Un barbat si o femeie care flirteaza la sala de sport

Locuri unde îți poți găsi un iubit: altele decât Facebook!

Un barbat si o femeie care flirteaza la librarie

4. La librărie


Poate îţi atrage atenţia o carte care se numără printre preferatele tale şi rămâi să citeşti câteva pagini din ea. Nu se ştie niciodată cine va mai fi interesat de aceeaşi carte şi puteţi să începeţi o discuţie simplă vizavi de acest subiect.


5. La ceainării sau cafenele


Îţi place să-ţi petreci timpul relaxându-te la un ceai sau o cafea bună? Nu trebuie să te oprească faptul că nu ai cu cine să stai la masă dacă îţi aduci o carte cu tine şi te bucuri de un moment de linişte. Ceainăriile şi cafenelele sunt locuri unde poţi să întâlneşti o mulţime de oameni noi, poate chiar să legi prietenii cu personalul de acolo dacă le frecventezi cu regularitate.
Fii deschisă şi comunicativă, deoarece astfel ai mai multe şanse să-ţi găseşti un iubit.


6. Pe Tinder


Este o aplicaţie de smartphone prin care îţi poţi da întâlnire cu cineva din apropiere. Ea funcţionează simplu şi se pare că a prins foarte bine în toată lumea, revoluţionând datingul online.

Utilizatorii văd fotografii ale unor posibili pretendenţi care se află în zonă în momentul respectiv şi pot da "swipe" în dreapta pentru "like" şi în stânga pentru "nu".
Dacă şi cel pentru care utilizatorul a dat "swipe" în dreapta a făcut acelaşi lucru, aceasta duce la o potrivire, urmată de sugestia de a trimite un mesaj sau de a "continua să joace". Acest "continuă să joci" a dus la "o epidemie" de 500 de milioane de swipe-uri şi 5 milioane de potriviri pe zi, scrie time.com.
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Simina pe 19 Aug 2023, 21:35
    sa vorbim

    sa uiti sa poti merge mai departe sa poti vorbi

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod