul e ca nici unul din ei nu are chef sa se implice prea tare intr-o relatie, iar pe faptul ca cu timpul, poate ..... nu ar trebui sa mizezi. Oricum din cele scrise de tine, nu prea reiese ca ti-ai dori o relatie pasagera, so..... Oricum, mult curaj si nu uita ca meriti ce e mai bun pentru tine!!!

    2
    0

  • bob pe 2 Feb 2015, 10:05
    !!!!!!!!!!!!!!!

    Adrian are dreptate : e genul care pune sexul pe primul plan,si transmite aceste semnale... Cand o sa-i mai treca "fierbinteala" si s-o gandi si la copii,si la o ciorba,va apare si barbatul "de casa"!Cu siguranta NU toti barbatii inseala ! Oare dece a divortat?!

    6
    1

  • nik pe 1 Feb 2015, 15:47
    " am de ales intre 2 barbati si nici unul nu ma vre pe termen lung"

    E... interesant! Eu cred ca sunt si barbati seriosi si care pun mult suflet in relatie. Cel putin eu cred ca asa sunt . Imi doresc sa intalnesc o astfel de femeie in care relatia sa fie in armonie pe cat mai multe planuri( erotic , sufletesc, mental, spiritual) .Parerea mea e sa ne deschidem si sa cautam in cotinuare pana vom gasi. Doresc ca fiecare sa isi gasesca ce isi doreste cu adevarat. Multumesc si succes in aceste cautari.

    6
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod