Cuplu de indragostiti

Cum îţi dai seama că e bărbatul potrivit de la prima întâlnire. 10 criterii utile!

Pereche la restaurant
Dacă prima întâlnire e la restaurant, poţi observa multe lucruri interesante la bărbatul cu care ieşi

Bărbatul potrivit plăteşte întotdeauna nota!


6. Observă cât şi cum vorbeşte. Un bărbat care vorbeşte cursiv, nu face greşeli şi are subiecte interesante de conversaţie are şanse să fie un partener valoros.
7. Vezi dacă e bine crescut. Acesta nu e un moft şi, atenţie, mulţi pot să încerce să joace un alt rol, încercând să se ridice la nivelul aşteptărilor tale. E important să observi că ştie să se poarte în mod natural.

Surprinde-l, scăpând ceva pe jos. Varsă paharul cu vin pe faţa de masă. Vezi cum reacţionează!
8. Ştie să asculte? Dacă nu apuci să spui nimic la prima întâlnire şi vorbeşte numai el, fugi! Înseamnă că e o persoană egoistă, plină de ea şi care nu dă doi bani pe cei din jur.
9. Trebuie să plătească el nota! Dacă observi cea mai mică ezitare de a duce mâna la buzunar atunci când vine nota de plată, e cazul să cauţi pe altcineva. Dacă cercetează nota cu atenţie, dacă nu-i lasă ospătarului cei zece la sută sau comentează legat de ”preţurile piperate din restaurant” înseamnă că ai în faţă un bărbat zgârcit care-ţi va transforma viaţa într-un iad.
10.
Numără cu atenţie de câte ori ai râs la prima întâlnire. Dacă s-a încheiat cina şi nu te-a făcut cel puţin o dată să râzi atunci viaţa de cuplu va fi una monotonă, fără sare şi piper.
În textul de mai sus nu se vorbeşte nicăieri de muşchi, pătrăţele, frizură, maşină, parfum, barbă, tatuaje, sexy, cool sau bani. Toate acestea nu contează atunci când cauţi un bărbat de care merită să te îndrăgosteşti. Nu confunda partenerii de scurtă durată - o noapte cu cei de lungă durată - o viaţă.
Înainte să te duci la o întâlnire, hotărăşte-te ce cauţi!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod