Vitamax Efervescent și te întreci cu energia!

Indiferent că sunteți extenuați și doriți să vă revitalizați, fie că urmați o dietă specială și aveți nevoie de mai multe vitamine și minerale, sau îl luați preventiv datorită stilului de viață activ, Vitamax Efervescent este cel mai sigur răspuns pentru zile pline de energie! Datorită complexului inovator de minerale și vitamine, noul produs ajută organismul să se revitalizeze în cel mai scurt timp.
Cu toţii ştim regulile unui stil de viaţă sănătos, dar ritmul rapid în care trăim, precum și lipsa de timp îl transformă deseori într-un simplu deziderat. De aceea, noul produs de la Vitamax vine în întâmpinarea acestei nevoi cu formula sa efervescentă care asigură pe loc tonifierea organismului. Datorită degajării rapide simțiți din plin beneficiile oferite de adaosul de Ginseng-siberian, fiind revigorat atât fizic, cât și psihic. Astfel, calitatea vieții este imediat îmbunătățită.
Orice provocare întâmpinată pe parcurs își va găsi o rezolvare rapidă și va fi un nou prilej de a gusta viața la maximum.

Cu o aromă plăcută de portocale, cele 20 de comprimate dintr-un singur tub Vitamax Efervescent vă oferă toate motivele să vă mențineți în cea mai bună formă și să vă întreceți cu energia! Și dacă vremea joacă feste în această perioadă și vă treziți cu nasul înfundat, e bine să știți că Vitamax Efervescent contribuie si la intarirea sistemului imunitar.

Vitamax este lider absolut în piața de multivitamine și minerale, iar gama Vitamax conține pe lângă Vitamax Efervescent și Vitamax 15 si 5 capsule moi, un complex de 34 de elemente cu un efect puternic energizant, și Vitamax Q10, o combinație de vitamine și minerale, cu Ginseng și coenzima Q10 care asigură doza echilibrată de substanțe active necesară organismului.

Pentru un boost imediat de energie, o minte brici și un corp în formă maximă folosiți în fiecare zi Vitamax Efervescent și totul va merge struț!
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod