Parodie pe Facebook: Cele mai tari poze de vacanţă făcute de un cuplu

Un cuplu din Taiwan a postat pe Facebook mai multe meme-uri inspirate de celebra campanie #followmeto.
În 2013, Murad Osmann şi prietena sa îşi transpuneau iubirea într-un jurnal de călătorie fotografic, original, care a devenit viral pe internet sub denumirea followmeto. Tot călătorind de colo-colo, Osmann a avut ideea de a face nişte fotografii deosebite, cu totul altfel faţă de pozele obişnuite ale turiştilor. Aşa că în fiecare loc în care ajungeau cei doi făceau o imagine cu un loc celebru sau pitoresc, în care ea era pozată din spate, în timp ce îl trăgea pe iubitul său de mână, mesajul transmis fiind de a o urma.


A rezultat o serie lungă de imagini superbe, care deşi au aceeaşi tematică sunt incitante şi prezintă locuri superbe într-un mod diferit. followmeto a devenit un fenomen pe Instagram, prezentat de presa din întreaga lume.

Trei ani mai târziu, doi soţi taiwanezi, Forrest Lu şi Agnes Chien, au recreat acest fenomen în câteva meme-uri amuzante, cu fotografii din vacanţa petrecută în Hawaii. Cuplul reia tema din #followmeto într-o manieră ironică: Lu apare în poze în timp ce e tras înainte de soţia lui, dar în loc să-l ţină de mână, aceasta îl apucă de păr, de urechi sau chiar de nări, sugerând că nevasta îl ţine sub papuc şi-l târăşte după ea.

Ideea lor amuzantă a prins imediat pe Facebook.
În mai puţin de o zi după ce au fost postate, pozele au primit peste 134.000 de like-uri şi au fost distribuite de peste 39.500 de ori, relatează site-ul mashable.com. Mulţi dintre cei care au văzut meme-urile lor i-au felicitat pentru simţul umorului şi pentru modul ironic în care îşi prezintă relaţia.
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod