Cuplu de indragostiti

Cum îţi dai seama că e bărbatul potrivit de la prima întâlnire. 10 criterii utile!

Nu contează că ai 18 ani sau 40, întotdeauna va exista o nouă primă întâlnire. Când eşti tânără, relaţiile se succed cu o mai mare rapiditate decât la maturitate, dar indiferent de vârstă, o femeie e în căutarea unui bărbat bun. Dar cum îl găseşti?

Cele mai multe relaţii nu merg pentru că alegerea iniţială a fost greşită. E adevărat că sunt şi multe relaţii care încep bine şi sfârşesc prost din cauza faptului că partenerii n-au reuşit să facă faţă provocărilor vieţii. Cu atât mai mult, ceea ce decizi la primele întâlniri cu un bărbat devine decisiv pentru reuşita acelei relaţii.
Iată de ce trebuie să ţii seama cu adevărat la prima întâlnire:

1. E îmbrăcat curat şi corect. Nu trebuie să fie după ultima modă, dar să dea dovadă de bun gust şi echilibru.
2.

Ştie să folosească tacâmurile. Asta îţi spune ceva despre educaţia sa şi capacitatea de a socializa.
3. Bea alcool cu moderaţie. E foarte important ca de la primele întâlniri să-ţi dai seama dacă e dependent sau nu de alcool. Acest obicei toxic distruge orice relaţie.
4. Dacă nu fumează, e un punct în plus. Bărbaţii nefumători câştigă, în medie, cu 20 la sută mai mult ca fumătorii. Şi mor mai târziu.
5. Cât mănâncă? Dacă e ponderat la mâncat înseamnă că e ponderat şi în viaţă, acesta fiind un mare avantaj pentru o relaţie de lungă durată.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod