Femeie cu gene lungi

Cum să ai gene mai lungi folosind uleiul de argan

Genele tale pot fi lungi și dese fără să fii nevoită să apelezi la extensii sau alte trucuri cosmetice. Uleiul de argan, prin proprietățile sale deosebit de nutritive, este o soluție naturală și eficientă pentru a avea gene mai lungi.
Acest ulei este extras din nucile arborelui de argan, care creşte într-o zonă restrânsă din Maroc. Nucile sunt culese, sparte, pisate şi apoi frământate ore în şir. Pentru că este procesat exclusiv manual şi este nevoie de trei zile pentru a se obţine un litru de ulei de argan, este un ulei preţios, numit adesea şi "aurul lichid".

Uleiul de argan este deosebit de benefic pentru piele și păr, fiind hidratant şi nutritiv. Conţine acizi graşi esenţiali şi substanţe antioxidante care ajută la menţinerea tinereţii pielii, păstrându-i elasticitatea şi prevenind apariţia prematură a ridurilor.
De asemene, uleiul de argan poate face adevărate minuni pentru părul uscat, degradat şi lipsit de strălucire. La fel ca în cazul tuturor uleiurilor naturale, folosit în tratamentele cosmetice pentru păr, uleiul de argan pătrunde în fibra capilară, contribuind la repararea firelor de păr. 

Același efect îl are și asupra genelor, pe care le fortifică de la rădăcină. Folosit cu regularitate pe gene, uleiul de argan va stimula creșterea și regenerarea genelor, dar va avea și un efect de îndepărtare a resturilor de farduri sau mascara ce pot rămâne la baza lor chiar și după demachiere. Uleiurile au proprietatea de a dizolva complet fardurile.
Prin urmare, uleiul de argan are un dublu efect asupra genelor tale.

Cum să folosești uleiul de argan pentru gene:


Vei avea nevoie de un tub vechi de mascara sau unul pe care nu îl mai foloseşti, pe care să îl speli foarte bine cu apă fierbinte până când este complet curat, fără nicio urmă de mascara. Lasă-l la uscat timp de câteva ore sau peste noapte. De asemenea, poţi cumpăra un tub gol şi curat de mascara din magazinele specializate în produse cosmetice.
Toarnă suficiente picături de ulei de argan în tub astfel încât periuţa să fie bine îmbibată cu ulei de fiecare dată când este scoasă din tub.
În fiecare seară înainte de culcare, după ce te-ai demachiat, aplică uleiul de argan pe gene cu ajutorul periuţei aplicatoare, insistând asupra rădăcinilor. 
Poţi folosi uleiul de argan şi în timpul zilei, atunci când nu te machiezi.
Nu aplica niciodată ulei de argan pe gene înainte de a aplica mascara pentru că produsul nu va mai adera pe gene şi rişti ca machiajul să se întindă pe faţă de-a lungul zilei.

O altă metodă metodă simplă este aceea de a masa ochii cu vârfurile degetelor pe care ai aplicat câteva picături de ulei de argan. În acest fel pielea sensibilă din jurul ochilor va fi intens hidratată și hrănită, fapt ce previne apariția prematură a ridurilor. Insistă cu degetele asupra genelor, dar ai grijă să masezi ochii  delicat pentru că este o zonă sensibilă.
 
Folosit în mod constant, uleiul de argan îţi va hrăni genele de la rădăcină, le va fortifia şi va stimula creşterea unor noi fire.
De asemenea, uleiul are capacitatea de a dizolva urmele minuscule de machiaj şi farduri care se pot acumula între gene şi care în timp le sufocă, provocând căderea lor.

Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • ulei de argan pe 5 Mar 2018, 19:55
    Produsele organice de acetat de acetat de argan sunt mai mici

    interesant gracias por su publicación

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod