Poveste adevărată: "Am de ales între doi bărbați. Niciunul nu mă vrea pe termen lung"



Și totuși, după nici o lună de tatonări aflu că de fapt nici el, al doilea, bărbatul bun, de casă – așa cum îl vedeam eu – nu este ceea ce pare. Mi-a spus franc că el și-a înșelat și soția, și că asta este o chestie specific masculină, pe care o fac toți, chiar dacă nu vor să spună, ba chiar că ar fi scuzabilă atâta vreme cât femeia pe care o înșeli nu știe.

 

Am fost șocată, mai ales că apucasem să mă cam atașez de el. În plus, tipul pare mult mai versat într-ale amorului decât celălalt, fapt ce mă excită teribil, în ciuda reacției de respingere pe care ar fi trebuit s-o am când am auzit că ește un trișor.

Pare, însă, că multele femei pe care spune că le-a avut l-au ajutat măcar să-și perfecționeze stilul de amorez.

 

Oscilez acum între un bărbat de care mă îndrăgostisem, dar care mi-a spus din start că nu mă vrea ca iubită pe termen lung, și un altul care m-ar vrea și el, tot așa, pentru câteva tăvăleli interesante și... ce-o mai urma. „Trăiește clipa” este motto-ul lui, dar nu exclude și ceva pe termen lung, însă nu promite nimic. Presupunând că s-ar lega ceva mai mult de atât cu al doilea, însă, sunt sigură că mental vorbind nu aș putea să fiu într-o relație cu un om care mi-a spus din start că nu i se pare un capăt de țară să înșele.

M-aș gândi tot timpul că atunci când nu e cu mine, e cu ochii, mâinile sau altceva... după altele. Iar asta n-ar fi o relație, ci un chin. 

 

Trebuie să recunosc că sunt descumpănită și un pic ca disperată. Nu pricep ce ar trebui să fac ca să găsesc bărbatul de care am nevoie, așa cum mi-l doresc eu. Și mai ales, deși am depășit vârsta inocenței, încă îmi e greu să cred că absolut toți bărbații de pe lumea asta înșeală. Chiar așa?

 

Nota redacţiei. Această poveste este adevărată.

Subiectele sunt alese în urma mesajelor trimise la redacţie sau a problemelor ridicate de cititoarele eva.ro pe forumul site-ului. Numele personajelor au fost schimbate din motive ce ţin de protejarea intimităţii celor implicaţi.
Vă rugăm, dacă aţi trecut printr-o experienţă de viaţă puternică şi exemplară şi credeţi că merită să o împărtăşiţi cu cititoarele noastre, scrieţi-ne pe adresa redactie@eva.ro.

 

Comentarii (11)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Vali pe 16 Iul 2015, 15:07
    3

    Cauta-l pe al treilea

    0
    0

  • gheorghe pe 26 Apr 2015, 18:21
    Carierista

    Cu cariera vei rămîne, PISI, şi cu indivizi care vor doar sex cu tine, fără obligaţii.

    1
    0

  • gabyta pe 8 Feb 2015, 22:21
    greseala femeilor ,,DE CARIERA,,

    de fapt tu ai ales sa fii singura cu cariera si cu relatii pasagere, cu mult timp in urma...desi acum vremurile s-au schimbat IN RAU...e moda..intai cariera si apoi familia...ma scuzati dar revin la vorba batraneasca FEMEIA ARE CEASUL EI....adica...cand sa se marite, cand sa faca copii...cariera se construieste si cu aceste,,greutati ,,(considerate asa de unele femei!!!!) de gat....si mai e ceva...femeile cu cariera (de fapt toate avem cariera, cele care avem servici!!!) independente financiar...se cred deseori deasupra tuturor, mai ales a barbatilor...acestia vor sa fie ei cocosii care aduc bani mai multi, sunt mai destepti decat femeile(asa cred ei!!!), mai puternici....daca vrei un barbat in viata ta, pana la adanci batraneti incearca sa te schimbi, sa pari vulnerabila, pt. ca ei, cocosii sa se simta utili si ridicati in slavi pt. puterea si grija lor.....si scuze ca iti spun...ceea ce crezi ca e indragostire nu e...iti place sexul cu acesti barbati si atat!!!...IUBIREA PRESUPUNE CU MULT MAI MULTE , SI MAI ALES , COMPROMISURI ...mai mici sau mai mari....asa ca renunta la EGOISM si fii femeie...desteapta, ce trebuie iubita, aparata de barbati, adorata de copii ei, cu spirit de sacrificiu pentru familie, si cu o cariera de succes...CREDE-MA. SE POATE!!!!

    1
    2

  • lili pe 8 Feb 2015, 11:31
    "...niciunul nu ma vrea pe termen lung"

    Cred ca nu este vorba de ales intre ceva si altceva, pur si simplu te-ai intalnit cu oameni care nu vor nimic serios, am intalnit si eu asa ceva si mi-am luat portia de chin, ca si tine, insa nu am ramas acolo, nu ai pentru ce sa faci astfel de compromis! N-ai mai avea stima de sine!! Vei intalni si altfel de oameni, trebuie sa-ti vezi de trebi si de viata fara disperare, lucrurile vin pe negandite si te vei linisti... ai rabdare!! Nimic nu iese pentru ca ne propunem.. apare cand apare, cand atingem o clipa de gratie!!

    0
    0

  • john pe 8 Feb 2015, 08:35
    nu exista termen lung

    Buna ziua.Cand ai tot ce iti trebuie si esti tinara realizeaza ca masculi sunt mai escroci sentimentali decat femeile probabil ai gasit doi fomisti care poza in niste oameni repectabili dar nu au urmarit decat sexul si bani asta este societatea in care traim bazata decat pe sex si bani .Parerea mea mai asteapta.Cand vine ceasul chior nu mai ai de unde alege.

    1
    0

  • john pe 8 Feb 2015, 08:34
    nu exista termen lung

    Buna ziua.Cand ai tot ce iti trebuie si esti tinara realizeaza ca masculi sunt mai escroci sentimentali decat femeile probabil ai gasit doi fomisti care poza in niste oameni repectabili dar nu au urmarit decat sexul si bani asta este societatea in care traim bazata decat pe sex si bani .Parerea mea mai asteapta.Cand vine ceasul chior nu mai ai de unde alege.

    0
    0

  • Mihai pe 8 Feb 2015, 07:37
    Rabdare in casnicie

    Daca dragostea nu este de ambele parti, nu se mai numeste iubire! Esti tanara si cu visuri realizate, asa ca, cel mai bun sfat este sa nu te mai arunci in valul primului intalnit, pt ca, fiecare avem orgoliul lui, personalitatea lui si starea lui de spirit sufleteasca unica. Va veni vremea cand vei gasi ce cauti, Gasiti-va persoana potrivita, asta se simte cu sufletul, nu cu fizicul. Pentru afaceri si idei de viata:mihai.afaceri@yahoo.com

    0
    0

  • Catalin pe 4 Feb 2015, 16:45
    Atunci cand gasesti dai cu piciorul...

    De multe ori femeile puternice sunt o amenintare pentru barbatii mediocri care cred ca ei detin puterea intr-o relatie...din pacate era patriahala a apus...a asuma o responsabilitate intr-o relatie a devenit ceva rar...toti vor doar placeri fara implicari sufletesti...

    4
    1

  • Mon pe 2 Feb 2015, 14:13
    "am de ales intre doi barbati"?

    Oare? Chiar ai de ales intre doi barbati? Draga mea, daca tu vrei o relatie pe termen lung, tu nu ai de ales intre doi barbati, ai de ales intre a avea o relatie de care nu esti sigura sau sa treci mai departe. Daca nu vrei sa te multumesti cu jumatati de masura, uita-i pe amândoi si scuteste-te pe tine insati de tot felul de nesigurante si frustrari, sunt sigura ca meriti mai mult de atât. Trebuie sa îti fie clar ca indiferent de motivele invocate, mesajul e ca nici unul din ei nu are chef sa se implice prea tare intr-o relatie, iar pe faptul ca cu timpul, poate ..... nu ar trebui sa mizezi. Oricum din cele scrise de tine, nu prea reiese ca ti-ai dori o relatie pasagera, so..... Oricum, mult curaj si nu uita ca meriti ce e mai bun pentru tine!!!

    2
    0

  • bob pe 2 Feb 2015, 10:05
    !!!!!!!!!!!!!!!

    Adrian are dreptate : e genul care pune sexul pe primul plan,si transmite aceste semnale... Cand o sa-i mai treca "fierbinteala" si s-o gandi si la copii,si la o ciorba,va apare si barbatul "de casa"!Cu siguranta NU toti barbatii inseala ! Oare dece a divortat?!

    6
    1

  • nik pe 1 Feb 2015, 15:47
    " am de ales intre 2 barbati si nici unul nu ma vre pe termen lung"

    E... interesant! Eu cred ca sunt si barbati seriosi si care pun mult suflet in relatie. Cel putin eu cred ca asa sunt . Imi doresc sa intalnesc o astfel de femeie in care relatia sa fie in armonie pe cat mai multe planuri( erotic , sufletesc, mental, spiritual) .Parerea mea e sa ne deschidem si sa cautam in cotinuare pana vom gasi. Doresc ca fiecare sa isi gasesca ce isi doreste cu adevarat. Multumesc si succes in aceste cautari.

    6
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod