stewardesa la 80 de ani

La 80 de ani, e stewardesă şi nu se gândeşte la pensie!

Bette Burke-Nash lucrează ca stewardesă, deşi are vârsta de 80 de ani. Ea spune că se simte foarte bine la serviciu şi nu are de gând să se pensioneze.
La ora 2.00 dimineaţa, Bette Burke-Nash se trezeşte, se priveşte în oglindă şi începe să se machieze. Îşi aplică fardul cu grijă, pentru a-şi acoperi cât mai bine ridurile pe care vârsta înaintată i le-a trasat pe chip, şi se pregăteşte pentru o nouă zi de muncă. Peste câteva ore, ea ajunge la aeroportul Washington’s Reagan National Airport, îmbrăcată în uniforma ei impecabilă, şi arată excelent, scrie cotidianul american Boston Globe.

Femeia, care are un fiu, în vârstă de 41 de ani, se bucură de o sănătate perfectă şi este mulţumită că poate să-şi facă în continuare meseria care îi place la nebunie.
De 58 de ani, ea lucrează la bordul avionelor companiei US Airways şi anual trece cu succes testele obligatorii, care includ şi probe precum spargerea unui geam foarte rezistent sau deschiderea unei uşi foarte grele, relatează cotidianul italian Corriere della Serra.

Îi place la nebunie când avionul îşi ia zborul, în timp ce le spune pasagerilor să-şi pună centurile de siguranţă. "După decolare, mă simt deja într-o altă lume", a declarat Bette, mărturisind că în avion se simte ca o actriţă pe scenă.


Ea şi-a dorit încă din copilărie să devină însoţitoare de zbor. S-a angajat ca stewardesă în 1958, când a fost pusă să frecventeze un curs de bune maniere. Pe atunci, stewardeselor le era interzis să se căsătorească şi să aibă copii, erau nevoite să ţină o dietă strictă şi se pensionau la 32 de ani. Cu timpul, regulile s-au schimbat, iar Bette Burke-Nash, ajutată de o sănătate de fier şi de pasiunea cu care şi-a făcut meseria, a rămas în funcţie până astăzi.
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
1 Iunie 2016
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod