Adelina Pestriţu petrece în stil Aristocrat de ziua ei

Duminică este mare sărbătoare în familia Pestriţu. Adelina, frumoasa prezentatoare TV, îşi serbează împlinirea a 28 de ani la Aristocrat Events Hall, într-un cadru extrem de elegant.
Într-un decor în care vor predomina albul şi griul, sărbătorita a ales ca pe mese să nu fie puse flori ci... pene albe, iar partea muzicală a petrecerii fastuoase, pe care frumoasa brunetă o plănuieşte de zor, va fi asigurată de mulţi artişti celebri din România, însă Adelina doreşte ca prezenţa acestora să fie o surpriză pentru invitaţi, astfel că nu a dezvăluit numele acestora. Se pare, totuşi, că printre ei se va numără şi Fely Donose (Vocea României) şi trupa Friends.

Cei peste 200 de invitaţi pe care Adelina îi aşteaptă duminică, în salonul Milano al centrului de evenimente de lux Aristocrat Events Hall, vor fi aşteptaţi cu un meniu a la carte, extrem de elaborat: de la frittata de spanac cu bacon şi onion marmalade, selecţie de brânzeturi franţuzeşti, file de vită Aristocrat la grătar cu crustă de verdeaţă cu sos de vin roşu până la file de porc împănat cu ananas la grătar şi sos dulce acrişor şi frigărui de piept de pui cu sos satay şi tăieţei de casă crocanţi.
Nici desertul nu va fi unul obişnuit, gazda aşteptându-şi invitaţii şi cu un super candy bar şi multe preparate dulci deosebit de rafinate. Iar tortul va fi adus cu mare fast în sală, tot ce ne-a declarat Adelina este că el va conţine un citat amuzant, în limba română, iar în momentul apariţiei lui, tortul va fi flancat de artificii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod